Mała ściąga dla MG
i nie tylko
~Zabronione Starteryi nie tylko
~Wzory na expa
~ Spis balli, oraz pokemonów, jakie można do nich złapać
~
Pokedex
i ability dex ~Kanto
~Ability
Stragan Lau
4 posters
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Inne
Strona 1 z 1
Stragan Lau
Stragan zamkniety. Dziekuje dobranoc.
Ostatnio zmieniony przez Laureline dnia Pią Mar 15, 2013 1:34 pm, w całości zmieniany 3 razy
Laureline- Liczba postów : 1648
Birthday : 07/04/1995
Re: Stragan Lau
Tak jak umawiane! 4,5k za 2rc. Dziękuje.
Lionheart- Wicemistrz PokeHelvetti
- Liczba postów : 1365
Birthday : 15/02/1997
Potwierdzam:)
Pokemony do sprzedania w pierwszym poście:))
Ile chciałabyś za Buneary?
Karen- Liczba postów : 71
Birthday : 28/10/1996
No i wygrzebalas mojego kroliczka:). A ile bys dala za niego;)?
500$?
Karen- Liczba postów : 71
Birthday : 28/10/1996
Kupilam ja za 1100$. Takze sprzedam za 2k.
wybaczcie, że się wtrące, ale za 2k kupisz pokemona na wyższym lvl i możliwe, że z lepszymi atakami, Lau sama kupiłaś pokemona za 3k na 35 lvl, nie rżnij ludzi w taki sposób.
Mimo wszytko swoja cene utrzymuje poniewaz ja kupilam z nizszym poziomem i mniejsza iloscia atakow za 1100k. A z tego co wiem to ty Ami sprzedalas buneary na 5lvl z 2ma atakami za 750$. A ty Ami sama dajesz ceny z kosmosu takze nie miesz innych swoja miara.
Karen zawsze sie mozesz targowac.
Karen zawsze sie mozesz targowac.
Moja Buneray:
Więc tak mój pokemon został sprzedany, ponieważ znalazłam na niego sama kupca, okej 5 lvl, jednak dwa dodatkowe ataki, u Ciebie, sprzedajesz coś co nie ma prawa istnieć, z.a? Zniknęły z forum, ataki które ma twój pokemon? podstawa do 6 lvl, po czym, okej cut, ale wtf is double? Jakiś nowy pokedex masz? Pisałam do Ciebie na gg, że masz usunąć thunderpuncha, ale jak widać tego nie zrobiłaś. Zaczne się chyba poważnie zastanawiać nad tym xco dalej z tobą zrobić, do tej pory od rozpoczęcioa funkcjonowania forum na nowej domenie nie zmieniłaś nic w swojej kp, no chyba poza dodawaniem lvl za walkę i wędrówką pokemonów z kp do boxu, od dawna było mówione, ze za, ma zniknąć, prawda? Nie zrobiłaś tego, po raz kolejny łamiesz regulamin
Co do poka wychodzi, ze zna tylko cuta, bo to double to nie atak, a thunder idzie pa pa Miłego dnia kochana.
Twoja Buneary:Typ: normal
Poziom: 5
Charakter: wstydliwy pokemon, trochę boi się dużych tłumów lecz odpowiednio przeszkolony na pewno da z siebie wszystko, lubi czasem pogrymasić ale kocha swoją trenerkę.
Ataki: Splash, Pound, Defense Curl, Foresight + Attract, Shadow Ball
Umiejętność: Run Away - ucieczka przed dzikimi pokemonami zawsze skutkuje.
Nazwa: Buneary
Charakter: Urocza złośnica.
Typ: NORMAL
Znak: Harpia
Lvl: 9.00 lvl
Ataki: Splash, Pound, Defense Curl, Foresight, Endure, Cut, Double,ThunderPunch
Zdolność: Run Away/Klutz
Więc tak mój pokemon został sprzedany, ponieważ znalazłam na niego sama kupca, okej 5 lvl, jednak dwa dodatkowe ataki, u Ciebie, sprzedajesz coś co nie ma prawa istnieć, z.a? Zniknęły z forum, ataki które ma twój pokemon? podstawa do 6 lvl, po czym, okej cut, ale wtf is double? Jakiś nowy pokedex masz? Pisałam do Ciebie na gg, że masz usunąć thunderpuncha, ale jak widać tego nie zrobiłaś. Zaczne się chyba poważnie zastanawiać nad tym xco dalej z tobą zrobić, do tej pory od rozpoczęcioa funkcjonowania forum na nowej domenie nie zmieniłaś nic w swojej kp, no chyba poza dodawaniem lvl za walkę i wędrówką pokemonów z kp do boxu, od dawna było mówione, ze za, ma zniknąć, prawda? Nie zrobiłaś tego, po raz kolejny łamiesz regulamin
Co do poka wychodzi, ze zna tylko cuta, bo to double to nie atak, a thunder idzie pa pa Miłego dnia kochana.
To sb sprawdz ataki w egg move bo doble jest. Zwroc uwage ze KP zostala aktualizowana i tam juz nie ma Z.A. Rob ze mna co chcesz. Daj warna badz bana. Szczerze? Mam to gdzies. I przepraszam bardzo ze na telefonie nie mam jak edytowac pie.....postow. Dziekuje dobranoc. Dawaj bana i bedzie spokoj. A tak sie sklada ze do Karen sama na gg napisalam czy chce kupic.
Ps. Gdybys zapomniala to przypomne ze ja na frm whodze z telefonu a edytowac jeden post to 30 min przy dobrych wiatrach wiec przepraszam ze nie dopisalo sie paru atakow przy napisie Double a jakich? Poszukaj na starej helci w temacie "Odbior atakow za egg group". Bo mialo byc Double Hit pewnie. A zreszta lata mi to. Stragan zamykam...
Ps. Gdybys zapomniala to przypomne ze ja na frm whodze z telefonu a edytowac jeden post to 30 min przy dobrych wiatrach wiec przepraszam ze nie dopisalo sie paru atakow przy napisie Double a jakich? Poszukaj na starej helci w temacie "Odbior atakow za egg group". Bo mialo byc Double Hit pewnie. A zreszta lata mi to. Stragan zamykam...
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Inne
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: