Mała ściąga dla MG
i nie tylko
~Zabronione Starteryi nie tylko
~Wzory na expa
~ Spis balli, oraz pokemonów, jakie można do nich złapać
~
Pokedex
i ability dex ~Kanto
~Ability
Informacje dla graczy
2 posters
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Gry Trenerskie :: MG Nikotynka zapisy zamknięte
Strona 1 z 1
Informacje dla graczy
Kiedyś miałam chyba taki temat, jednak teraz bedzie on troszkę mniej przyjemny chodzi dokładnie o to, że osoby, które do końca tygodnia nie odpiszą w swoich grach zostaną wyrzucone, a po tym byłoby ciężko wrócić, dziękuję i czekam na odpisy
Co do późniejszych zmian wprowadze w koncu swoich liderów, powoli się za nich zabieram.
Co do późniejszych zmian wprowadze w koncu swoich liderów, powoli się za nich zabieram.
Re: Informacje dla graczy
Na odpisy czekam do północy, jeśli nie ogarniam dział i tyle, dodatkowe informacje na pw
Bezpieczne osoby:
Shura
Cieniu
Laureline
Shura
Cieniu
Laureline
Szczerze mowiac nawet nie zauwazylam tych informacji wiec ciesze sie ze sie wyrobilam.
Laureline- Liczba postów : 1648
Birthday : 07/04/1995
Więc radzę tu zaglądać, może się okazać, że będzie jakieś ważne info, a ja nie przyjmę wymówki:
Nie wiedziałam
Tyle ode mnie jak na razie.
Nie wiedziałam
Tyle ode mnie jak na razie.
LIGA X
Coś co zapowiadałam dośc dawno, ale w końcu udało się, każdy z was od dzisiaj może wyzwać jednego z liedrów na na pojedynek, wszelkie pytania proszę wysyłać do mnie na pw
Coś co zapowiadałam dośc dawno, ale w końcu udało się, każdy z was od dzisiaj może wyzwać jednego z liedrów na na pojedynek, wszelkie pytania proszę wysyłać do mnie na pw
Czekam na odpisy swoich graczy w przygodach w przypadku braku odpisów gra zostanie przeniesiona do archiwum i nie obiecuję, ze podejmę się jej prowadzenia kolejny raz.
Similar topics
» Informacje
» Rekrutacja Graczy V2
» Rekrutacja graczy
» Urodziny graczy- propozycja
» Pomysł na Event. Ukłon w strone graczy gier Pokemon.
» Rekrutacja Graczy V2
» Rekrutacja graczy
» Urodziny graczy- propozycja
» Pomysł na Event. Ukłon w strone graczy gier Pokemon.
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Gry Trenerskie :: MG Nikotynka zapisy zamknięte
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: