Mała ściąga dla MG
i nie tylko
~Zabronione Starteryi nie tylko
~Wzory na expa
~ Spis balli, oraz pokemonów, jakie można do nich złapać
~
Pokedex
i ability dex ~Kanto
~Ability
Gra Nikotynka - Emra - I
2 posters
PokeHelvetti :: :: Gry Trenerskie :: MG Cieniu ♥
Strona 5 z 40
Strona 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: Gra Nikotynka - Emra - I
- Znamy się tylko z widzenia
Chłopak zaczął śpiewać patrząc Ci w dekold po chwili wstał
- To był taki żarcik no
Rozejrzał się i otrzepał, był calutki mokry. Znowu..
Chłopak zaczął śpiewać patrząc Ci w dekold po chwili wstał
- To był taki żarcik no
Rozejrzał się i otrzepał, był calutki mokry. Znowu..
Cieniu- Admin
- Liczba postów : 3460
Birthday : 07/04/1991
- To może ja znowu wskocze do wody co? - mruknęłam z uśmiechem
- Będziesz miał znowu okazję, żeby mnie uratować czy coś - zasłoniłam cycki, żeby nie było ich aż tak widać
- Będziesz miał znowu okazję, żeby mnie uratować czy coś - zasłoniłam cycki, żeby nie było ich aż tak widać
- spokojnie cały czas wcześniej ich nie zasłaniałaś
Uśmiechnął się do Ciebie, uświadamiając Cię że zerkał
- Nie no trzeba coś zjeść i obejrzeć Dr.Sexi
Uśmiechnął się do Ciebie, uświadamiając Cię że zerkał
- Nie no trzeba coś zjeść i obejrzeć Dr.Sexi
Cieniu- Admin
- Mogłes tego nie mówić, zakupie golfy - skomentowałam zdanie o swoim dekolcie po czym podniosłam się i otrzepałam ubranie
- To Niobe ma tv? - zdziwiłam się dośc mocno, myślałam, że jedyną atrakcją u niej jest kominek
- To Niobe ma tv? - zdziwiłam się dośc mocno, myślałam, że jedyną atrakcją u niej jest kominek
- No w pokoju każdym, a fakt
Zaśmiał się
- nie dotrwałaś do momentu z pokojami energie dają poki a satelitę ma na dachu, kilka podstawowych kanałów. Nic wielkiego
Powiedział nadal patrząc w las zaniepokojony.
Zaśmiał się
- nie dotrwałaś do momentu z pokojami energie dają poki a satelitę ma na dachu, kilka podstawowych kanałów. Nic wielkiego
Powiedział nadal patrząc w las zaniepokojony.
Cieniu- Admin
- No co ciepło było i mnie zmogło - odpowiedziałam i zerknęłam tam gdzie on
- Co jest? - zapytałam zerkając raz na niego a raz na las
- Co jest? - zapytałam zerkając raz na niego a raz na las
- Wydawało mi się dziś, że ktoś na nas ciągle zerka
Powiedział spokojnie po czym się zerwał niczym gepard scigający swój obiad
- Wróć do domu, wołaj Niobe
Krzyknął będąc kilka metrów już od Ciebie
Powiedział spokojnie po czym się zerwał niczym gepard scigający swój obiad
- Wróć do domu, wołaj Niobe
Krzyknął będąc kilka metrów już od Ciebie
Cieniu- Admin
Zawołałam wszystkie poki, po czym ruszyłam biegiem do domu, otworzyłam drzwi
- Niobe, kłopoty! - krzyknęłam do niej i wpuściłam poki do domku, kiedy wszystkie wbiegły trzasnęłam drzwiami.
- Niobe, kłopoty! - krzyknęłam do niej i wpuściłam poki do domku, kiedy wszystkie wbiegły trzasnęłam drzwiami.
Wszystkie poki wbiegły do domu, chłopak zniknął gdzieś między drzewami. Trzasnęłaś drzwiami a Niobe zbiegła po schodkach
- Co się dzieje?
Spytała i odraz podbiegła do pancerza.
- Co się dzieje?
Spytała i odraz podbiegła do pancerza.
Cieniu- Admin
- Reno powiedział, że ktoś nas obserwował cały dzień, teraz zniknął - powiedziałam co wiedziałam i weszłam do salonu, usiadłam koło kominka, bo nie wiedziałam co mam robić.
- no to ciekawie, skąd ten chłopak bierze siły na to wszystko? Wszystkie katusze i prace przyjmował z usmiechem a jak coś się dzieje to jest jak nowo narodzony.
Mówiła trochę do Ciebie, trochę do siebie ubierając pancerz, spojrzała na Ciebie
- w dobrym miejscu siedzisz
Uśmiechnęła się, twoje poki podleciały do Ciebie i się zaczęły tulić.
Mówiła trochę do Ciebie, trochę do siebie ubierając pancerz, spojrzała na Ciebie
- w dobrym miejscu siedzisz
Uśmiechnęła się, twoje poki podleciały do Ciebie i się zaczęły tulić.
Cieniu- Admin
- Jest bardzo silny, nie ważne jak go wymęczysz - odpowiedziałam jej i wpatrywałam się w kominek.
- Czemu w dobrym? - zapytałam i przytuliłam poki do siebie, sprawdziłam czy wszystkie są.
- Czemu w dobrym? - zapytałam i przytuliłam poki do siebie, sprawdziłam czy wszystkie są.
- ciepło i ściana solidna
Zaśmiała się po czym podeszła do drzwi i zaczęła coś na nic nakreślać dłonią oraz coś bredzić pod nosem, wszystkie poki są, Deino boi się najbardziej że wszystkich, Nuzleaf podszedł do niego i poklepał go lekko po głowie coś do niego mówiąc. Widać że stara się uspokajać gromadkę.
Zaśmiała się po czym podeszła do drzwi i zaczęła coś na nic nakreślać dłonią oraz coś bredzić pod nosem, wszystkie poki są, Deino boi się najbardziej że wszystkich, Nuzleaf podszedł do niego i poklepał go lekko po głowie coś do niego mówiąc. Widać że stara się uspokajać gromadkę.
Cieniu- Admin
Pogłaskałam malucha po głowie
- Będzie dobrze, Reno i Niobe o to zadbają - powiedziałam do poka i przytuliłam się do niego dość mocno, po czym zaczęłam obserwować Niobe.
- Będzie dobrze, Reno i Niobe o to zadbają - powiedziałam do poka i przytuliłam się do niego dość mocno, po czym zaczęłam obserwować Niobe.
Niobe zrobiła jeszcze coś przy oknach a ty siedziałaś nadal ze swoimi pokami, po kilku minutach usłyszałaś schrypnięty głos
- Wiemy że ona tam jest, mamy chłopaka macie chwilę aby opuścić budynek
Niobe spojrzała na Ciebie.
- zostajemy czy wychodzimy?
- Wiemy że ona tam jest, mamy chłopaka macie chwilę aby opuścić budynek
Niobe spojrzała na Ciebie.
- zostajemy czy wychodzimy?
Cieniu- Admin
- Nie wiem - odpowiedziałam jej wstając powoli, kazałam swoim pokom zostać na miejscu, a sama podeszłam do Niobe
- Wierzymy w niego, czy robimy z Reno damę w opałach i go ratujemy o ile damy radę? - zapytałam dziewczynę po czym stojąc przy drzwiach zawołałam
- Skąd mamy mieć pewnośc że na pewno go macie co ?
- Wierzymy w niego, czy robimy z Reno damę w opałach i go ratujemy o ile damy radę? - zapytałam dziewczynę po czym stojąc przy drzwiach zawołałam
- Skąd mamy mieć pewnośc że na pewno go macie co ?
Niobe zaczęła drapać się po głowie i myśleć, na twoje pytanie padła szybka odpowiedź
- ciężko było go złapać, ale jesteśmy tu wszyscy i trzymamy go, daj głos
Usłyszałaś plaskacza
- Nie wychodź Emra, jest ich tylko tylu ile masz pokemonów.
Zawołał i dostał znowu plaskacza
- Czyli ilu?
Spytała Niobe
- ciężko było go złapać, ale jesteśmy tu wszyscy i trzymamy go, daj głos
Usłyszałaś plaskacza
- Nie wychodź Emra, jest ich tylko tylu ile masz pokemonów.
Zawołał i dostał znowu plaskacza
- Czyli ilu?
Spytała Niobe
Cieniu- Admin
- 13 - odpowiedziałam bez zastanowienia
- Dobrze że nie dorwali wtedy trzeba by było się zastanowić, czy jajko też. Liczymy jajko poka czy nie - mruknęłam
- Dasz im radę? - zapytałam patrząc na nią
- Ja raczej się nie przydam .. Chyba że użyje ognia tego jeszcze nie trenowałam ale może przy tym oberwać Reno..
- Dobrze że nie dorwali wtedy trzeba by było się zastanowić, czy jajko też. Liczymy jajko poka czy nie - mruknęłam
- Dasz im radę? - zapytałam patrząc na nią
- Ja raczej się nie przydam .. Chyba że użyje ognia tego jeszcze nie trenowałam ale może przy tym oberwać Reno..
Dziewczyna podała Ci kilka ostrzy, krótkich ale bardzo ostrych
- Spróbuj czegoś prostszego, przy rzucaniu kontroluj powietrze formując korytarz do serca, jak się skupisz to je wyczujesz
Powiedziała spokojnie a ty usłyszałaś chłopaka
- uderz mnie jeszcze raz a wypruje Ci flaki grubasie.
- Spróbuj czegoś prostszego, przy rzucaniu kontroluj powietrze formując korytarz do serca, jak się skupisz to je wyczujesz
Powiedziała spokojnie a ty usłyszałaś chłopaka
- uderz mnie jeszcze raz a wypruje Ci flaki grubasie.
Cieniu- Admin
Zabrałam od niej ostrza
- Okej, chyba damy radę - mruknęłam, złapałam za klamkę i z rozmachem otworzyłam drzwi, wyskoczyłam na zewnątrz i rzuciłam pierwszy szylet celując nim w serce znajdującego się najbliżej mnie, starałam się odciąć od tego co się dzieje wokół, żeby trafić za pierwszym razem, następnie robie tak z trzema kolejnymi sztyletami.
- Okej, chyba damy radę - mruknęłam, złapałam za klamkę i z rozmachem otworzyłam drzwi, wyskoczyłam na zewnątrz i rzuciłam pierwszy szylet celując nim w serce znajdującego się najbliżej mnie, starałam się odciąć od tego co się dzieje wokół, żeby trafić za pierwszym razem, następnie robie tak z trzema kolejnymi sztyletami.
Reno gdy zobaczył że wychodzicie wytworzył sobie z ręki ostrze i przebił dość grubego chłopa który stał przy nim. Niobe ze swoim mieczykiem rzuciła się na gościa po lewej a ty rzuciłaś i trafiłaś pierwszego kolesia prosto w jajca, facet odrazu zemdlał, następne ostrze trafiło gościa w oko, Reno po chwili przebił go swoim mieczem, 3 rzut był najlepszy, ostrze trafiło prosto w klatkę zabijając bandytę. Zostało jeszcze 4. Jeden biegnął od tyłu na Reno.
Cieniu- Admin
Rzuciłam ostrzem w stronę osobnika, który chciał zrobić kuku Reno, wpatrywałam się w bandziora przez chwilę, starając się wycelować idealnie w jego serce albo po prostu w niego, po rzucie rozglądam się ilu zostało.
Skupiona rzuciłaś ostrze i ledwo gdy je wypuściłaś bandzior padł, Reno sie odwrócił po czym wykończył kolejnych dwóch typów, Niobe Odcięła głowe ostatniemu
- Świetny rzut
skomentował chłopak. Po chwili uświadomiłaś sobie że pozabijałaś tych ludzi i puściłaś pawia przed siebie.
- Świetny rzut
skomentował chłopak. Po chwili uświadomiłaś sobie że pozabijałaś tych ludzi i puściłaś pawia przed siebie.
Cieniu- Admin
Wyrzuciłam ostrza pod stopy i lekko skulona cofnęłam się w stronę drzwi do domu Niobe, przetarłam usta i tak już nie nadającą się do niczego koszulką. Zamknęłam mocno oczy aby nie patrzeć na to wszystko.
- nic się nie bój, wszystko będzie dobrze.
Powiedziała Niobe, wyrzygałaś chyba nawet wczorajsze śniadanie, nadal miałaś zamknięte oczy więc nie widziałaś co się dzieje.
Powiedziała Niobe, wyrzygałaś chyba nawet wczorajsze śniadanie, nadal miałaś zamknięte oczy więc nie widziałaś co się dzieje.
Cieniu- Admin
Strona 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Similar topics
» Gra Nikotynka - Emra III
» Gra Nikotynka - Emra - II
» 017 - Cianwood Gym - Nikotynka
» Miasto - Nikotynka
» Nikotynka vs Shura
» Gra Nikotynka - Emra - II
» 017 - Cianwood Gym - Nikotynka