Po wojnie światów nastał budyń, czyli podróż GhostRiderki

4 posters

Strona 16 z 39 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 27 ... 39  Next

Go down

Po wojnie światów nastał budyń, czyli podróż GhostRiderki - Page 16 Empty Re: Po wojnie światów nastał budyń, czyli podróż GhostRiderki

Pisanie by Gokai Sro Gru 11, 2013 8:51 pm

Kiwnęłam głową.
- Tak, mój D'artagnan zna nowy ruch i ma teraz możliwość zmiany formy - uśmiechnęłam się. - Ogólnie to za jakiś czas chyba będziesz miał możliwość zobaczenia jak kiedyś wyglądałam - zaśmiałam się.
Cmoknęłam Edwarda w policzek i wkrótce wyszłam z nim z pokecenter... Czas ruszać dalej... Byłam na ogół bardzo zadowolona ze wszystkiego. Dzisiaj mi nic nie zepsuje nastroju.

Gokai

Liczba postów : 3599
Birthday : 01/10/1997

Powrót do góry Go down

Po wojnie światów nastał budyń, czyli podróż GhostRiderki - Page 16 Empty Re: Po wojnie światów nastał budyń, czyli podróż GhostRiderki

Pisanie by Zern Sro Gru 11, 2013 9:00 pm

Skierowaliście się w góry... A dokładniej Edward cię tam ciągnął bo chciał byś zoboczyła co firma jego ojca w tej okolicy buduje. A skąd będziesz miała lepszy widok jak nie ze szczytu gór? Droga jednak będzie długa i paro dniowa... A macie tylko jedne śpiwór i namiot... Ktos będzie musiał na kimś spać i jakoś cie ta wizja nie odstrasza
Zern
Zern

Male Liczba postów : 1883
Birthday : 03/04/1994

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gokai Sro Gru 11, 2013 9:04 pm

No tylko pytanie kto będzie spał na kim? Wędrowałam razem z chłopakiem i się rozglądałam wokoło zadowolona z wszystkiego... Próbowałam też po drodze ze swoją mocą... To znaczy starałam się zgromadzić energię w ręce i sprawić by wyglądała jak w moim poprzednim życiu. Przynajmniej taki sposób będę miała na zajęcie czasu w następnych dniach... Może nawet spróbuję się z Edwardem w walce na miecze... Tylko ja będę używała tego swojego z energii.

Gokai

Powrót do góry Go down

Pisanie by Zern Sro Gru 11, 2013 9:39 pm

Nic, nie wiadomo ile to bedzie się odzyskiwało... Tydzień, miesiac...A może rok? Tego nikt nie napisał... Cóż, moze kolejny raz... To przyspieszy? A może pomyślałaś o tym tylko dlatego ze ci się spodobało... Szliście tak dobre parę godzin gdy w koncu zaczęło się ściemniać... Chłopak zszedł z tobą z głównej drogi, rozbił namiot i magmarem rozpalił ogień. Po czym usiedliście przy nim ogrzewając się. Noc była piękna, a ksieżyc w pełni
Zern
Zern

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gokai Sro Gru 11, 2013 9:44 pm

Nie przeszkadzało mi to, że moje moce będą się odnawiały tak wolno. nawet lepiej, Edward może bardziej się uspokoi pod tym względem. Pomogłam chłopakowi przy rozbijaniu namiotu a po tym przygotowałam nam jakąś ciepłą kolację... Chciałam, by było smacznie i miło... Uśmiechnęłam się lekko i zerknęłam na chłopaka. Cóż teraz czekać na dalszy rozwój naszego związku, ale na nic nie nalegam... On zadecyduje kiedy będzie czas.

Gokai

Powrót do góry Go down

Pisanie by Zern Sro Gru 11, 2013 9:51 pm

Ociepliliście się, pomizialiście się przed ogniskiem i wszliscie do namiotu. Jakoś wam się udało zmieścić w jednym śpiworze,,, Było to tak. On leżał na boku, ty też patrząc na niego i wtulona całkowicie w niego. Było Miło, przyjemnie i romantycznie... Czułas ciepło i dobro... Miłość, ahhh w sumie nawet ci brak mocy nie przeszkadzał bo tak było ci dobrze... Chłopak który cie kocha, pierwszy raz... Wspólne narazie życie... Miło....
Zern
Zern

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gokai Sro Gru 11, 2013 9:55 pm

No lepiej jak dla mnie już być nie może... Szczęście... Tak dawno na to czekałam i proszę... Starczyło ruszyć tyłek z domu... Uśmiechnęłam się i wtuliłam sobie twarz w ramię Edwarda. Na chwilę się zamyśliłam. Ciekawe jak moja rodzinka, pewnie wszyscy mnie nienawidzą razem z moim młodszym bratem i mamą... Nie rozumiem co tacie nagle odbiło... Zamartwiłam się trochę całą sprawą. Nie mam teraz kolejnej rodziny, do której miałabym powód do powrotu... Mam odnośnie tego pecha i to porządnego.

