Mała ściąga dla MG
i nie tylko
~Zabronione Starteryi nie tylko
~Wzory na expa
~ Spis balli, oraz pokemonów, jakie można do nich złapać
~
Pokedex
i ability dex ~Kanto
~Ability
Odnośnie TM'ów, move tutorów i mała propozycja
2 posters
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Informacje
Strona 1 z 1
Odnośnie TM'ów, move tutorów i mała propozycja
Mam mianowicie takie małe pytanko, a w zasadzie dwa.
1. Jak wiadomo na forum weszła VI gena i w miarę zostało wszystko objaśnione, ale jak sprawa ma się z TM'ami, wśród których jest różnica między V, a VI geną prawda? Czy oprócz ataków, które bierzemy pokemonom z V geny jeśli nie mają żadnych w VI to samo tyczy się TM'ów i stare TM'y istnieją dla pokemonów posługujących się dexem B2W2?
2. Drugie pytanie. Można było o ile mnie pamięć nie zawodzi uczyć pokemonów ataków IV gen only. Teraz zmieniło się to na V gen only. Czy zasada zostaje zachowana?
3. Propozycja zaś brzmi tak, aby na takie właśnie pytania stworzyć osobny temat i gdy ktoś by się pytał o daną rzecz to pytanie byłoby umieszczane w temacie razem z odpowiedzią, aby nie szukać niepotrzebnie po kilku działach/tematach/archiwach.
1. Jak wiadomo na forum weszła VI gena i w miarę zostało wszystko objaśnione, ale jak sprawa ma się z TM'ami, wśród których jest różnica między V, a VI geną prawda? Czy oprócz ataków, które bierzemy pokemonom z V geny jeśli nie mają żadnych w VI to samo tyczy się TM'ów i stare TM'y istnieją dla pokemonów posługujących się dexem B2W2?
2. Drugie pytanie. Można było o ile mnie pamięć nie zawodzi uczyć pokemonów ataków IV gen only. Teraz zmieniło się to na V gen only. Czy zasada zostaje zachowana?
3. Propozycja zaś brzmi tak, aby na takie właśnie pytania stworzyć osobny temat i gdy ktoś by się pytał o daną rzecz to pytanie byłoby umieszczane w temacie razem z odpowiedzią, aby nie szukać niepotrzebnie po kilku działach/tematach/archiwach.
Wojas021- Liczba postów : 371
Birthday : 06/04/1995
Re: Odnośnie TM'ów, move tutorów i mała propozycja
1. Wiadome, stare TM zmieniają się w nowe tak jak w sklepie, no chyba że pokemon nie jest uzupełniony wtedy trzeba z BW2 i analogicznie podejrzeć wtedy TM.
2. Nawet w konkursie z dexem napisałem że tak ta zasada zostaje zachowana
3. Bardzo dobra propozycja, zrobię temat coś w stylu FAQ.
2. Nawet w konkursie z dexem napisałem że tak ta zasada zostaje zachowana
3. Bardzo dobra propozycja, zrobię temat coś w stylu FAQ.
Cieniu- Admin
- Liczba postów : 3460
Birthday : 07/04/1991
Similar topics
» Propozycja odnośnie walk!
» Urodziny graczy- propozycja
» Prepare for trouble! - Make it double! - Move Tutor Event
» Mała zmiana w systemie straganów
» Mała loteria prawie dla każdego
» Urodziny graczy- propozycja
» Prepare for trouble! - Make it double! - Move Tutor Event
» Mała zmiana w systemie straganów