Góry Południowe - Leniu

4 posters

Strona 6 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

Góry Południowe - Leniu - Page 6 Empty Re: Góry Południowe - Leniu

Pisanie by Bezimienny Sob Gru 14, 2013 10:59 pm

Gligar sam odpowiedzieć Ci zbytnio nie mógł, a był zajęty szamaniem jagody więc nawet nie zwrócił na Ciebie zbytnio uwagi. Pokemon wydawał się być obojętny na to co się dzieje dookoła niego. Dostał jedzenie, i to jest najważniejsze. Nie widać po nim by coś mu dolegało?
- To co, idziemy dalej, tak? - rzucił pytaniem Tran.
Bezimienny
Bezimienny

Male Liczba postów : 2057
Birthday : 20/04/1994

Powrót do góry Go down

Pisanie by Leniu Sob Gru 14, 2013 11:02 pm

- Zaczekaj Tran. Chcę zobaczyć co ten Gligar potrafi. Wiesz bardzo chciałem mieć takiego pokemona więc dlaczego by nie sprawdzić tego - powiedziałem wyciągając z kieszeni pokedex i skanując nim Gligara.
- Może chcesz coś jeszcze zjeść - zaproponowałem mu dając trochę karmy na ręku...
Leniu
Leniu

Male Liczba postów : 768
Birthday : 21/02/1996

Powrót do góry Go down

Pisanie by Bezimienny Sob Gru 14, 2013 11:08 pm

Pokedex wyświetlił Ci takie dane:
Góry Południowe - Leniu - Page 6 Dmnz
Gligar || 25.oo%
Ability: Sand Veil
Charakter: Pokemon dość specyficzny, mało interesujący się światem. Żyje, bo żyje. Nie wie jaka jest rola w jego życiu, więc robi to co mu się każe. Spokojny i opanowany, rzadko kiedy wybucha bez powodu.
Ataki: Jak na lv.
GLigar zobaczywszy że wyjmujesz dla niego karmę, nie patrząc na Ciebie zupełnie, tylko na dłoń, w której ją trzymałeś, sięgnął szczypcami po nie i zajadał się dalej, wpatrując się wielkimi ślipiami w poke żarełko.
Bezimienny
Bezimienny

Powrót do góry Go down

Pisanie by Leniu Sob Gru 14, 2013 11:12 pm

A co byś Gligar powiedział na wspólną podróż. Wiesz mam więcej takiej karmy i innych smakołyków jak coś. Zawsze jakoś tam byśmy się dogadali - powiedziałem wyciągając przed siebie pustego balla.
- Jeśli tylko chcesz to wskocz do niego - powiedziałem przybliżając go do niego i dotykając go nim...
Leniu
Leniu

Powrót do góry Go down

Pisanie by Bezimienny Sob Gru 14, 2013 11:20 pm

Sądze że niepotrzebnie pytałeś Gligara o zdanie bo ten nie zareagował siedział i jadł. W końcu przypomniałeś sobie słowa Pokedexa, i doszedłeś do wniosku że skoro to tak obojętny pokemon, to rzucisz ballkę. Ta schowała do siebie pokemona i pokiwała się troszeczkę. Po chwili ta zaczęła się kiwać a pokemon należał do CIebie.
Bezimienny
Bezimienny

Powrót do góry Go down

Pisanie by Leniu Sob Gru 14, 2013 11:23 pm

- Super. Mam nowego pokemona w swojej drużynie. To jest naprawdę piękny dzień. Nie uważasz Tran - powiedziałem stając i chowając balla z nowym pokemonem.
- Teraz możemy iść dalej Tran. Jest do zobaczenia jeszcze tyle rzeczy i tak wiele pokemonów do złapania że już się nie mogę doczekać - powiedziałem do Trana ruszając powoli dalej...
Leniu
Leniu

Powrót do góry Go down

Pisanie by Bezimienny Nie Gru 15, 2013 5:57 pm

- Piękny dzień, powiadasz? Tyle razy zostałeś znokautowany, że ja bym na twoim miejscu bał się o własne życie, a ty chcesz iść jeszcze dalej? Pełen szacunek, zią. - odparł Tran, będąc zdziwiony twym zapałem, po czym ruszyl w górę. Że dalej, a nie w górę że górę. Eeeh tam, nie ważne. Ważne, że masz poksa. Yo!
Bezimienny
Bezimienny

Powrót do góry Go down

Pisanie by Leniu Nie Gru 15, 2013 6:05 pm

mam nowego pokemona i dobrze się nim zaopiekuję. Będzie najlepszym Gligarem jakiego te góry widziały - pomyślałem idąc dalej.
- Ja jestem w gorącej wodzie kąpany i nic mnie nie zrazi. Świat jest piękny i trzeba umieć z niego tylko czerpać - powiedziałem do Trana dalej idąc spokojnie pewny swego lecz teraz z nowym pokiem w teamie xd
Leniu
Leniu

Powrót do góry Go down

Pisanie by Bezimienny Nie Gru 15, 2013 6:16 pm

Taa, do najlepszego poka to trochę ambitnie. Aż za nadto, żebyś wiedział jeszcze jak wygląda najsilniejszy pokemon tych gór...zapewne byś się przy żegnał. Po chwili byliście już na prawdę wysoko, a ty wyczuwałeś coraz większą adrenalinę w swoim ciele. Czemu? Poprzez wysokość?
Bezimienny
Bezimienny

Powrót do góry Go down

Pisanie by Leniu Nie Gru 15, 2013 6:28 pm

Poprzez wysokość albo musi coś być na rzeczy. Mam nadzieję że mam tylko głupie myśli co by się mogło stać.
- Tran powiesz mi mniej więcej na jakiej wysokości teraz jesteśmy. Bo chyba już dość wysoko. Sam nie wiem. Mam dziwne przeczucia - powiedziałem do rangera licząc że w razie czego mogę na nim polegać...
Leniu
Leniu

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 6 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Powrót do góry

- Similar topics