Takie tam - capture rate i legendballe

+5
Lionheart
Nikotynka
Zern
Shiro
Gokai
9 posters

Go down

Takie tam - capture rate i legendballe Empty Takie tam - capture rate i legendballe

Pisanie by Gokai Pią Lis 01, 2013 11:27 am

Witam was! Od dawna na pokehelvetti nie było legend do zdobycia. Co wy na to, by wprowadzić "legendballe"? Otóż byłyby to specjalne pokeballe, w których można złapać w grze legendarnego pokemona. Jakje zdobyć? Proponuję, by można było to dać jako nagrodę za pokonanie elite 4 i championa danego regionu. Według mnie to nie jest przesada. Po pierwsze : duże odstępy czasu, jakie trzeba odczekać między walkami. No i trochę tych przeciwników jest. Zwłaszcza spowalnia to, że pokemony nam aż tak szybko w sile nie rosną (tu mała moja krytyka: mg praktycznie nie odpisują, a admini i junior admini są na forum raz na ruski rok, przez co dużo userów ucieka). Korzyści legendballa: zmobilizuje to graczy do działania. Może nawet mg nowi by doszli. No i forum byłoby ciekawsze, bo w końcu będzie tego legendarnego pokemona mieć. Na razie tyle odnośnie tego. Odpowiem na wszelkie pytania.

Teraz... Capture rate. Proponuję to wprowadzić by wszystko było jasne. Otóż polega to na rozpisce, by można było wiedzieć od której strony jakie pokemony można złapać.

(post z tel, przepraszam za ewentualne błędy)

Teraz...

Gokai

Liczba postów : 3599
Birthday : 01/10/1997

Powrót do góry Go down

Takie tam - capture rate i legendballe Empty Re: Takie tam - capture rate i legendballe

Pisanie by Shiro Pią Lis 01, 2013 12:49 pm

Na obie propozycję oddaję głos pozytywny (o ile mogę się w ogóle wypowiedzieć ^^'). Uważam, że wprowadzenie pierwszego pomysłu na forum, niezwykle by graczy pobudziło do działania, gdyż każdy chciałby złapać legendę- ponadto, jak już zostało wcześniej wspomniane, mogłoby zachęcić gości do rejestracji i gry na forum. Elitę i Championa w rzeczy samej, ciężko jest pokonać, więc nagroda byłaby moim zdaniem zasłużona.
A co do drugiej części tematu, to myślę, iż jego realizacja ułatwiła by pracę MG. :3

Shiro

Female Liczba postów : 6

Powrót do góry Go down

Takie tam - capture rate i legendballe Empty Re: Takie tam - capture rate i legendballe

Pisanie by Zern Pią Lis 01, 2013 2:39 pm

Cóż, trochę tu jestem na forum ale nie mam zamiaru wypowiadać się jak userka tworzaca temat w sprawie adminów etc. Jednak przez ten krótki okres(4-5 dni) zdążyłem zauważyć że legendy są za tzw eventy turnieje etc. Jednak w wolnej chwili nie zdołałem jak na razie tego namierzyć wiec czeka mnie jeszcze wertowanie old tematów. Ale wracając oznacza to iż taki event był dawno. Jak to Ghost napisała, nie było by to łatwe a zmobilizowało by to wiele osób(jak narazie poza wyżej postawionymi osobami u innych legend nie widzę). Wiec jestem za!

Co do drugiego, fakt miał by to sens ogromny. Dałoby to wielu osobom informacje jakie poki ich gracz może spotykać, kiedy wyjść z etapu O patrz Caterpie! O kakuna! do O patrz Spinarak! Spójrz krabby! etc. Rozbudziło by to na nowo przygody etc.

Sam dodam jeszcze 1 rzecz, MG. Wiele osób będący mg nie wchodzi, na przestrzeni tych 5 dni zauważyłem że z 2-3 działy są oblegane a reszta niekoniecznie, Rozumiem każdy ma czas wolny dla siebie, sam to na PBF"ach na których miałem jakąś odpowiedzialną rangę praktykowałem ale są granice. Gracze przychodzą i po chwili znikają bo mało co się dzieje. Sam dla przykładu od 3 dni chyba czekam na odpowiedź w sprawie adopcji. Moim zdaniem trzeba by jakoś ożywić forum by typowy Kowalski chciał zostać i zacząć grać.