Gokai

Powrót do góry Go down

Pisanie by Zern Sro Gru 11, 2013 10:01 pm

Cóż... Moze jednej nie masz, ale... Kto zabronił ci mieć własnej? Może Edward bedzie tym na zawsze... Gromada dzieci... Umrzeć razem z nim... Ahh marzenia... Przez ostatni czas coraz bardziej skupiałas się na nim niż na sobie i efekt jest taki ze spicie razem w jednym namiocie wtuleni w siebie i chcący być razem na zawsze... Miłość, kto nie poczuje ten nie zrozumie
Zern
Zern

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gokai Sro Gru 11, 2013 10:07 pm

Codo śmierci to bym się spierała, wolałabym wieczność z Edwardem... To by było coś, chociaż z tego co pamiętam on ma trochę inne zdanie na temat tego... Przeczesałam mu palcami włosy i zamknęłam oczy, czas już najwyższy się przespać...
- Dobranoc, kochanie - powiedziałam do niego i próbowałam zasnąć, było mi tak dobrze przy nim... całe moje egoistyczne i wredne podejście dożycia minęło od kiedy jesteśmy razem.

Gokai

Powrót do góry Go down

Pisanie by Zern Sro Gru 11, 2013 10:09 pm

Zasnęłaś łatwo... Sniło ci się ze masz z edwardem 30 i 26 lat... Siedzicie sobie spokojnie na werandzie na sofie, ty na jego kolanach i całujesz... W ogrodzie bigała dwójka dzieci... Starsze mające 6 lat i młodsze mające 4... Starsze to dziewczynka a młodsze chłopiec... Ale wówczas się wybudziłaś bo Edward akurat wychodził z namiotu... Otwierajac "drzwi" do środka wlało się słońce...
Zern
Zern

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gokai Sro Gru 11, 2013 10:17 pm

Potrząsnęłam głową. No nawet fajny sen, dwójka rozwrzeszczanych dzieciaków... Coś dla mnie, bym miała zajęcie. Niestety czas w końcu się obudzić. Spojrzałam na chłopaka.
- Czeeeść jak się spało? - spytałam i razem w nim wygramoliłam się z namiotu, po czym go cmoknęłam w policzek i zabrałam się za przygotowywanie nam śniadania.

Gokai

Powrót do góry Go down

Pisanie by Zern Sro Gru 11, 2013 10:23 pm

- A dobrze - Odparł po czym cofnął się do namiotu(jak nie lezycie w śpiworze jest wiecej miesjca) po czym pocałował cię w usta oraz szyje.... Następnie nieco niżej bo w delkolt... Następnie zaczął serie gorących pocałunków obściskując się z tobą... A ty? Cóż... Lubisz to jakoś bo zdajesz sobie sprawę ze jest jakaś więź między wami
Zern
Zern

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gokai Sro Gru 11, 2013 10:27 pm

Tak więc po chwili i ja byłam w namiocie razem z chłopakiem i się z nim całowałam. Znowu to uczucie podniecenia... Objęłam Edwarda i w końcu zostawiłam mu na szyi malinkę jako dodatkowe zaznaczenie naszego związku.
- Mówiłam ci jak bardzo cię kocham? - uśmiechnęłam się do chłopaka.

Gokai

Powrót do góry Go down

Pisanie by Zern Sro Gru 11, 2013 10:32 pm

- Wiem, ja ciebie też - Odparł znów całujac... Po krótkich pieszczotach wyszliście, lekko poprawiłaś swoje ubranie i rozejrzałaś sie.... Było ładnie, słonecznie wiec zdjęłaś bluze... Troche ci chłodniej. Chłopak miał na ogniu zwanym Magmar jakieś naczynie z czymś ala zupa... Pachniało Pomidorową...
Zern
Zern

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gokai Sro Gru 11, 2013 10:35 pm

Magmar zastępuje nam kuchenkę gazową... no nieźle.... Spojrzałam na tą zupę. Pomidorowa? Uwielbiam, tylko czy to aby na pewno pomidorowa? Usiadłam gdzieś na boku i wypuściłam wszystkie swoje pokemony.
- Siemka drużyna - powiedziałam.
Każdemu stworkowi wysypałam na miskę karmy, by moje stworki się najadły, a po tym zrobię im trening.

Gokai

Powrót do góry Go down

Pisanie by Zern Sro Gru 11, 2013 10:38 pm

Zjadły i schowały sie do balli... Chłopak spojrzał na ciebie i uśmiechnął się czule. - Dziś dotrzemy do podnóża góry... A jutro na szczyt... Cóż, będzie tam już zimniej wiec spanie w jednym śpiworze bedzie przyjemniejsze - Odparł... Zjedliście i ruszyliście dalej... Po drodze spotkaliście kilka pokemonów ale żaden nie chcaił walczyć... Pewnie z powodu idacego za wami Magmara...
Zern
Zern

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gokai Sro Gru 11, 2013 10:45 pm

Spojrzałam na ognistego pokemona i tylko westchnęłam. Wyjęłam woje pokeballe z Cottonee, Seedotem i Zubatem. Westchnęłam i je schowałam znowu do kieszeni.
- Będę je chciała wymienić na coś innego - stwierdziłam. - Niestety do mnie nie pasują więc lepiej, by sobie znalazły innego trenera - stwierdziłam.
Wzięłam Edwarda za rękę i wędrowałam tak dalej. Na swoim smartfonie sprawdziłam w koncu skrzynkę pocztową...

Gokai

Powrót do góry Go down

Pisanie by Zern Sro Gru 11, 2013 10:52 pm

Szliście tak aż zaszliście na jakies stragany... - Wymiany! Wymiany! - Rozległ się głos... Coż, to cie zainteresowało na chwilę bardziej niż Edward i jego miłość do... Statków? Lol? Port? Dobra mniejsza... Udałaś się do straganu..- A panience czego potrzeba? Obrońcy? Pupilka? A może Magikarpia? - OIdparł tym ostatnim żartując sobie w głosie. Było wiele poków, baa nawet oferty 3 za 1 albo więcej...
Zern
Zern

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gokai Sro Gru 11, 2013 10:57 pm

Przejrzałam wszystkie oferty. Interesował mnie Electrike, Girafaring albo Gligar... coś z tej trójki najlepiej, a jak nic takiego nie ma to patrzę za innymi ciekawymi ofertami... Zainteresowanie Edwarda trochę mnie rozbawiło ale w sumie... Jest czerwonym przebierańcem w iście pirackim stylu, nie ma się co dziwić... Zastanawiało mnie c z jego drużyną... Ogólnie ostatnio nic nie działo się, ale to dobrze dla mnie.

Gokai

Powrót do góry Go down

Pisanie by Zern Sro Gru 11, 2013 11:01 pm

Był Electrike w cenie 3 poki za 1... Cóż, był on na 11lv. Hmm Zawsze coś... Po oddaniu tej trójki bedzie ci lżej... Inne oferty... Gligara byś miała za 5 for 1 a inne były mało interesujace... Cóż, jedyna taka okazja... Ryzykujesz? Edward gadał coś z kapitanem jakiegoś Brygu... Kuźwa piraci się znaleźli... Czarna bandera etc.. Ehh ludzie
Zern
Zern

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gokai Sro Gru 11, 2013 11:04 pm

W końcu oddałam Zubata, Cottone i Seedota za Elestrike i podziękowałam facetowi przy wymianie i podeszłam do Edwarda. Wypuściłam po chwili swojego nowego pokemona z pokeballa i go zeskanowałam. No mam nadzieję, że nie jakiś wredny z charakteru inaczej poślę go do psychologa... Popatrzyłam się na gościa, z którym mówił mój chłopak i dałam elektrycznemu psu karmę na dłoni.

Gokai

Powrót do góry Go down

Pisanie by Zern Sro Gru 11, 2013 11:10 pm

Koleś po tym odpłynął a wy ruszyliście dalej... Jak Chlopak zapowiedział byliście pod górą wieczorem. Było tu też odczuwalnie zimniej niż wcześniej... Nawet bluza i przytulanie się do Edwarda nie pomogło. Szybko rozbiliscie namiot i rozpaliliscie ogień przed wejsciem tak ze sami siedzieliscie w środku osłonięci jakos od wiatru i ogrzewaliście się tym promykiem ciepła... - Cóż.. Dziś śpij bardziej wtulona we mnie będzie obojgu nam cieplej - Odparł
Zern
Zern

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gokai Sro Gru 11, 2013 11:12 pm

- Bardziej stuloną niż zwykle być nie mogę ale się postaram - powiedziałam. - I rano będę chciała potrenować trochę pokemony jakby coś... - poinformowałam chłopaka.
Niedługo jak coś zjadłam to się położyłam wtulona bardzo mocno w niego próbowałam zasnąć.... Mam nadzieję, że szybko wrócimy w cieplejsze rejony.

Gokai

Powrót do góry Go down

Pisanie by Zern Sro Gru 11, 2013 11:19 pm

- Potrenujemy na szczycie... Tylko jutro nie bedzie zbyt dużego wiatru... - Dodał obejmujac cie... PAtrzyliście w ogień... Kto by pomyślał iż gdy wystawisz łeb za dom i szopę tak szybko spotkasz tego jedynego z którym bedziesz praktycznie do końca swoich dni... Cóż, życie potrafi zaskakiwać... Po jakimś czasie Edward zwiększył ognisko i schowaliscie się juz w namiocie... Lezeliscie tak patrząc na siebie
Zern
Zern

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gokai Sro Gru 11, 2013 11:23 pm

- No dobra - powiedziałam.
Leżałam wtulona w chłopaka i patrzyłam się na niego.
- Wiesz co? Tak myślę... Czy obraziłbyś się, gdybym po odzyskaniu wystarczającej ilości mocy powędrowała coś sprawdzić w innym świecie? Pytam bo chcę znać twoje zdanie o tym i jakbyś nie chciał bym gdziekolwiek poszła to zostanę i nigdzie się nie wybiorę - powiedziałam do niego szczerze i czekałam na reakcję.

Gokai

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 16 z 39 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 27 ... 39  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: