Mini-Event!

PokeHelvetti  ::   :: Offtopic :: Archiwum :: Eventy

Go down

Mini-Event! Empty Mini-Event!

Pisanie by Bezimienny Sob Cze 15, 2013 8:48 pm

Lato 2013!
Tak, tak! Mój pierwszy Mini-Event uważam za otwarty. Do niego ma prawo zgłosić się każdy z moich graczy.
Z racji tego iż większość ma już wakacje, oceny powystawiane, pogoda w końcu zaczęła dopisywać, a kalendarzowe lato się zbliża, mój mini event będzie z nimi trochę powiązany. Otóż zasady są takie, by ułożyć krótką fraszkę w których będą zawarte wyżej wymienione wydarzenia. Nie musicie się określać do wszystkich, możecie równie dobrze napisać fraszkę o jednym z wyżej wymienionych "terminów". Im lepsza fraszka, tym fajniejsza nagroda. Zwracajcie uwagę estetykę i wszystkie te funkcje związane z pisaniem fraszek. Fraszki możecie przesyłać mi na PW, a ja wraz z Adminami, wybierzemy zwycięzców. Na fraszki czekam do:
21.06.2013
Bezimienny
Bezimienny

Male Liczba postów : 2057
Birthday : 20/04/1994

Powrót do góry Go down

Mini-Event! Empty Re: Mini-Event!

Pisanie by Bezimienny Sob Cze 22, 2013 9:08 pm

Okej, tak więc czas na nagrody. Do eventu zgłosiła się tylko dwójka z czterech graczy, dlatego gratulacje dla nich. Obie fraszki były dobrze zbudowane a co najważniejsze, trzymały się kupy. Tak więc nagrody, czyli to na co czekaliście najbardziej:

Luxian - Sun Stone
Yuya - Jajko Venipede

Mam nadzieje że prezenty wam się podobają, a waszej dwójce gratuluję. Do następnego eventu, cipeczki Very Happy.
Bezimienny
Bezimienny

Male Liczba postów : 2057
Birthday : 20/04/1994

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

PokeHelvetti  ::   :: Offtopic :: Archiwum :: Eventy

Pozwolenia na tym forum: