Mała ściąga dla MG
i nie tylko
~Zabronione Starteryi nie tylko
~Wzory na expa
~ Spis balli, oraz pokemonów, jakie można do nich złapać
~
Pokedex
i ability dex ~Kanto
~Ability
Gra Szlug_Craft
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Kopia początkowa :: Historie
Strona 1 z 1
Gra Szlug_Craft
Początek Gry
Głuchy
Uciekłeś z domu bez jedzenia i picia. Towarzyszył ci tylko twój pokemon, którego zabrałeś ze sobą. Biegniesz ciągle prosto sam nie wiesz w jakim kierunku lecisz, pewnie około 9 rano twój tata zauważy, że uciekłeś i zacznie cię szukać. Snivy chciał trochę odpocząć od szaleńczego biegu, chyba się zmęczył.
Szlug_Craft
Snivy zmęczyłaś się dobiegnijmy do tamtego drzewa i odpoczniemy. Pewnie mój tata nas szuka nie wiem czy dobrze zrobiliśmy uciekając. Jak już dobiegliśmy do drzewa zacząłem skanować Snivy pokedexem
Głuchy
[ Proszę o zrobienie kp i banku]
Dobiegłeś do drzewa ze swoim towarzyszem.
Skan
Lvl 5
Ataki: Tackle, Leer
Z.A: Behemoth
Charakter: Bardzo ciekawski pokemon, wszędzie zajrzy gdzie będzie tylko mógł. MIły dla innych
Szlug_Craft
[ Zaraz zrobię tylko coś mnie zatrzymywało ]
dobrze Snivy chocmy dalej może coś ciekawego znajdziemy. Wskakuj mi na ręce. Mówiąc to zastanawiałem się co się dzieje w moim miasteczku.lecz starałem się tym nie przejmować i szedłem z moim towaszyszem dalej.
Ostatnie Posty
Głuchy
Twojemu pokemonowi nie wychodził nowy atak, a przeciwnik się nabijał i coraz szybciej biegał.
Szlug_Craft
No trudno. Wracamy do starej taktyki !
Głuchy
[ Przepraszam, że mnie tak dułgo nie było]
Twój pupil zaczął coś działać i trafiać w przeciwnika. Abra nie wiedziała co się dzieje na polu bitwy.
Hp
A-70%
S-85%
Szlug_Craft
Snivy cały czas atakuj.
Głuchy
[ Postaraj się bardziej rozwijać posty]
Snivy pięknie ciągle atakował a Abra nie miał szans na ucieczkę. Naglę Abra zrobił teleport i zrzucił na twojego pupila wielki patyk, który trafił go w głowę.
Przeciwnik znów zaczął szybko biegać i być niewidocznym.
Głuchy
Uciekłeś z domu bez jedzenia i picia. Towarzyszył ci tylko twój pokemon, którego zabrałeś ze sobą. Biegniesz ciągle prosto sam nie wiesz w jakim kierunku lecisz, pewnie około 9 rano twój tata zauważy, że uciekłeś i zacznie cię szukać. Snivy chciał trochę odpocząć od szaleńczego biegu, chyba się zmęczył.
Szlug_Craft
Snivy zmęczyłaś się dobiegnijmy do tamtego drzewa i odpoczniemy. Pewnie mój tata nas szuka nie wiem czy dobrze zrobiliśmy uciekając. Jak już dobiegliśmy do drzewa zacząłem skanować Snivy pokedexem
Głuchy
[ Proszę o zrobienie kp i banku]
Dobiegłeś do drzewa ze swoim towarzyszem.
Skan
Lvl 5
Ataki: Tackle, Leer
Z.A: Behemoth
Charakter: Bardzo ciekawski pokemon, wszędzie zajrzy gdzie będzie tylko mógł. MIły dla innych
Szlug_Craft
[ Zaraz zrobię tylko coś mnie zatrzymywało ]
dobrze Snivy chocmy dalej może coś ciekawego znajdziemy. Wskakuj mi na ręce. Mówiąc to zastanawiałem się co się dzieje w moim miasteczku.lecz starałem się tym nie przejmować i szedłem z moim towaszyszem dalej.
Ostatnie Posty
Głuchy
Twojemu pokemonowi nie wychodził nowy atak, a przeciwnik się nabijał i coraz szybciej biegał.
Szlug_Craft
No trudno. Wracamy do starej taktyki !
Głuchy
[ Przepraszam, że mnie tak dułgo nie było]
Twój pupil zaczął coś działać i trafiać w przeciwnika. Abra nie wiedziała co się dzieje na polu bitwy.
Hp
A-70%
S-85%
Szlug_Craft
Snivy cały czas atakuj.
Głuchy
[ Postaraj się bardziej rozwijać posty]
Snivy pięknie ciągle atakował a Abra nie miał szans na ucieczkę. Naglę Abra zrobił teleport i zrzucił na twojego pupila wielki patyk, który trafił go w głowę.
Przeciwnik znów zaczął szybko biegać i być niewidocznym.
Cieniu- Admin
- Liczba postów : 3460
Birthday : 07/04/1991
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Kopia początkowa :: Historie
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: