Mała ściąga dla MG
i nie tylko
~Zabronione Starteryi nie tylko
~Wzory na expa
~ Spis balli, oraz pokemonów, jakie można do nich złapać
~
Pokedex
i ability dex ~Kanto
~Ability
Prace moje xD
4 posters
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Fan Arts
Strona 1 z 1
Prace moje xD
Nie wiem czy coś poza tym bede wsadzał ale chcem się pochwalić i tyle xD
I perełka xD
nowy kontentI perełka xD
Ostatnio zmieniony przez Miramato dnia Sob Mar 23, 2013 1:10 am, w całości zmieniany 3 razy
Miramato- Liczba postów : 333
Re: Prace moje xD
Całe grafiki są twoje, czy przerobiłeś gotowe obrazki?
Steus Arios- Liczba postów : 140
Birthday : 01/01/1994
jak 90% gimperów uzywam raw'ow, ale tylko z wygody bo sam umialbym cos takiego pizdnac, jak ktos chce ogarnac moje ogolem jakies losowe prace to zapraszam na www.slytheq.deviantart.com XD
Szczerze? Nic fajnego, obrazki przeciętne, żeby nie powiedzieć słabe
Run- Liczba postów : 535
mowisz o deviancie czy o tych pic'ach co dalem w pierwszym poscie?
jesli o deviancie to cie chce uswiadomic ze tam sa moje PIERWSZe prace tego typu i ze wczesniej nic takiego nei probowalem nawet, jesli o tym co dalem w 1st poscie, czego spodziewsz sie po 20 min roboty wlacznie z czasem poswieconym na szukaniu obrazkow? xD
jesli o deviancie to cie chce uswiadomic ze tam sa moje PIERWSZe prace tego typu i ze wczesniej nic takiego nei probowalem nawet, jesli o tym co dalem w 1st poscie, czego spodziewsz sie po 20 min roboty wlacznie z czasem poswieconym na szukaniu obrazkow? xD
Ale jeśli się to komuś nie podoba, to nie oznacza, że musisz okazywać ludziom brak szacunku.
Kiedy mówisz swoim widzom, że zrobiłeś coś niestarannie, na szybko to tak jakbyś im mówił "nie jesteście warci oglądać moich lepszych prac, macie tu chłam".
Kiedy mówisz swoim widzom, że zrobiłeś coś niestarannie, na szybko to tak jakbyś im mówił "nie jesteście warci oglądać moich lepszych prac, macie tu chłam".
Steus Arios- Liczba postów : 140
Birthday : 01/01/1994
Co by tu powiedzieć. Obrazki na necie możesz znaleźć lepsze, na tym deviancie tudzież zerochanie. Napisz.. Banalny i brzydki. Nie ma w sumie czego eksponować. ;x
Lionheart- Wicemistrz PokeHelvetti
- Liczba postów : 1365
Birthday : 15/02/1997
Steus Arios napisał:Ale jeśli się to komuś nie podoba, to nie oznacza, że musisz okazywać ludziom brak szacunku.
Steus, po prostu mam lenia i tyle, nie daje "najlepszych prac" bo takowych nie mam, ale na pocieszenie dodam że zrobiłem coś ciekawszego, aczkolwiek i tak się nie przyłożyłem xD
Ogółem ja to głównie do obróbki textu sie nadaje XD
Jak dasz mi nazwę czcionki W tym numerze,.to będę happy. Z gory dzięki ;dd
Lionheart- Wicemistrz PokeHelvetti
- Liczba postów : 1365
Birthday : 15/02/1997
To nie numer, to only proba, i to kiepska, czcionek jest kilka i ogolem to takie badziewia, wiekszosc poprawiane recznie xD
Obrobka textu to pasja xD
Obrobka textu to pasja xD
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Fan Arts
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: