Gra Shury: Shura Ake

2 posters

Strona 9 z 24 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 24  Next

Go down

Gra Shury: Shura Ake - Page 9 Empty Re: Gra Shury: Shura Ake

Pisanie by Nikotynka Sro Wrz 11, 2013 3:36 pm

Cofnęłaś się pod ścianę, jednak nie wszystko wyszło tak jakbyś chciała, facet podszeł do Ciebie, ale ni zamachnął się mieczem, zaśmiał się i kopnął Cię w brzuch, twój plan z rozszarpaniem mu bebechów się nie udało, jak na razie tlko ty oberwałaś, Legendarny pokemon ponownie próbował Ci pomóc, jednak, typ pokazał w jego stronę dłoń, szepnął coś pod nosem i pokemon został wciągnięty w jego dłoń po czym zgnieciony w jego ręce
-On Ci już nie pomoże- szepnął męzczyzna, a ty zostałaś sama, sobie nie wiedziałaś co dokładnie stało się z mrocznym pokemonem ale mogłaś wiedzieć, że nie było to nic dobrego, mężczyzna dopiero teraz ruszył na Ciebie z mieczem, ale planował przyszpilić Cię do ściany jak motylka na wystawie
Nikotynka
Nikotynka
Admin

Female Liczba postów : 4576
Birthday : 31/07/1993

https://pokehelvetti.forumpl.net

Powrót do góry Go down

Pisanie by Shura Sro Wrz 11, 2013 3:41 pm

Skrzywiłam się. Gnój jeden i co on zrobił z ta legendą? Popatrzyłam na gościa z mieczem. Krzywiąc się ukradkiem próbowałam wyjąć pokeball z Cobalionem. Nacisnęłam przycisk, by wypuścić stalowego pokemona. -On mi nie pomoże.- skrzywiłam się. Być może uda się uzyskać jakiś element zaskoczenia. -Ale może zrobi to ktoś inny?- Dodałam i jak tylko udało się wypuścić Cobaliona wydałam mu polecenie. -Cobalion, uderz go Iron Head.

Shura

Female Liczba postów : 1040
Birthday : 02/12/1992

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nikotynka Sro Wrz 11, 2013 3:46 pm

Facet nie usłyszał chyba co do niego mówiłaś, leciał dalej na Ciebie, biorąc pod uwagę jaki rozbieg wziął dałaś radę wypuścić pokemona, a ten od razu rzucił się na twojego przeciwnika i iuderzył go z ałej siły głową, wedle twojego polecenia, facet runął w kosze na śmieci, których wcześniej nie zauważyłaś, przy okazji uderzył głową o mur, uslyszałaś tępy huk i cichy jęk przeciwnika, pokemon od razu podleciał do Ciebie i zaczął pomagać Ci wstać, pochylił lekko łeb i poczekał aż się go złapiesz po tym od razu zaczął się cofać podnosząc łeb dzięki czemu po chwili stałaś na nogach, przeciwnik nadal się nie podosił.
Nikotynka
Nikotynka
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Shura Sro Wrz 11, 2013 3:51 pm

Zerknęłam w stronę śmietników. -Dzięki.- Mruknęłam do Cobaliona. Może ten gościu przez przypadek zabił się własnym mieczem? -Dobra, lepiej się stąd zmywajmy.- powiedziałam i schowałam miecz. Zerknęłam jeszcze w stronę śmietnika i ruszyłam na ulicę. Mogłam się domyślić, ze tak to będzie. Schowałam jeszcze Cobaliona do kulki. Lepiej, by dwumetrowy pokemon się za mną nie szlajał tym bardziej, że będzie zwracać uwagę.

Shura

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nikotynka Sro Wrz 11, 2013 3:54 pm

Chilkę przed schowaniem pokemona ten wydał z siebie cichy pisk, i skierował pysk w stronę śmietników, może chodziło mu o Darkraia? Sama nie wiesz, ale wróciłaś pokemona do balki i szybko poleciałaś w stronę centrum pokemon, byłaś tam stosunkowo szybko, szłaś dośc szybkim krokiem, wiec akuat się udało, miałaś równiż szczęściem bo nikogo nie zauważyłaś w centrum pokemon, nagle usłyszałaś cichu pysk z torby, przecież miałaś tam swojego ciapowatego Eevee, wypadało by też sprawdzić, czy nic a nic mu się nie stało, podczas twojej walki
Nikotynka
Nikotynka
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Shura Sro Wrz 11, 2013 3:59 pm

No tak, został tam ten legendarny pokemon. Spróbuje wrócić tam z Seedem, ale rano. Być może nikt nie będzie tamtędy przechodzić i gościu będzie grzecznie tam leżeć aż wrócę. Wsadziłam rękę do torby i próbowałam wyjąć z niej mojego futrzaka. Miałam nadzieje, ze akurat jemu się nic nie stało. ponowne użeranie się z Siostrą Joy i piskliwym Eevee nie było szczytem moich marzeń.

Shura

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nikotynka Sro Wrz 11, 2013 4:34 pm

Pokemon polizał Cię po policzku kiedy wyciągnełaś go z torby, a po chwili wtulił się w Ciebie, chyba się wcale nie przejął, że byłaś poobijana, słyszałaś jak mruczał cicho i czułaś jego ciepłe futerko na swojej szyi i policzkach, powoli weszłaś schdami na piętro centrum pokemon
-Gdzieś musi tu być, ejj idziemy w lewo- usłyszałaś czyjeś głosy na końcu korytarza na szczęscie stałaś w takim miejscu, ze nie było Cię widać, zauważyłaś jakichś dwóc bandziorów, szukali, czekogś... znaczy się kogoś
Nikotynka
Nikotynka
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Shura Sro Wrz 11, 2013 5:19 pm

Pogłaskałam futrzaka i nawet przyjemnie się go tak trzymało. Przynajmniej miał cieplusie i milusie futerko. Zerknęłam na dwóch bandziorów i stałam póki co w tym samym miejscu. skoro mnie jak na razie nie widać to nie mam zamiaru się stad ruszać. Może przejdą gdzieś sobie dalej. Jak na razie miałam za dużo wrażeń jak na dzisiaj. Chyba. Tylko jak do cholery jasnej mam wezwać tego Arceusa? Cip, cip, Arceusiku? Znowu zerknęłam na bandziorów.

Shura

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nikotynka Sro Wrz 11, 2013 5:22 pm

Faceci wlasnie wpadli do jedngo z pokoi i zaczęli go przeszukiwać ten pokój był jakiś kawałek od twojej sypialni, jednak bliżej był pokoik Seeda, co do wezwania Arceusa chyba nie tak to działało, ale spróbować zawsze można, twój pokemon chyba usnął, bo lezał bezwładnie, nawet sie nie poruszył, dwóch panów nadal nie było widać, ale im dłuzej tam stałaś tym większe szanse, że Cię dorwą prawda? Ano prawda, musiałaś szybko coś zdecydować, zanim ruszą w twoją stronę
Nikotynka
Nikotynka
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Shura Sro Wrz 11, 2013 5:33 pm

Rozejrzałam się i szybko ruszyłam w stronę wyjścia z Centrum Pokemon. Póki co pewnie będą szukać tego kogoś po pokojach, a ja tymczasem mogę się ulotnić. Tylko gdzie? Może wrócę pod tego gościa co mnie poprzednio zaatakował? Może Legenda cały czas jest tam uwięziona. Rozejrzałam się jeszcze szybko i wsadziłam futrzaka do tory. a niech tam sobie spokojnie śpi. Póki co chciałam się tylko wydostać na zewnątrz.

Shura

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nikotynka Czw Wrz 12, 2013 11:37 am

Ruszyłaś do wyjścia z centrum pokemon, szybko znalazłaś się miedzym budynkami, jednak nie znalazłaś tam zwłok, faceta już ni było, widocznie zdążył się zebrać i zniknąc z tego miejca, nie wiesz o jakim zdrowiu ale to już chyba nie twoja sprawa, nagle usłyszałaś, jakiś szelest na jednym z budynków i zauwayżyłaś taki pokemony:
Gra Shury: Shura Ake - Page 9 Spr_5b_359 Gra Shury: Shura Ake - Page 9 Spr_5b_359_sGra Shury: Shura Ake - Page 9 Spr_5b_359
Pokemon patrzyły na Ciebie po czym szybkim ruchem przeskoczyły budynki i zniknęły zmiejsca w którym je zauważyłaś, czyli darkrai miał rację, jeslt bardzo źle
Nikotynka
Nikotynka
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Shura Czw Wrz 12, 2013 11:47 am

-Szlag. Trzy Absole. Raczej 4, bo przecież ja jeszcze mam jednego.- Mruknęłam i rozejrzałam się wokół. -Zbliża się katastrofa. Tylko jaka?- Westchnęłam. Rozejrzałam się jeszcze raz i stanęłam gdzieś z boku. Musi być bardzo źle skoro już się nawet tutaj szlajają Absole. Tamta legenda mówiła coś o wezwaniu Arceusa. Tylko niby jak? Mam się do niego modlić? Pokręciłam głową i ukradkiem poprawiłam katanę. Dobra, lepiej jak sie stąd zmyje. Rozejrzałam się po raz kolejny i ruszyłam ostrożnie w stronę gdzie mogły uciec Absole.

Shura

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nikotynka Czw Wrz 12, 2013 11:57 am

Pokemony przeskoczyły na kolejny budynek, wyszłaś na główną uliczkę i widziałaś jak pkemony leciały w stronę rynku. Po chwili i ty i one zatrzymaliście się niedaleko fontanny, ale to co zauażyłaś, bardzo Cię zdziwiło, legenda którą niedawo widziałaś czyli Raiko walczył z kilkunastoma takimi pokemonami:
Gra Shury: Shura Ake - Page 9 169
Kiedy legenda powaliła jednego pokemona kolejny doskakiwał i zaczął ją okładać, elektryczny pokemon miał spore problemy, im bardziej słabł tym częsciej na niebie pojawiały się pioruny, legendarny pokemon był powiązany z elektrycznością więc w sumie nie ma się co dziwić, dopiero po chwili zauważyłaś coś innego, po drugiej stronie stało kilka postaci w płaszczach
-Kapłanko uratuj mnie- usłyszałaś głos w myślach i zauważyłś błagalny wzrok Raikou
Nikotynka
Nikotynka
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Shura Czw Wrz 12, 2013 12:10 pm

Popatrzyłam na Scenę walki. Teraz to Raikou potrzebował pomocy. Zerknęłam na nietoperze i wypuściłam Cobaliona, Absola, Croagunka oraz Axew. -Cobalion, zaatakuj przeciwników Iron Head. Absol, ty próbuj ich powstrzymać przy pomocy Rock Tomb,. Croagunk, ty zkonfudyuj wszystkich przeciwników po kolei przy pomocy Swagger.- Wydałam im chwilowo polecenia. Zerknęłam na swojego małego smoka. Wyjęłam z torby 7 cukierków i dwa batoniki. -Jeśli je zjesz to będziesz mógł nam pomóc.- Powiedziałam do niego zerkając jak póki co idzie reszcie stworków.

Shura

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nikotynka Czw Wrz 12, 2013 12:19 pm

Pokemony od razu się rzuciły do ataku, powaliły kilku przeciwników, w ym czasie Raikou mógł się trochę wycofac, w tym czasie ty nakarmiłaś swojego pokemona cusami i batonikami, pokemon po zjedzeniu wszyystkich cukierków zaczął się świecić, po czym przed tobą stanął taki pokemon:
Gra Shury: Shura Ake - Page 9 611
Po chwili stworzenie złapało w jedną łapkę ednego batonika, po czym w druą drugiego i jadł na zmianę, po chwili znowu zaczął się świecić i przed tobą sał taki pokemon:
Gra Shury: Shura Ake - Page 9 612
Po czym stworek bez żadnego ale rzucił się do walki, nie specjalnie czekał na twoje pozwlenie albo cokolwiek, ale zdziwiło Cię coś...kiedy wyciągałaś z torby cukierki nie widziałaś tam Eevee, jego nie było, jednak musiałaś skoczyć o tm myśleć, pojawiła się kolejna wizja, znowu widziałaś swoje ciało z góry, po czym zauważyłaś, ze ktoś celuje w woje plecy sztyletami, a chwilkę poźniej zoaczyłaś swojgo Eevee, który nachalnie budzi Seeda

Axew +13 lvl
Nikotynka
Nikotynka
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Shura Czw Wrz 12, 2013 12:27 pm

Szybko otrząsnęłam się z wizji i odwróciłam w stronę z której miały lecieć sztylety. Znowu ktoś chce mnie zabić celując w plecy? Zaczęło mnie to już doprowadzać do wściekłości. Jeśli chcą mnie zabić to niech chociaż nie chowają się jak szczury. Wyciągnęłam miecz i jeśli jakieś sztylety miały w moja stronę lecieć próbowałam odskoczyć. O Eevee póki co się nie martwiłam. Teraz miałam co innego na głowie.

Shura

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nikotynka Czw Wrz 12, 2013 12:39 pm

Udało Ci się obić kilka sztyletów i od razu odskoczłaś w tył, twoje pokemony nadal walczyły, po chwili przed tobą pojawiła się kobieta, blondynka, rozpoznałaś ją, to była córka przywódcy Ao, widziałaś ją tylko raz ale rozpoznałabyś ją w tłumie, od razu rzuciła sę na Ciebie z dwoma sztyletami, miałaś lekkie problemy, dziewczyna okładała Cię sztyltami z odległości, słyszałaś za sobą odgłosy walki, to twoje pokemony wraz z Raikou. Nagle poczułaś jak zaczęło padać, padało tak mocno, że po chwili miałaś przemoczone ubrania, tak samo jak twoja przeciwniczka, czułaś na sobie czyjś wzrok.
Nikotynka
Nikotynka
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Shura Czw Wrz 12, 2013 2:55 pm

Próbowałam jakoś unikać ataków młodej Ao. I na dodatek ten deszcz. Coś nas obserwuje? Skrzywiłam się na samą myśl o tym. Miałam nadzieje wyjść z tego wszystkiego cało, ale musiałam skoncentrować się na walce. Tylko trochę wszystko ten deszcz utrudnia. Chociaż może nawet lepiej, że pada. Raikou będzie miał większe pole do manewru. Może... jakiś pokemon to spowodował? Otrząsnęłam się z zamyślenia i dalej próbowałam walczyć.

Shura

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nikotynka Pon Wrz 16, 2013 1:00 pm

o nadal napierała na Ciebie, rzucała sztyletami na różne sposoby, kiedy tylko widziała, że robisz unik rzucała kolejne sztylety w twoją stronę, zastanawiałaś się w sumie kiedy skończy się jej broń, jednak jak na razie końca nie było widać, po chwili za młodą kobietą zauwayżyłaś znajomą sylwetkę, to Seed biegł na nią z łukiem i strzałą gotową do wystrzelenia, po chwili strszała poleciała w jej stronę, jednak młoda Ao została pzez kogoś zasłonięta
-Jak się masz siostrzyczko?- usłyszałaś męski głos za dziewczyną
-Daje rade, poznałam już jej słaby punkt- odpowiedziała spokojnie i rzuciła jeszcze kilka sztyletów, po czym ruszyła biegiem w stwoją stronę, nie za bardzo wiedziałaś co ona planuje, ale musisz się przygotować na wszystko
Nikotynka
Nikotynka
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Shura Pon Wrz 16, 2013 5:28 pm

Szlag. Co ta suka teraz planuje? Próbowałam uniknąć tych sztyletów. Uważnie obserwowałam jak biegła w moja stronę i byłam gotowa na wszystko. Zerknęłam w stronę Seeda. Starałam się nie wymachiwać mieczem tak, by się nie odkrywać za bardzo. Skoncentrowałam się na młodej Ao. Wolałam nie zostać przez nią podziurawioną sztyletami. lepiej by było jakby udało się ją dźgnąć mieczem, ale nie można mieć wszystkiego.

Shura

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nikotynka Wto Wrz 17, 2013 11:47 am

Czekałaś na tą chwilę, dziewczyna biegła na Ciebie, unikałaś jej sztyletów, po czym ta spod płaszcza wyciągnęła sporej wielkości miecz, sama nie wiesz jak to się stało, ale potknęłaś się, udało Ci się zebrać, ale za długo to trwało, gdyby nie odrobina szczęścia, miecz rozdarłby twój brzuch, dopiero po chwili zorientowałaś się kto Cię obronił:
Gra Shury: Shura Ake - Page 9 Spr_4h_151
-Meew- zawołał pokemon osłaniając Cię barierą, o którą miecz młodej Ao się połamał, jak po uderzeniu z kamieniem, słyszałaś dalej odgłosy walki, a pokemon podleciał do Ciebie i delikatnie ucałował Cię w czoło, poczułaś się dziwnie, ale było Ci znacznie lepiej, nic Cię nie bolało siła wróciła byłaś w stanie dalej walczyć, ale to co widziałaś patrząc na Seeda nie było przyjemne, chłopak obrywał i to dość mocno
Nikotynka
Nikotynka
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Shura Wto Wrz 17, 2013 12:22 pm

Popatrzyłam na różowego pokemona. -Dziękuje.- Mruknęłam i omiotłam wzrokiem pole bitwy. Przynajmniej miecz młodej ao mam z głowy. Zacisnęłam dłoń na Czarnym smoku i ruszyłam do ataku. Nie miałam zamiaru pozwolić tym gnojom wygrać i złapać Raikou. Obserwowałam młodą Ao i starałam się chociaż trochę pociąć ją mieczem. No i jeszcze został Seed.

Shura

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nikotynka Wto Wrz 17, 2013 12:36 pm

Mew widział co zamierzasz zrobić z mieczem, więc szybko go złapał i odleciał z nim gdzieć, więc jak widać to masz z głowy i nie musisz się przejmować tym, że ona znowu rzuci się do ataku, widziałaś jak wiła się na ziemi to uderzenie w bariere odbiło się również na niej samej, była obolała wiidziałaś to po niej.
-A teraz giń bękarcie- mruknął jeden z Ao ten który walczył z Seedem, twój towarzysz leżał na ziemi ledwo ogarniając co się dzieje, a męzycznza nad nim zamachnął się na niego wielkim toporem, jak widzisz wyjątkowo dziwną bronią dysponują Ci Ao,.
Nikotynka
Nikotynka
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Shura Wto Wrz 17, 2013 3:54 pm

Szlag. No cóż, przynajmniej młoda Ao mam z głowy. Popatrzyłam w stronę Seeda. Ten koleś z toporem zaraz zrobi z niego mielonkę, a ja raczej nie będę zadowolona z tego powodu. Nie wiem czy dotrę do niego na czas, ale wystarczy, ze tylko wytraci się tego gościa z równowagi i już ciężar topora powinien zrobić swoje. Wypuściłam z Kulki swoją zielona modliszkę. -Scyther, Quick attack!- krzyknęłam pokazując mu na gościa z ogromnym "tasakiem".

Shura

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nikotynka Wto Wrz 17, 2013 5:30 pm

Twój pokemon wyskoczył od razu z balki i rzucił się do ataku, podbiegł szybko do przeciwnika Seeda i rzucił się na niego z całej siły, facet poleciał na ziemię a jego tasek wylądował kilka metrów dalej, Seed ledwo dał radę się podbieśc, widziałaś, że wygląda bardzo źle, tona ran na ciele, do tego dziwnie wisząca ręka, zauważył twoje spojrzenie
-Jest ze mną okej, nie przejmuj się- spłoszyłaś się tymi słowami, przecież ty się o niego nie martwiłaś, co mu przyszło do głowy, po chwili chłopak wyciągnął sztylet i rzucił nim w strone mlodego Ao, chłopak skończył z rozwalonym łbem, nie wyglądało to za ciekawie, widziałaś, ze ludzie zaczęli się wycofywać, chodzi o tą grupkę która wcześniej was obserwowała, jesli chodzi o młodą Ao ona również zaczęła się wycofywać, wstała na nogi i ruszyła w stronę swoich towarzyszy, jeśli chodzi o walkę twoich pokemonów i całej reszty, wszystkie poke nietoperze leżały nieprzytomne

Każdy z twoich pokemonów: 0.3 lvl

żeby nie było, że nie dostały expa za walkę xd
Nikotynka
Nikotynka
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content