Laureline- Świątynia Uroku.

3 posters

PokeHelvetti  ::   :: Offtopic :: Archiwum :: Eventy

Go down

Laureline- Świątynia Uroku. Empty Laureline- Świątynia Uroku.

Pisanie by Nikotynka Pon Cze 23, 2014 8:26 am

*Laureline:

Spoiler:

Właśnie zatrzymałeś się przed wejściem do świątyni, była ogromna, wszelkie elementy na jej powierzchni były koloru niebieskiego, z błękitnymi dodatkami, wchodząc do jednej z sal, zauważyłeś postać, w kapturze i szacie o tym samym kolorze co cała świątynia, z budowy ciała widziałeś, że jest to kobieta, stała spokojnie na przeciwko wejścia, którym dostałeś się do tego miejsca, nie zadrżała widząc Cię po prostu wypięła dumnie pierś
-Czekałam na Ciebie.
Nikotynka
Nikotynka
Admin

Female Liczba postów : 4576
Birthday : 31/07/1993

https://pokehelvetti.forumpl.net

Powrót do góry Go down

Laureline- Świątynia Uroku. Empty Re: Laureline- Świątynia Uroku.

Pisanie by Laureline Pon Cze 23, 2014 9:32 am

Witam Pania. Jestem tu wraz ze swoim Eevee ktorego dostalam nie dawno. rozejrzalam sie po budynku. Byl skromnie urzadzony ale ladny. Kobieta pasowala do otoczenia. Za pewne tutejsza kaplanka.
Jestem Laureline Stone z frakcji Arkramu. Spodziewalam sie spladrowanego miejsca. Slyszalam ze mam kogos tutaj "przymusic" do zmiany mojego Eevee. slowo przymusic pokazalam w cudzyslowie bo nie wiedzialam jak dobrac slowa. Szczerze mowiac nie wiedzialam co mam zrobic.
Mam stoczyc z Pania walke czy starczy rozmowa by udowodnic swoje racje? spytalam kobiety niepewnie zblizajac sie do niej. Stanelam pewnie czekajac na polecenia.
Laureline
Laureline

Female Liczba postów : 1648
Birthday : 07/04/1995

Powrót do góry Go down

Pisanie by Cieniu Pon Cze 23, 2014 5:48 pm

- zawsze to ja mogę Ciebie przymusić abyś wykonała to co chcę i zostawiła mi swojego Eevee i odeszła z tego miejsca co ty na to?
Uśmiechnęła się tajemniczo poprawiając kaptur na swojej twarzy po chwili podeszła bliżej sporego ołtarzyka i nalała niebieskiego płynu do kielicha i się go napiła
- to co zostawisz mi stworzonko i odejdziesz z tego miejsca? Nie potrzebujesz przecież już nic więcej poza sobą
Kobieta wywierała na tobie sporą presję przez co mogłaś poczuć się dość dziwnie jak i nieswojo.
Cieniu
Cieniu
Admin

Male Liczba postów : 3460
Birthday : 07/04/1991

Powrót do góry Go down

Pisanie by Laureline Wto Cze 24, 2014 9:52 am

Dziekuje nie skorzystam. rozejrzalam sie po scianach szukajac czegos ciekawego przyjzalam sie swojemu ubiorowi w nadzieji ze znajde jakas bron. Z checia bym jej zdjela kaptur z glowy. W jaki sposob moge ewoluowac swojego pokemona? spytalam starajac sie patrzec tam gdzie kobieta powinna miec oczy Nie bez powodu tu przyszlam by odejsc z niczym. przeczesalam wlosy poprawiajac grzywke nachodzaca mi na oczy. To ze jestem z Arkhramu nie znaczy ze jestem zla. dodalam by zrozumiala i przestala mnie oschle traktowac.
Laureline
Laureline

Powrót do góry Go down

Pisanie by Cieniu Wto Cze 24, 2014 2:38 pm

- A co podoba Ci się kolor ścian i podłogi zapełnione krwią?
Zażartowała z Ciebie po czym spojrzała na komnatę po twojej lewej ale nic nie powiedziała, po chwili drzwi się uchyliły a kobieta spoglądając na Ciebie położyła pokeball na stole
- na śmierć i życie, jakby każdy twój cios był ostatnim tchem żywota.
Wypowiedziała słowa których o dziwo nie znałaś wcześniej, brzmiały jak cytaty z jej ust i zapewne tak miałaś to odczuć.
Cieniu
Cieniu
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Laureline Wto Cze 24, 2014 7:15 pm

Rozumiem ze walka? Mam walczy Eevee czy jakims innym pokemonem? spytalam kobiety przebierajac w ballach przy pasku. Ladny cytat. Jednak mam nadzieje ze chybiony. usmiechnelam sie poprawiajac grzywke lekko trzesaca sie reka. Nie ukrywam, denerwowalam sie jednka nie chcialam jej tego pokazac. Strach i nerwy niweluja czesem sporo planow.
Laureline
Laureline

Powrót do góry Go down

Pisanie by Cieniu Sro Cze 25, 2014 5:01 pm

- Walcz eevee zobaczymy czy jesteś godna aby dostąpić zaszczytów.
Kobieta po chwili wyciągnęła kulę i wypuściła takiego pokemona:
Laureline- Świątynia Uroku. 700
- zaczynaj skoro jesteś taka pewna siebie, chętnie zobacze na co Cię stać
Cieniu
Cieniu
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Laureline Czw Cze 26, 2014 9:12 am

Ladny Sylveon. powiedzialam widzac pokemona z ktorym bede musiala sie zmierzyc.
Eevee to nasza pierwsza wspolna walka pokaz na co cie stac! wypuscilam swoja nowa towarzyszke i wydalam polecenia
Gdy tylko pojawisz sie uzyj swoich czarujacych oczu i uzyj Baby-Doll Eyes i uzyj atak Tackle a nastepnie Sand Attack by ja troche oslepic i zmniejszyc jej celnosc. Gdy bedzie wydlubywac piasek z oczy podbiegnij do niej i uzyj Bite i wtop w nia swoje zabki w mrocznym zgryzie. Wroc na swoje miejsce i ponownie zrob zamiec piaskowa z Sand Attack nastepnie rozpedz sie uzywajac Quick Attack by nabrac rozpedu do ataku Tacklem. Stworz ponownie zamiec poprzez Sand Attack i uzyj Swift. Ze swoja celnoscia nie bd miala jak sparowac tego ataku i zza zaslony z gwiazdek uzyj Covet. Anabbel wieze w ciebie kochana nie zawiedz mnie! z uwaga obserwowalam walke by wiedziec jaka taktyke ma Sylveon.
Laureline
Laureline

Powrót do góry Go down

Pisanie by Cieniu Czw Cze 26, 2014 2:33 pm

Twój pokemon którego dostałaś niedawno spisywał się dość dobrze rozpoczął z mocnym akcentem ale sylveon miał przewagę przewagę praktycznie od samego początku i nie zamierzał się łatwo poddać, moonblast był bardzo silny przez co twój eevee praktycznie wylądował na jednej ze ścian komnaty, piasek działał dość dobrze przez co przeciwnik nie trafił kolejnym ciosem, następnie dwa swift zderzyły się ze sobą i niestety dla Ciebie swift przeciwnika był dużo silniejszy. Po chwili kapłanka spojrzała na drzwi do innej komnaty które się uchyliły.
Cieniu
Cieniu
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Laureline Czw Cze 26, 2014 5:00 pm

Nie wiedzialam czy walka dalej bedzie trwac. Spojrzalam na uchylone drzwi by zobaczyc o co chodzi ale wydawalam polecenia dla Eevee
Zacznij od Growl a nastepnie Sand-Attack, zza zaslony piaskowej zaskocz ja, wskakujac na jedna z gwiazdek z ataku Swift i lec do Sylveona i bedac nad nia spadnij jak grom z jasnego nieba z atakiem Tackle. Na odchodnym uzyj Bite i wgryz sie w nia ze swoimi ostrymi jak kielki zebami i ponownie Sand-Attack i uciekaj slalomem by tak latwo cie nie trafila, gdy bedziesz na swoim miejscu uzyj dwa razy Swift i biegnac razem z gwiazdkami uzyj Quick Attack by z rozpedu zaatakowac Tackle. Ponownie zasyp jej oczy Sand-Attack i uzyj swojego najsilniejszego ciosu czyli Double-Edge. Anabbel nie zawiedz mnie mala. obserwowalam walke ustawiajac sie tak ze katem oka widzialam drzwi i je rowniez obserwowalam. Co do samej walki nie bylam pewna jaki jest wynik i czy dalej mamy walczyc bo kaplanka byla milczaca i nikt nie sedziowal. Jak widac tzreba zdac sie na instynkt.
Laureline
Laureline

Powrót do góry Go down

Pisanie by Cieniu Sob Cze 28, 2014 5:17 am

Twój eevee radził sobie dość średnio w porównaniu z przeciwnikiem który był zwinny i poruszał się z lekkością, widać było że pokemon walczył w niejednym pojedynku, sand attacki obniżały celność przeciwnika przez co nie znajdowałaś się aż w takich ogromnych opałach.
- Całkiem dobrze sobie radzisz z początkującym liskiem
Skomentowała kapłanka, cóż walka się jeszcze nie skończyła więc trochę przed tobą.
Cieniu
Cieniu
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Laureline Sob Cze 28, 2014 11:35 am

Świetnie Eevee, nie jest źle ale może być lepiej. Pochwaliłam lisiczkę.
Dziękuje Pani ale wiem, że może być lepiej a chciałabym aby Anabell stała się jeszcze silniejsza, a to, że jest niedoświadczona nie znaczym, że ja jako trenerka nie jestem. Spojżałam hardo na kobietę poczym wydałam następne polecenia.
Eevee oczaruj swoją przeciwniczkę swoimi pięknymi oczkami a następnie użyj Shift. Unieś się na jednej z gwiazdek i surfuj na niej, zeskocz atakując Tackle, nie odstępuj jej na krok wgryź się w przeciwnika swoimi ząbkami w mrocznym ataku Bite, oślep ją i uciekaj zygzakiem na swoje miejsce, poślij w nią jeszcze raz Shift tym razem doskocz do niej z Quick Attack i skacz dookoła przeciwnika z tym atakiem by potem wgryźć się w niego. Jeszcze raz oślep Sand-Attackiem ale tym razem nie uciekaj, pozostań obok niej i z bliskiej odległości atakuj Shift, spójrz jej w oczt e swoim Baby-Doll-Eyes i oślep, a następnie oddal się i poślij Shift w stronę przeciwnika
Laureline
Laureline

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nikotynka Sob Cze 28, 2014 7:15 pm

Walka dalej toczyła się spokojnie, twój pokemon nie specjanie się popisywał, bo nie miał nawet czym, stworek przeciwniczki dawał sobie radę o wiele lepiej, kobieta przekręciła głowę patrząc na poczynania swojego pokemona, po chwili jednak cofnęła swojego pokemona , Eevee lekko zdezorientowany zatrzymał się patrząc to na Ciebie to na kobietę
-Musisz się na prawdę wiele nauczyć
Nikotynka
Nikotynka
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Laureline Sob Cze 28, 2014 8:19 pm

Spokojnie Anabele też nie wiem o co chodzi powiedziałam kucajac na ziemi wołając gestem swoją lisiczke. spojrzałam na kobietę zdezorientowana i spytałam przepraszam, ale o co chodzi? wpierw mówisz że mamy walczyć a potem wycofujesz swojego pokemona. rozejrzalam się po sali i powiedziałam do mojej lisiczki stój spokojnie, nie schowam cię wstałam i spojrzałam na kobietę oczekując dalszych wydarzeń w tym miejscu.
Laureline
Laureline

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nikotynka Nie Cze 29, 2014 5:57 pm

Jeden odpis nie zaliczony ze względu na nasz błąd, co do całej reszty zawsze mogło być lepiej

Sylveon
Laureline- Świątynia Uroku. 700
brak płci
lvl: 36
charakter: Albo raczej charakterek. Zwariowana idiotka, ale to jednak maska dobrze dopasowana do jej twarzy. Tak naprawdę jest spokojnym pokemonem, która nie wie co to strach. Stawia czoło każdemu wyzwaniu. Nie daj boże ktoś jej stanie na odcisk, wtedy budzi sie w niej istny diabeł. Lubi samotność jednak towarzystwem nie pogardzi.
ataki: helping hand, growl, tackle, tail whip, sand attack, baby doll eyes, swift, quick attack, bite, refresh, covet, take down, charm, baton pass, disarming voice, fairy wind, draining kiss, skill swap, misty terrein, light screen, synchronoise  
Nikotynka
Nikotynka
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

PokeHelvetti  ::   :: Offtopic :: Archiwum :: Eventy

Pozwolenia na tym forum: