Mała ściąga dla MG
i nie tylko
~Zabronione Starteryi nie tylko
~Wzory na expa
~ Spis balli, oraz pokemonów, jakie można do nich złapać
~
Pokedex
i ability dex ~Kanto
~Ability
Mikołajki!
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Eventy
Strona 1 z 1 • Share
Mikołajki!
Drogi Święty Mikołaju!
Terminarz eventu:
~ 6.12.2014 -> zakończenie zapisów
~ 8.12.2014 -> ostateczny termin na przysłanie prac
~ 10.12.2014 -> ogłoszenie wyników.
Wszelkie pytania proszę wysyłać do mnie na pw, POWODZENIA!
![]() | Jak wszystkim dobrze wiadomo niedługo ma nas odwiedzić sam Święty Mikołaj, jednak co dokładnie od niego dostaniemy, ciężko powiedzieć, wszystko zależy od tego jak grzeczni tego roku byliśmy, a z tym różnie bywa. Jednak do rzeczy, a więc, każdy z was może napisać list do Świętego, może on zawierać dosłownie wszystko, jednak są pewne wymagania odnośnie wyglądu pracy i jej treści: ~ Praca musi zostać zrobiona na kartce A4 ~ Kartka ma zostać wypełniona własnoręcznie, oraz napisana dość wyraźnie ~ Musi zostać podpisana imieniem oraz nazwiskiem waszej postaci, jakby nie było prezent będzie dla niej ~ Ma ona pasować do charakteru waszej postaci, jeśli osobnik, którym gracie jest miły ma być ona napisana ładnie oraz grzecznie, jeśli jest inaczej chyba oczywista sprawa jak am to wyglądać ~ Jeśli chodzi o samą treść, wiadomo oczywiście, trzeba ładnie zwrócić się do Świętego, aby przekonać go abyśmy dostali to o co prosimy, jednak nie można zapomnieć, że nie każdą prośbę da się spełnić, dlatego warto podać kilka opcji, pisanie o legendach, skamielinach, proszę bardzo jednak nie ma wielkich szans na spełnienie tak wygórowanych próśb. ~ Jeśli praca będzie zawierała zbyt wygórowane prezenty nagroda zostanie automatycznie dobrana przed administrację, nagrody będą dobierane generalnie według wkładu jaki włożyliście w waszą pracę. ~ NAJWAŻNIEJSZE nie zapomnijcie jaką frajdę sprawiało kiedyś pisanie listów do Mikołaja, postarajcie się wcielić w tego małego dzieciaka który wręcz to uwielbiał! |
Terminarz eventu:
~ 6.12.2014 -> zakończenie zapisów
~ 8.12.2014 -> ostateczny termin na przysłanie prac
~ 10.12.2014 -> ogłoszenie wyników.
Wszelkie pytania proszę wysyłać do mnie na pw, POWODZENIA!
![]() | ~Karta postaci ~Bank ~Box W razie jakichkolwiek problemów proszę pisać do mnie na pw, postaram się pomóc. |
Shura-
Liczba postów : 1040
Birthday : 02/12/1992
Zern-
Liczba postów : 1883
Birthday : 03/04/1994
Re: Mikołajki!
Zapisze się może uda mi się to napisać, ale mam strasznie dużo rzeczy do zrobienia w tym tygodniu, jednak się postaram 

wikkaz- Mistrz PokeHelvetti
-
Liczba postów : 262
Birthday : 12/09/1994
Lioli-
Liczba postów : 1695
Birthday : 27/05/1997
Zapis postaram sie cos naskrobac ale nwm czy sie uda
Soul-
Liczba postów : 964
Birthday : 09/02/1996
Zern-
Liczba postów : 1883
Birthday : 03/04/1994
daje wam czas na podesłanie prac od jutra! Nie ma za co!
![]() | ~Karta postaci ~Bank ~Box W razie jakichkolwiek problemów proszę pisać do mnie na pw, postaram się pomóc. |
Czas na wyniki najpierw pokaże wam wszystkim jakie prace otrzymałam, jedne ładniejsze inne mniej wymagające, ale no trudno nie każdy miał tyle czasu lub weny co inni:
Nagrody:
Lioli:
Wikkaz
Zern
Shura
- Lioli:
- Wikkaz:
- Lucy:
- Zern:
- Shura:
Nagrody:
Lioli:
Shiny Beldum
brak płci
lvl: 5
charakter: do podania przez mg
ataki: take down
Wikkaz
LucyEevee z twojej karty postaci zmienia się w Espeona, sama ewolucja odbędzie się w grze, wszelkie informacje na temat pokemona poda mg
Trapinch
samiec
lvl; 5
ataki: Fissure, superpower, bite, sand attack
Zern
Beldum
brak płci
Shura
Beldum
brak płci
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Eventy
Strona 1 z 1