Mała ściąga dla MG
i nie tylko
~Zabronione Starteryi nie tylko
~Wzory na expa
~ Spis balli, oraz pokemonów, jakie można do nich złapać
~
Pokedex
i ability dex ~Kanto
~Ability
Gra Nikotynka - Emra - I
2 posters
PokeHelvetti :: :: Gry Trenerskie :: MG Cieniu ♥
Strona 18 z 40
Strona 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: Gra Nikotynka - Emra - I
Usiadłam sobie po turecku patrząc na pieczące się rybki, po chwili zerknąłma na Reno i przysunęłam się do niego
-Lepiej się czujesz? Chociaż troszkę- kucnęłam przy nim i pogłaskałam go delikatnie po policzku, po czym cmoknęłam go w czoło, na prawdę się o niego martwiłam, wiem było to dziwne, jednak nie chciałam żeby cokolwiek mu się stało, przecież... potrzbuje go, na prawdę, pocałowałam go znowu
-Lepiej się czujesz? Chociaż troszkę- kucnęłam przy nim i pogłaskałam go delikatnie po policzku, po czym cmoknęłam go w czoło, na prawdę się o niego martwiłam, wiem było to dziwne, jednak nie chciałam żeby cokolwiek mu się stało, przecież... potrzbuje go, na prawdę, pocałowałam go znowu
Chłopak odwzajemnił pocałunek po chwili spokojnie odpowiedział
- Jest wszystko dobrze, trochę odpocznę i możemy ruszać dalej
Leżał nadal, rybki zaczynały być już w sumie dobrze wypieczone
- Jest wszystko dobrze, trochę odpocznę i możemy ruszać dalej
Leżał nadal, rybki zaczynały być już w sumie dobrze wypieczone
Cieniu- Admin
- Liczba postów : 3460
Birthday : 07/04/1991
Bałam się od niego odsunąć, jednak po chwili się na to zdecydowałam, zerknęłam dokładnie jak tam z rybami, w sumie mam nadzieje, że będą gotowe, jeśli nie to czekam jeszcze chwilke, po czym ściągam je z ognia, żeby po chwili znaleźć coś w torbie na czym moge je podać, nawet jakieś serwetki, chusteczki cokolwiek, po czym podaje jedną z ryb Reno
-Smacznego- powiedziałam i odłożyłam resztę ryb tak żeby nic im się nie stało
-Smacznego- powiedziałam i odłożyłam resztę ryb tak żeby nic im się nie stało
W twojej torbie znalazły się kartonowe talerzyki i po widelczyku, nie wiesz skąd no ale chłopak się wpakował do twojej torby moze jego
- dziekuje bardzo
Podniósł się powoli i zaczął powoli "rozbierać rybe"
- dziekuje bardzo
Podniósł się powoli i zaczął powoli "rozbierać rybe"
Cieniu- Admin
Usiadłam sobie po turecku i położyłam rybę na nogach, po czym zaczełam ją powoli jeśc, uważająć, zeby nie wepchnąc sobie do gardła żadnej ości
-Co to w ogóle było?-zapytałam swojego towarzysza i znacząco kiwnęłam głową na to coś leżące na plaży
-Jak się tu znaleźliśmy powiedziałeś, ze jest to coś, ale nie człowiek, może po walce dowiedziałeś się więcej?- zapytałam nadal powoli sobie jedząc
-Co to w ogóle było?-zapytałam swojego towarzysza i znacząco kiwnęłam głową na to coś leżące na plaży
-Jak się tu znaleźliśmy powiedziałeś, ze jest to coś, ale nie człowiek, może po walce dowiedziałeś się więcej?- zapytałam nadal powoli sobie jedząc
- to była banshee, przekichane skąd się tu wzięła no ale opuszczona wyspa..
Powiedział spokojnie i jedliście sobie rybkę była na prawdę dobra a widzisz że chłopak z uśmiechem je także też musi mu smakować
- Jak każdy z nas była kiedyś człowiekiem
Dodał
Powiedział spokojnie i jedliście sobie rybkę była na prawdę dobra a widzisz że chłopak z uśmiechem je także też musi mu smakować
- Jak każdy z nas była kiedyś człowiekiem
Dodał
Cieniu- Admin
Jadłam nadal
-Al... one czasem nie żyły na bagnach i nie zajmowały się czasem porywaniem dzieci?- powiedziałam lekko marszcząc brwi, zaciekawiło mnie to
-Nie, ze coś, tylko... jestem ciekawa na ile moie informacje są prawdziwe i zgodne z prawdą- wróciłam spokojnie do jedzenia, skupiłam się na rybie, zeby nie zjeść jakiejś ości
-Al... one czasem nie żyły na bagnach i nie zajmowały się czasem porywaniem dzieci?- powiedziałam lekko marszcząc brwi, zaciekawiło mnie to
-Nie, ze coś, tylko... jestem ciekawa na ile moie informacje są prawdziwe i zgodne z prawdą- wróciłam spokojnie do jedzenia, skupiłam się na rybie, zeby nie zjeść jakiejś ości
- Mam regułę, najpierw zabij później pytaj, skojarzyłem ją z Banshee więc nie mogłem czekać musiałem działać
Powiedział spokojnie wyjaśniając
- A takto ja myślałem że żyją na wzgórzach, może szukała spokoju?
Powiedział spokojnie wyjaśniając
- A takto ja myślałem że żyją na wzgórzach, może szukała spokoju?
Cieniu- Admin
Jadłam spokojnie nadal, zastanowiłam się przez chwilkę
-A może... może ona... chciała spokoju, okej zgodze się, ale może miała dośc swojej natury i dlatego znalazła się tutaj... może zaatakowała nas... ze względu na to, że nie chciała żebysmy tu byli?- zapytałam dośc spokojnie, może w moi rozumowaniu jest chociażby cień prawdy? Albo i nie, kto to wie, jednak już się nie dowiemy, rozejrzałam się spokojnie po naszym obozie patrząc mniej więcje co trzeba spakowac i takie tam
-A może... może ona... chciała spokoju, okej zgodze się, ale może miała dośc swojej natury i dlatego znalazła się tutaj... może zaatakowała nas... ze względu na to, że nie chciała żebysmy tu byli?- zapytałam dośc spokojnie, może w moi rozumowaniu jest chociażby cień prawdy? Albo i nie, kto to wie, jednak już się nie dowiemy, rozejrzałam się spokojnie po naszym obozie patrząc mniej więcje co trzeba spakowac i takie tam
Wszystko było mniej więcej ogarnięte, zjedliście ryby które były na prawdę dobre.
- Wiesz za późno na pytania jak i rozwodzenia, zostało z niej tylko tamto coś i tyle
Powiedział spokojnie i powoli się podniósł widzisz że jego rany goiły się bardzo szybko.
- Wiesz za późno na pytania jak i rozwodzenia, zostało z niej tylko tamto coś i tyle
Powiedział spokojnie i powoli się podniósł widzisz że jego rany goiły się bardzo szybko.
Cieniu- Admin
-Ale powoli- powiedziałam do towarzysza spokojnie, martwiłam się o niego, kiedy zjadłam połozyłam resztyki ryby na ziemi i wylałam wodę na ognisko żeby go zgasić, po czym pakuje mniej więcej nasze rzeczy, żeby można było się już zabrać w dalszą drogę, pomagam powoli wstać Reno, złapałam go delikatnie za nadgarstek i wzięłam torbę, zabrałam też ów coś na czym opierał głowę, po czym zaczełam prowadzić go deliaktnie w stronę laprasa
Powoli zebraliście się chłopak polecił aby iść w stronę tego czegoś, leżało a bardziej jej ciemne ubrania chłopak wyciągnął dłoń i ciemna energia zaczęła się tworzyć wkoło ubrania po chwili przeniknęła do jego dłoni
- przyda się nam
Powiedział spokojnie, chyba coś zrobił aby nie mogła opuścić tego świata sama do końca nie kumasz tego.
- przyda się nam
Powiedział spokojnie, chyba coś zrobił aby nie mogła opuścić tego świata sama do końca nie kumasz tego.
Cieniu- Admin
Szłam za towarzyszem, pilnowałam go na każdym kroku, zeby nic mu się nie stało, patrzyłam na każdy jego krok, kiedy stanął nad stworem zamurowało mnie
-Coś zrobił? -zapytałam spokojnie patrząc nadal na niego, kiedy skończył złapałąm go za rękę i powoli poprowadziłam w stronę swojego pokemona pilnując nadal, zeby nic mu się nie stało
-Coś zrobił? -zapytałam spokojnie patrząc nadal na niego, kiedy skończył złapałąm go za rękę i powoli poprowadziłam w stronę swojego pokemona pilnując nadal, zeby nic mu się nie stało
Powoli doszliście do Lapraski i usiedliście, pokemon znał kurs i ruszył powoli
- uwięziłem ją, nie mam tyle siły aby ją przyzwać i kontrolować i wypytać po czym odesłać, wiesz.. to duch tego się nie da przecie zabić
Powiedział spokojnie po czym dodał
- jeśli legendy mówią prawdę to ona może przenikać między dwoma światami
- uwięziłem ją, nie mam tyle siły aby ją przyzwać i kontrolować i wypytać po czym odesłać, wiesz.. to duch tego się nie da przecie zabić
- jeśli legendy mówią prawdę to ona może przenikać między dwoma światami
Cieniu- Admin
Zastanowiłam się przez chwilkę
-Tak jak Giratina? Ona ma własny wymiar no i może tworzyć przejścia- powiedziałam, chociaż to on wiedział wszystko więc raczej nie musiałam mu nic tłumaczyć, kiedy znaleźliśmy się na pokemonie od razu wtulilłam się w Reno, jednak bardzo deliaktnie, zeby nic mu nie zrobić
-Lepiej się czujesz?- zpaytałam go spokojnie
-Tak jak Giratina? Ona ma własny wymiar no i może tworzyć przejścia- powiedziałam, chociaż to on wiedział wszystko więc raczej nie musiałam mu nic tłumaczyć, kiedy znaleźliśmy się na pokemonie od razu wtulilłam się w Reno, jednak bardzo deliaktnie, zeby nic mu nie zrobić
-Lepiej się czujesz?- zpaytałam go spokojnie
- wszystko jest w porządku
- no czy ja wiem czy to jej własny wymiar, może to ten sam wymiar co Drake'a?
Spytał.
- no czy ja wiem czy to jej własny wymiar, może to ten sam wymiar co Drake'a?
Spytał.
Cieniu- Admin
Siedziałam spokojnie
-Jeśli to ten sam, to znaczy, że nie będzie potrzebne to cało płynne serce, czy to co potrzebujemy, prawda?- zapytałam, po czym zaczęłam się rozglądać po wodzie, nie miałam ochoty na trening ani nic, jednak chciałam sobie popatrzeć, jak daleko do lądu i takie tam, po rpostu rozglądam się z ciekawości
-Jeśli to ten sam, to znaczy, że nie będzie potrzebne to cało płynne serce, czy to co potrzebujemy, prawda?- zapytałam, po czym zaczęłam się rozglądać po wodzie, nie miałam ochoty na trening ani nic, jednak chciałam sobie popatrzeć, jak daleko do lądu i takie tam, po rpostu rozglądam się z ciekawości
Lądu to nadal nie było widać, woda była przejrzysta, czasem widać było rybki
- no nie, ale komunikować się z nim lub pomóc mu to już tak, przecież jej się nie uda wyciągnąć go z tamtąd w normalnej postaci
- no nie, ale komunikować się z nim lub pomóc mu to już tak, przecież jej się nie uda wyciągnąć go z tamtąd w normalnej postaci
Cieniu- Admin
Połozyłam się na laprasie z wiszącymi łapkami i nogami
-W sumie masz racje, pisałbyś do niego listy miłosne- uśmiechnęłam się i leżałam sobie nadal lekko zaczełam ruszać nogami, tak o majtając nimi
-Reno o co dokładnie chodzi z przywróceniem go do żywych mam na mysli jak to będzie wyglądało, z tą moją krwią z sercem, w sumie się boję- powiedziałam spokojnie patrząc na wodę
-W sumie masz racje, pisałbyś do niego listy miłosne- uśmiechnęłam się i leżałam sobie nadal lekko zaczełam ruszać nogami, tak o majtając nimi
-Reno o co dokładnie chodzi z przywróceniem go do żywych mam na mysli jak to będzie wyglądało, z tą moją krwią z sercem, w sumie się boję- powiedziałam spokojnie patrząc na wodę
- tak pisałbym a żebyś wiedziała
Zaśmiał się po czym zrobił się poważny i nadal płynęliście
- wiesz coś tam będziesz musiała skapnąć krwi, to jakiś problem? Nie dużo miejmy nadzieję
Zaśmiał się po czym zrobił się poważny i nadal płynęliście
- wiesz coś tam będziesz musiała skapnąć krwi, to jakiś problem? Nie dużo miejmy nadzieję
Cieniu- Admin
Zastanowiłam się chwilkę
-Może celowo zostałeś wybrany moim towarzyszem, co? Przecież jeśli będę musiała oddać całą swoją krew, ty możesz zawsze stać za mną i pobudzać moje ciało do tworzenia jej więcej i więcej, żeby wystarczyło i zebym mogła przeżyć, przecież znasz się na krwi, taką masz moc- powiedziałam tak samo poważnie jak on do mnie, leżałam spokojnie biorąc głęboki wdech.
-Może celowo zostałeś wybrany moim towarzyszem, co? Przecież jeśli będę musiała oddać całą swoją krew, ty możesz zawsze stać za mną i pobudzać moje ciało do tworzenia jej więcej i więcej, żeby wystarczyło i zebym mogła przeżyć, przecież znasz się na krwi, taką masz moc- powiedziałam tak samo poważnie jak on do mnie, leżałam spokojnie biorąc głęboki wdech.
Chłopak położył dłoń na twoim brzuszku delikatnie
- nie wykorzystam swoich mocy na tobie, obiecuję
Powiedział to bardzo spokojnie jak i czule, no mogłaś się teraz rozpłynąć nie przez pieszczoty ale przez ton jego głosu, było to na prawdę wyjątkowe
- nie wykorzystam swoich mocy na tobie, obiecuję
Powiedział to bardzo spokojnie jak i czule, no mogłaś się teraz rozpłynąć nie przez pieszczoty ale przez ton jego głosu, było to na prawdę wyjątkowe
Cieniu- Admin
Uśmiechnęłam się
-Wiesz, ja też myślałam, że ich na tobie nie użyje, a tu prosze umiem uleczyć, miło, że mi obiecujesz, jednak czasami można by tego użyć, co jeśli będzie jakaś wielka walka i będę potrzebowała krwi, a będziemy na odludziu?- zapytałam i leżałam sobie spokojnie patrząc na niego z lekkim uśmiechem, wiedziałam, co miał na mysli, wiedziałam, że bardziej chodzi o zaatakowanie mnie, a nie na ratowanie mi życia.
-Wiesz, ja też myślałam, że ich na tobie nie użyje, a tu prosze umiem uleczyć, miło, że mi obiecujesz, jednak czasami można by tego użyć, co jeśli będzie jakaś wielka walka i będę potrzebowała krwi, a będziemy na odludziu?- zapytałam i leżałam sobie spokojnie patrząc na niego z lekkim uśmiechem, wiedziałam, co miał na mysli, wiedziałam, że bardziej chodzi o zaatakowanie mnie, a nie na ratowanie mi życia.
- damy sobie radę w każdy inny możliwy sposób
Nadal odpowiadał czule i spokojnie trzymając dłoń na twoim brzuchu, trochę zaczęło robić Ci się gorąco bo zaczął Cię delikatnie masować po nim
- zobaczysz wszystko się ułoży i nie będziesz musiała myśleć o takich rzeczach
Nadal odpowiadał czule i spokojnie trzymając dłoń na twoim brzuchu, trochę zaczęło robić Ci się gorąco bo zaczął Cię delikatnie masować po nim
- zobaczysz wszystko się ułoży i nie będziesz musiała myśleć o takich rzeczach
Cieniu- Admin
Oparłam się na łokciach i uśmiechnęłam się jeszcze bardziej
-Mam nadzieję, ze się ułoży, jednak Reno, co jest złego w tym, zebyś uzył na mnie swoich mocy? Mogą zostać przecież użyte w dobry sposób, jeśli się postarasz, to nic złego- szepnęłam i wciągnęłam lekko brzuszek, tak o po prostu, po czym wypuściłam powietrze i nadal na niego patrzyłam
-Mam nadzieję, ze się ułoży, jednak Reno, co jest złego w tym, zebyś uzył na mnie swoich mocy? Mogą zostać przecież użyte w dobry sposób, jeśli się postarasz, to nic złego- szepnęłam i wciągnęłam lekko brzuszek, tak o po prostu, po czym wypuściłam powietrze i nadal na niego patrzyłam
Strona 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Similar topics
» Gra Nikotynka - Emra III
» Gra Nikotynka - Emra - II
» 017 - Cianwood Gym - Nikotynka
» Miasto - Nikotynka
» Nikotynka vs Shura
» Gra Nikotynka - Emra - II
» 017 - Cianwood Gym - Nikotynka
» Miasto - Nikotynka
» Nikotynka vs Shura
PokeHelvetti :: :: Gry Trenerskie :: MG Cieniu ♥