Zern
Zern
Zern

Male Liczba postów : 1883
Birthday : 03/04/1994

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nikotynka Pią Lis 01, 2013 4:28 pm

Legendy są dawane w turniejach i to się nie zmieni, ogólnie kiedy tworzyłam forum wiedziałam, jek to było na innych pbf z dawaniem legend w grach pozdrawiam mg, który na 3 stronie dał mi legende praktycznie za free. Dlatego opcja z taka formą dawania legend na pewnie wejdzie w życie.

Jeśli chodzi o dawanie poków, szczerze? Tylko ty Ghostka masz z tym problem, reszta wie, że na samym początku gry nie daje się poków ala eevee, albo Pawniard, więc hmmm po co stworzyć temat, który i tak zostanie odrzucony? Chciałaś pokazać, że jesteś na forum a admini i juniorzy nie mają czasu?

Mam 20 lat, prace, faceta 300 km od siebie
Cieniu 22 lata, ma dwie prace, wraca z jednej leci do drugiej, ma dziewczyne 300 km od siebie
Yuya ma chyba 16 lat, nie wiem nigdy jej nie pytałam, co prawda kiedys podawała, chodzi normalnie do szkoły,. ma obowiązki w domu, oraz ma określony czas na kompie wchodzi ogarnia i spada
Ao-Bezimienny, ma około 17-18 lat, chodzi do szkoły, ma swojej obowi,ązki do tego ma dziewczyne

Dlatego troche wyrozumiałości wiem, że kiedyś byłam na forum częsciej ale czasy się zmieniają i nikt nie mam na to wpływu, powiem tak... jest mało ludzi na forum... trudno, forum jest prowadzone jak jest, jeśli ktoś woli iść na forum gdzie dostaje się bana za nic, proszę bardzo, jeśli ktoś chce dostać warna za posta, który zdaniem tamtejszych adminów jest za mało wyczerpujący, proszę bardzo

To jest POKE HELVETTI, tu życie na forum wygląda tak, jak widać, jeśli ktoś nie umie zgrać się z MG na odpisy nie moja wina.

Ja jestem na nie, tyle w temacie.
Nikotynka
Nikotynka
Admin

Female Liczba postów : 4576
Birthday : 31/07/1993

https://pokehelvetti.forumpl.net

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gokai Sob Lis 02, 2013 6:36 am

Jako że jestem na PC to chcę się tutaj bardziej rozpisać.

Informacje na początek, bo znając los właśnie o to byłabym oskarżona:
- ja się tu wcale nie rządzę, widzę po prostu, że graczom się pomysł podoba,
- nie jestem osobą, która nie ma do nikogo szacunku - tym bardziej do adminów, bo to oni to wszystko zrobili,
- chcę na spokojnie wszystko wyjaśnić, nie chcę się kłócić i sprzeczać,
- wiem, rozmawiałam o tym z Niko na gg, ale praktycznie nie dała mi nic porządnie wyjaśnić i ciągle podawała inny temat,
- jak chcesz dać tutaj rozmowę na gg naszą to nie mam nic przeciwko, byleby całą,
- jeśli są inne rzeczy to pewnie o nich nie myślałam w chwili pisania posta i piszę go jak najbardziej pokojowo,

Odnośnie waszego życia prywatnego - okey, ale dlaczego nam to piszesz? Tamto to była tylko moja uwaga, nie chciałam z tego robić jednego z głównych tematów naszej rozmowy. Każdy ma swoje problemy, a gdybym pewnie wypisała Ci swoje to byś je najnormalniej w świecie wyśmiała.

Do tego dochodzi sprawa... skoro was często nie ma to dlaczego nie zrobić czegoś, co sprawniej funkcjonuje bez was?

A teraz właściwy temat... Pomysł z legendballami. Legendy na pewno nie będzie na początku. A dlaczego?
Po 1 - by pokonać wszystkich liderów danego regionu, całą elitarną czwórkę i championa potrzeba na to czasu (odstępy, jakie są wyznaczone by móc wyzwać któregoś z nich do walki)
Po 2 - sprawę tym bardziej opóźnia to, że mimo wszystko by wyszkolić odpowiednie poki potrzeba na to czasu i pieniędzy, przez co nawet ten odstęp czasu nawet nie wystarczy,
Po 3 - Capture Rate jest bezpośrednio związane z pierwszym pomysłem - nie spotkamy legendy zbyt wcześnie w naszej przygodzie
Po 4 - Legendball to nie Masterball, nie ma 100% szansy złapania, więc najlepiej to zrobić albo za zgodą stwora albo po pokonaniu go,
Po 5 - każdy MG wie, że legenda to nie byle co i gracz się za nią musi trochę nalatać (tak, nawet ja to wiem, ale na serio czy Pawniard jest aż tak rzadkim i silnym pokemonem by mi wytykać go co chwilę?)

Prócz tego pytałam wielu innych osób, nawet tych, które nie grają na pokehelvetti czy to dobry pomysł. Wszyscy twierdzili iż tak, bo to urozmaici rozgrywkę na forum i je ożywi. Więcej graczy, być może wśród nich znajdą się chętni na bycie MG, co jeszcze bardziej zwiększy ogólny ruch.

Legendy w turniejach - tak, to bardzo dobra rzecz, ale jeszcze nie widziałam, żeby taki był. Może i nie jestem aż tak długo na tym forum, ale tez wiem, że kawałek przede mną ich nie było.

Opisany mi przez Ciebie, Niko, event na zdobycie legend. To prawda. Dość sporo osób je dostało. Ale ogólnie teraz wiele z nich nie gra tutaj...

Odnośnie mojego dawania pokemonów - na forach (a na wielu byłam) albo dawano właśnie wątek z Capture Rate, albo aż tak bardzo nie wytykano złapania rzadszego pokemona (z czego Deino faktycznie, to była przesada, ale Pawniard?). No i poza tym to by zrobiło nieco porządku. Nie mówię, że go nie ma, ale im coś bardziej ogarnięte tym lepiej. Każdy MG ma do tego inny styl rozgrywki. Jak widać ja jestem z tych łagodnych, inni są z tych surowych, inny z tych zwariowanych... Sam ten temat pozwoli ujednolicić łapanie pokemonów w przygodach, by nie było rzeczy typu "O rety, dlaczego on złapał takiego pokemona na stronie 60 skoro ja mam już stronę 90 i żadnego tak rzadkiego". To tylko przykład, nie mówię, że akurat taka rzecz miała miejsce.

Tyle z mojej strony. Myślę, że się już wygadałam odnośnie tematu i jestem spełniona. Dlatego jakby co proponuję na koniec chyba najlepsze rozwiązanie w obecnej sytuacji: ankietę graczy. Oni grają na forum i w pewnym sensie też powinni mieć na nie wpływ, więc czemu ich nie słuchać? I nie, nie mówię tutaj o sobie. Nawet nie będę brała udziału w tym głosowaniu.

Lubię to forum, ciągle będę na nim grać czy prowadzić gry i dlatego chcę dać kilka pomysłów, by były ciekawsze. Mam jeszcze inne, ale chcę zobaczyć jak będzie z tymi.

Z góry dziękuję za uwagę.

Gokai

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lionheart Sob Lis 02, 2013 7:35 am

Nikoś! Musisz się uczyć ode mnie spokoju, nie potrzebnie się naburmuszyłaś. ;c. Chillout, przecież ziółko palisz, spokojnie.

To teraz coś ode mnie. Co do eventów na legendy. Był już takowy event, kto miał rozpoczęte safari mógł złapać tam legendę. Ale to było dosyć dawno, na starej domenie. Tak czy owak - był. Co do legendballa, sam pomysł nie jest zły. Tylko administracja musiała by mocno śledzić gry takowej osoby, czy nie dostaje tejże legendy za łatwo. Z tym na prawdę trzeba by było się pomęczyć. Jeżeli miałoby się dostawać legendballa po pokonaniu E4.. W sumie, nie jest to złe. ( Teraz pewnie każdy powie, ta.. bo kończysz właśnie E4. ) Nie. Nie chodzi tu o to. Kończę E4, to prawda, ale Lionhearta mam od końca grudnia/początku stycznia. Licząc, że od stycznia minęło 10 miesięcy. Także jest to spory czas, który trzeba rozegrać zanim dostanie się legendballa. Sam jeszcze miałem farta, ponieważ wykorzystałem luke w regulaminie i gdy dostało się kasę na święta, oddałem swojego startera na 20 ofert 5 stopnia, mając po odczekaniu 25 level pokemona. Gra od razu była łatwiejsza, większy średni poziom itp. Teraz już tego nie można zrobić, bo level startera jest na 7. Więc patrząc na to, te 10 miesięcy nie starczyłyby, żeby przejść E4. Więc ja jestem na tak, aczkolwiek nie będę burdował się, jeżeli tego Niko nie wprowadzi.

Capture Rate - nie no, nie widzę w tym problemu. Można to rozkminić, czasem sam zastanawiam się jakie mniej więcej pokemony mogę już spotykać na swojej stronie gry. Ale nie jest to tak straaaaasznie potrzebne. Więc neutral.

Lionheart
Wicemistrz PokeHelvetti

Male Liczba postów : 1365
Birthday : 15/02/1997

Powrót do góry Go down

Pisanie by Bezimienny Nie Lis 03, 2013 10:17 am

Ao-Bezimienny, ma około 17-18 lat, chodzi do szkoły, ma swojej obowi,ązki do tego ma dziewczyne
No to ami troche mnie odmłodziła, ale niestety czasu nie oszukamy. Mam 19-20 lat. Ju w kwietniu. Szkoła? Matura i egzamin zawodowy bym wywrzeszczał. Obowiązki...choćby treningi, basen i nie jestem noł lajfem żeby siedzieć w wolnych chwilach tylko przed kompem. Życie towarzyskie też się kłania. Dziewczyna może być. Przeczytałem pomysły Liona, i powiem szczerze że pomysł dobry, jednak znam logike powstania Helci i wiem że to forum trzyma się zasady noł legend in gejm. Gdyby legendy było tak łatwo dostać, to zapewne mielibyśmy je w safkach na najwyższych poziomach. Co tu więcej dodać? Ja się powstrzymam szczerze mówiąc od głosu. Bo pomysł niby okej, ale filozofia helci też nie pozwala mi się do tego odnieść pozytywnie. Powodzenia w dalszym rozwiązaniu tego problemu !
Bezimienny
Bezimienny

Male Liczba postów : 2057
Birthday : 20/04/1994

Powrót do góry Go down

Pisanie by SirAllan123 Sro Lis 06, 2013 6:54 pm

Zgadzam się z GhostRiderką i jestem absolutnie na tak całej akcji. To wprowadzi więcej życia na nasze forum i wzmoże starania w pisaniu graczy. Jestem w obu sprawach absolutnie na tak.
SirAllan123
SirAllan123

Male Liczba postów : 627
Birthday : 09/01/1993

Powrót do góry Go down

Pisanie by Laureline Czw Lis 07, 2013 5:22 am

A kuku!Very Happy
Jesli mnie ktos nie pamieta badz nie zna powiem tyle ze jestem na forum mniejwiecej tyle czasu co Lion. Nie mam tyle czasu co on by siedziec na forum wiec mam daleka droge do E4. Jestem dopiero po 4tym gymie i prowadzi mi je Yuya a z tego co zdazylam zauwazyc nie ma jej. Ale w sumie to moja wina bo mialam mala blokade ale my nie o tym. Legendballe? Dobra mysl, potwierdzam zdanie Liona ze trzeba sie troche napracowac by pokonac E4 i wogole do niej dojsc. Wiem jak dziala system na forach bo sama takowe mialam. Co do drugiego pomyslu. Czemu nie? W sumie moglby byc. Nie wszyscy musza byc obeznani z tym jakie pokemony dawac w jakich momentach. Na oba pomysly mowie Tak. Ps. Po co pisanie tu o swoim zyciu prywatnym sie rozpisywac gdy Ghost dala mala uwage? Poprostu opublikowala to co wszyscy wiedza. A co do MG i aktywnosci. Dlaczego zostal mi zabrany MG skoro tamtym czasem bylam aktywna i z dnia na dzien zostal mi odebrany? Sa mniej aktywni MG a jakos ich "kara" nie spotyka. Ile czekaly dzialy na usuniecie mimo ze osoby nie wchodzily z 2miesiace?

~Lau
Laureline
Laureline

Female Liczba postów : 1648
Birthday : 07/04/1995

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nikotynka Czw Lis 07, 2013 9:56 am

Uwielbiam wasze pisanie tematów, lub w ogóle odpowiedzi na jakikolwiek pomysł:

Kod:
Mój pomysł to danie 20 legend każdemu graczowi

No ale mój mg jest bardzo nieaktywny i chciałabym/chciałbym to zgłosic
Albo:

Kod:
Jestem za genialny pomysł

Ale czemu Pan XXX dostał pokemona na 100 lvl na 1 stronie a ja tylko na 99
To jest wręcz genialne, aż mam uśmiech na japce, serio dzięki za poprawianie humoru każdego dnia moi kochani, ale wracamy do temat:

Ja nadal jestem na nie i chyba po raz pierwszy odrzuce temat, nie patrząc na to ile osób było na tak, legendy są czymś wyjątkowym i dostaje się je w ważniejszych i tych mniej ważnych eventach, na pewno nie będą one dostępne w loterii, ani w evencie rysunkowym bądź graficznym, nie będę dostępne po napisaniu żadnej historyjki do eventu i to wiedzą wszyscy, którzy chociaż troszeczkę mnie znają.

Legendy nadal będą dostępne tylko podczas poważnych eventów i wlaśnie tam każdy będzie mógł je zdobyć, Ao, Yuya wiedzą, że nie ważne jaki event będzie każdy ma szanse zdobyć główną nagrodę nie ma znaczenia czy zmierzę się ja z Ao, czy Cieniu powiedzmy z Allanem, nie ważny jest lvl posadanych pokemonów, bo w każdym evencie który opiera się na walkach lvl pokemonów są obniżane i liczy się tylko umiejętność pisania taktyk.

Dlatego nie będzie żadnych legendaryballi, nie będzie żadnych legend po e4 i nie będzie możliwości złapania ich w grze, to jest zmiana na którą nie mogę się zgodzić.

Co do Capture rate, chcecie go? nie ma problemu, ale przed jego pojawieniem sprawdzam wszystkie gry, mam nadzieje, że reszta adminów mi pomoże bo jest tego sporo, każdy mg dostanie pod nos liste pokemonów które dostał każdy z jego graczy. Po wejściu capture ratów, nie będzie ostrzeżeń od razu będą leciały warny, za danie za rzadkich pokemonów, dodatkowo pokemony zostaną usunięte od razu z gry, a nie wymienione na coś innego, znikną tak jakby nigdy nie istniały.

A teraz Laure, skarbie z tego co wiem na forum jesteś dłużej niż Lion, można to nawet określić po tym... że hmm  masz legendę, a Lion nie, ale teraz temat twojego bycia i niebycia mg, posada została Ci odebrana za twoje proste zachowanie:

Pojawiałąś się na forum tak jak ostatnimi czasy, wchodziłaś na 3 minuty, odbierałaś atak dla pokemona z rodzinki, odpisywałaś u siebie i ponownie znikałaś na tydzień, dwa, pytałaś dlaczego odpowiedziałam tak samo jak przedstawiałam Ci to kilka razy wcześniej, jak zawsze ignorujesz wszystkich, ale przypomne Ci skarbie, na tym forum najważniejsza jestem Ja, Cieniu, Ao i Yuya i nasze decyzje są nie podważalne, dlatego schowaj ego do kieszeni, albo jak wolisz rzuć na ziemie i zacznij po nim skakać, jesteś graczem szanuje to że jesteś na forum i grasz jak reszta, jednak nie zapomnij o wszelkich przewinieniach i przestań przedstawiać się jako ideał, no i najważniejsze szanuj Adminów, oni nie psy, robimy za darmo, staramy się a jeśli wy wszyscy tego nie szanujecie nie dziwcie się, ze nasze działania są lekko opóźnione, jedyne co zmusza nas do działania na forum to miłość do niego oraz trudy włożone w działanie tego forum, nie jest łatwo je utrzymać nie jest łatwo o nie walczyć, no chyba, ze ma się na forum 4 osoby i ciągle wykorzystuje się stare znajomości, lub kradnie graczy z innych for, ale to już inna sprawa

