Liga P

Go down

Liga P Empty Liga P

Pisanie by Lioli Pią Sty 23, 2015 9:21 pm

~ Ayumi
trenerka pokemonów trujących
Liga P 32
Liga P 1

~ Bunta
trener pokemonów walczących
Liga P 448
Liga P 391
Liga P 214

~ Satoshi
trener pokemonów elektrycznych
Liga P 25
Liga P 125
Liga P 523

~ Yōko
trenerka pokemonów .............
xxxx

~ Kenta
trener pokemonów ...............
xxxx

~ Tatsuya
trener pokemonów trawiastych
xxxx

~ Hikaru
trener pokemonów ognistych
xxxx

~ Reika
trenerka pokemonów smoków
xxxxx

~
Pomysł wzięty od Nikotynki... no cóż spodobał mi się, Niko wybacz... zasady zgarnęłam żywcem :3
Aczkolwiek oczywiście dodam co nieco od siebie.
~
Wszelkie pytania co do tej ligi proszę kierować do mnie, co do samych lvl pokemonów liderów, są one równej waszej średniej, walki nie będą łatwe, o samych liderów można pytać w każdym mieście, w przygodach moich graczy każdy słyszał o lidze P dlatego można o nich pytać bez większego problemu.
~
Mały dodatek, pokemony liderów odpowiednio do lvl będą ewoluować, także nie liczcie że mając średnią np 50 będziecie walczyć z np. Nidoranem. Nie działa to w drugą stronę, tak więc jeśli jest podany pok na np. II stadium ewolucji to z takim (lub wyższym stadium) będziecie walczyć.
~
Jeśli posiadacie mega pokemona lub legendę istnieje szansa, że lider też takiego wystawi (legenda będzie prawdopodobnie zamiast za jednego z pokemonów podanych wyżej)
~
Liderzy mogą zostać wyzwani tylko po pokonaniu poprzedniego lidera inaczej nie będzie po prostu opcji na spotkanie kolejnego.
~
Co do samych wyzwań oraz nagrody za nie, liderzy nie mają wysokich oczekiwać, przed każdą z walk będę was pytać o pokemony, aby wyzwać ich samych należy posiadać w karcie postaci jednego pokemona o tym samym typie co liderzy, wystarczy tylko jeden pokemon.
~
Co do samego wynagrodzenia, stawka za walkę zostanie przez was ustalona przed samym rozpoczęciem walki, może to być gotówka, nauka ataku, co tylko sobie wyznaczycie oczywiście z wszelkimi ograniczeniami wypisanymi w regulaminie.
~
Temat dopiero powstał tak więc w zależności od moich chęci i pomysłów będzie uzupełniany i dopieszczany
Lioli
Lioli

Female Liczba postów : 1695
Birthday : 27/05/1997

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics
» Liga X

Pozwolenia na tym forum: