Mała ściąga dla MG
i nie tylko
~Zabronione Starteryi nie tylko
~Wzory na expa
~ Spis balli, oraz pokemonów, jakie można do nich złapać
~
Pokedex
i ability dex ~Kanto
~Ability
Mini-Event!
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Eventy
Strona 1 z 1
Mini-Event!
Lato 2013!
Tak, tak! Mój pierwszy Mini-Event uważam za otwarty. Do niego ma prawo zgłosić się każdy z moich graczy. Z racji tego iż większość ma już wakacje, oceny powystawiane, pogoda w końcu zaczęła dopisywać, a kalendarzowe lato się zbliża, mój mini event będzie z nimi trochę powiązany. Otóż zasady są takie, by ułożyć krótką fraszkę w których będą zawarte wyżej wymienione wydarzenia. Nie musicie się określać do wszystkich, możecie równie dobrze napisać fraszkę o jednym z wyżej wymienionych "terminów". Im lepsza fraszka, tym fajniejsza nagroda. Zwracajcie uwagę estetykę i wszystkie te funkcje związane z pisaniem fraszek. Fraszki możecie przesyłać mi na PW, a ja wraz z Adminami, wybierzemy zwycięzców. Na fraszki czekam do:
21.06.2013
Bezimienny- Liczba postów : 2057
Birthday : 20/04/1994
Re: Mini-Event!
Okej, tak więc czas na nagrody. Do eventu zgłosiła się tylko dwójka z czterech graczy, dlatego gratulacje dla nich. Obie fraszki były dobrze zbudowane a co najważniejsze, trzymały się kupy. Tak więc nagrody, czyli to na co czekaliście najbardziej:
Mam nadzieje że prezenty wam się podobają, a waszej dwójce gratuluję. Do następnego eventu, cipeczki .
Luxian - Sun Stone
Yuya - Jajko Venipede
Mam nadzieje że prezenty wam się podobają, a waszej dwójce gratuluję. Do następnego eventu, cipeczki .
Bezimienny- Liczba postów : 2057
Birthday : 20/04/1994
Similar topics
» Event walk para 3
» Mini loteria, z wielkimi nagrodami
» Event Świąteczny
» Event walk para 1
» Event walk para 2
» Mini loteria, z wielkimi nagrodami
» Event Świąteczny
» Event walk para 1
» Event walk para 2