LUDZIE SZANUJCIE ADMINÓW, BO PEWNEGO DNIA IM SIĘ ODECHCE

dziękuję za uwagę tyle w temacie i poza nim
Nikotynka
Nikotynka
Admin

Female Liczba postów : 4576
Birthday : 31/07/1993

https://pokehelvetti.forumpl.net

Powrót do góry Go down

Pisanie by Laureline Czw Lis 07, 2013 2:38 pm

Jakos zauwazylam ze jak juz to zabieralam ludzi ktorych znalam jesli mam byc czepliwa. Tak wpadalam na tyle bo widzialam ze nie mam odpowiedzi w grach, safari itd to po co mialam dluzej siedziec moze mi ktos to wytlumaczyc? Owszem szanuje was jako adminow i was jako osoby bo troche was znam. Naprostowujac, mowilam ze ja jestem na forum mniej wiecej tak jak Lion a nie ze forum jest tyle co Lion. Za "kradniecie" graczy bardzo przepraszam. Wiem ze nie jestem nie wonna ale tez spojrz troche na te wszystkie sytuacje z mojego punktu widzenia. Czy userzy nie maja nic do gadania? Rozmawialam z Bakusem na temat forum waszego i Czacha (chyba ich jeszcze pamietasz droga administracjo), oni tez gdyby mieli jaja to by robili to co ja ale ich nie posiadaja. Bycie Adminem na wlasnym forum nauczylo mnie pokory wiec uprzejmie prosze o przywrocenie mnie do rangi MIstrza Gry. Wiem jak to forum dziala. W styczniu (dokladnie 28stycznia) mijaja 2lata jak jestem na tym forum wiec znam zasady itd. Obiecuje ze juz wiecej nie bedzie zadnych numerow z mojej strony. A moglabym posciagac starych graczy co by sie przydalo. Chyba.
Laureline
Laureline

Female Liczba postów : 1648
Birthday : 07/04/1995

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gokai Czw Lis 07, 2013 3:23 pm

No i znowu widzę mam sposobność by się udzielić.

Niko a dlaczego w takim razie eventów nie robisz na legendy? Mało urozmaiceń jest tutaj w stosunku do innych forów z tego co widzę. Legendy dalej będą czymś wyjątkowym - jakby nie patrzeć trzeba się porządnie natrudzić by móc pokonać wszystkich liderów i Elite4. Utrudnieniami są pokemony różnych typów, więc trzeba szkolić sporo stworków do tego. To bardzo długo zajmuje. Sama widzę ile czasu Zern męczy Charmandera z walkami i treningami. A to dopiero jeden pokemon. No i ja jestem MG najczęściej odpisującym, więc przy innych tym wolniej wszystkim schodzi.

Odnośnie szacunku do administracji to czy gdybym miała zamiar tak się wam rzucać i tak dalej to bym wkładała tyle roboty w swoje stanowisko? Przepraszam Niko, że tak to określę, ale rzucasz się i to strasznie w chwili obecnej. Wszyscy starają się na spokojnie, to dlaczego od razu znowu na innych naskakujesz by pokazać jacy to oni są? Znowu z jednej rzeczy zrobiła się połowa tematu dyskusji. W mniejszym braku aktywności Lau jest niestety moja wina z powodu ociągania się do odpisów u niej i tu się przyznaję bez bicia do tego.

Nie rozumiem Twojego uprzedzenia do do legendballi. Właśnie, dlaczego jako admin nie posłuchasz głosu graczy i nie zmienisz czegoś w forum? Wszyscy są tutaj praktycznie dla rozrywki, umilenia czasu, więc co szkodzi by mieli jakiś większy cel, co by ich mocniej u nas trzymało?

Capture rate? Okey, sprawdzaj, ja mogę pomóc w czym chcesz jak się deklarowałam, ale to już Twoja decyzja co z tym zrobisz. Mogę zrobić Ci też tłumaczenia ability jeśli Allan zrezygnuje. Może i napisałaś, że moja pomoc Ci nie potrzebna, ale moja oferta nadal aktualna to chcę tu zrobić nieco życia :3

Gokai

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lionheart Czw Lis 07, 2013 3:30 pm

A wiecie co? Z drugiej strony, muszę spojrzeć na to okiem Niko. Jest tak, w ciągu roku możesz przejść E4 - spokojnie. Czyli co, za rok, każdy kto będzie ciągle grał będzie miał legendę. No i teraz patrzmy znów, jeśli każdy z nas obecnych będzie miał takową legendę po pierwsze zapewne by się powtarzały.. Bo by brakło, po drugie definitywnie odrzucało by to nowych graczy. Więc.. Powiedzmy, że zmieniam zdanie. Spojrzałem na to oczami gracza i na moment teraźniejszy, ale patrząc dla dobra forum oraz w przyszłość jest to straszna LIPA. ^^

Lionheart
Wicemistrz PokeHelvetti

Male Liczba postów : 1365
Birthday : 15/02/1997

Powrót do góry Go down

Pisanie by Cieniu Nie Gru 15, 2013 11:13 am

Temat zamykam

GhostRiderka - Pomysł dla niektórych sensowny, dla niektórych nie ponieważ capture rate jest także na serebii ładnie rozpisany, możliwe że coś się wymyśli w najbliższych tygodniach związanych z tym tematem - 250$
Cieniu
Cieniu
Admin

Male Liczba postów : 3460
Birthday : 07/04/1991

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: