Gra Ao

2 posters

Go down

Gra Ao Empty Gra Ao

Pisanie by Lioli Wto Cze 02, 2015 4:12 pm

Link do zapisu:

Skoczyłeś w ostatniej chwili, przez kilka sekund znajdowałeś się w pustce, potem wokół ciebie zaczął się materializować gęsty i mroczny las. Ledwo się w nim znalazłeś a portal zniknął. Miałeś szczęście, słyszałeś o chłopaku, który nie zdążył przejść przez portal i stracił obi nogi. Złapałeś oddech i rozejrzałeś się po okolicy. Jak już wcześniej zauważyłeś portal przeniósł cię do jakiegoś gęstego i starego lasu. Nie byłeś pewien jaka jest pora dnia, korony drzew skutecznie zasłaniały niebo i ani jeden promyk światła nie docierał do ściółki. Mimo wszystko widziałeś dokładnie kontury drzew i większych krzewów.
Lioli
Lioli

Female Liczba postów : 1695
Birthday : 27/05/1997

Powrót do góry Go down

Gra Ao Empty Re: Gra Ao

Pisanie by Bezimienny Wto Cze 02, 2015 4:44 pm

Kolejny portal, kolejny świat, byleby nie stać w miejscu. Za każdym razem powtarzałem sobie to w momencie podróżowania między światami. Jednak nawet to nie dawało mi choć trochę poczucia bezpieczeństwa. Bez mocy potrzebnej mi do obrony nie mogłem go zastać, tym bardziej że nie wiedziałem czy przechodząc do innego świata sam nie właduję się w pułapkę, trafiając na jednego z naznaczonych.
- Gepetto, nawiedź mą osobę! - wykrzyczałem, wyrzucając pokeballa z Banette w górę.
- Gepett, zastosujmy nasz manewr schowania się w moim cieniu. Dużo lepiej czuję się kiedy to Ciebie mam za plecami, a nie obcą osobę. - odparłem do mego towarzysza, chowając jednocześnie pustą ballkę po pokemonie do kieszeni.
- Musimy stać się silniejsi...to nam zapewni spokój duszy, zaś wzbudzi niepokój w naszych przeciwnikach. - powiedziałem jednocześnie strzelając palcami i sprawdzając portfel.
- Idziemy do miasta, jest coś co chcę zakupić.
Bezimienny
Bezimienny

Male Liczba postów : 2057
Birthday : 20/04/1994

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lioli Pią Cze 05, 2015 4:05 pm

Twój pokemon wyskoczył z balla i rozejrzał się, potem bez słowa zniknął w twoim cieniu. Od razu poczułeś ulgę, wokół panowała cisza, nigdzie nie widziałeś żadnej ścieżki więc nie mogłeś stwierdzić gdzie teraz się udać. Poza tym miałeś przeczucie, że jesteś bardzo daleko od jakiegokolwiek miasta. Tak wielkie drzewa nie rosną raczej w pobliżu miast.
Lioli
Lioli

Powrót do góry Go down

Pisanie by Bezimienny Pon Cze 08, 2015 11:28 am

Rozglądając się dookoła, próbowałem znaleźć jakikolwiek szlak, po którym widać by było że przechodzą jakieś istoty. Tym tropem mógłbym dokądś dojść, jednak zachowując jednocześnie dużą ostrożność. Chociaż moje szaleńcze ja od dawna nie dawało o sobie znać, czuję jak we mnie wrze, jak chce trochę posmakować świata w którym się obecnie znajduję. Wciągając kilka głębszych oddechów, przechyliłem głowę w tył i dopiero wtedy dostrzegłem jak wielkie są to drzewa. Ich korony były wysokie, dlatego ich szczyt byłby dobrym miejscem na obejrzenie terenu wokół nas.
- Songo, pokaż swe szaleńcze ja! - wykrzyczałem wyrzucając ballkę nad swą głowę.
- Monferno, wdrap się na szczyt tego drzewa, i postaraj się zlokalizować mniej więcej co znajduje się dookoła nas, okej? - odparłem do stworka wskazując jednocześnie na najwyższe drzewo w mym pobliżu.
Bezimienny
Bezimienny

Male Liczba postów : 2057
Birthday : 20/04/1994

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lioli Sro Cze 17, 2015 1:47 pm

Małpka wyskoczyła z kuli i od razu wlazła na drzewo. Kilka sekund później już nie było jej widać. Ty w międzyczasie rozglądałeś się po okolicy. Po dłuższej chwili zobaczyłeś niewielką ścieżkę, którą wydeptały jakieś pokemony, nie była chyba jednak już od dawna używana bo zaczęła zarastać. Bardzo chciałeś już ruszać jednak był pewien problem, twój pokemon nadal nie wrócił.
Lioli
Lioli

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

Pozwolenia na tym forum: