Las - Ao

4 posters

Strona 1 z 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Las - Ao Empty Las - Ao

Pisanie by Cieniu Nie Sty 20, 2013 6:41 pm

Stan poprzedniego safari:
20 Stron.
Pokemony:

Pidgey - 1 strona - opuszczony
Weedle - 3 strona - opuszczony
Caterpie - 4 strona - opuszczony
Cherubi - 5 strona - opuszczony
Venonat - 7 strona - opuszczony
Pidgey - 7 strona - opuszczony
Seedot - 8 strona - złapany
Cherubi - 9 strona - opuszczony
Deerling - 14 strona - opuszczony
Pinsir - 15 strona - złapany
Ralts - 17 strona - złapany
Treecko - 20 strona - złapany

Safari po prostu idzie dalej i dodajemy powyższy wpis do liczby stron.
Cieniu
Cieniu
Admin

Male Liczba postów : 3460
Birthday : 07/04/1991

Powrót do góry Go down

Las - Ao Empty Re: Las - Ao

Pisanie by Bezimienny Nie Sty 27, 2013 12:33 pm

1. Servine, czas zagłębić się na serio głęboko w ten las. Coś czuję że możemy tylko spotkać jeszcze ciekawsze pokemony, niż do tej pory. - powiedziałem podekscytowanym głosem do mojej trawiastej towarzyszki.
Bezimienny
Bezimienny

Male Liczba postów : 2057
Birthday : 20/04/1994

Powrót do góry Go down

Pisanie by Run Nie Sty 27, 2013 12:46 pm

1. Twój pokemon był pełen optymizmu tak jak ty, w końcu jesteście w tym Safari już sporo czasu. Tak więc ruszyłeś z buta dalej, niestety ani ty ani twój towarzysz na razie nic nie widzicie. No oczywiście poza drzewami, których tutaj macie od cholery
Run
Run

Male Liczba postów : 535

Powrót do góry Go down

Pisanie by Bezimienny Nie Sty 27, 2013 12:51 pm

Servine, pewnie czujesz się tutaj jak w domu...to twoje klimaty, czyż nie? - zapytałem pokemona rozglądając się dookoła po krzewach i koronach drzew.
Bezimienny
Bezimienny

Powrót do góry Go down

Pisanie by Run Nie Sty 27, 2013 1:05 pm

2 linijki minimum całe nawalaj, żeby się nie czepiali Wink
-Serr - stworek mruknął coś takiego, po czym zaczął się prześlizgiwać pomiędzy drzewami, niezły pokaz szybkości. Chyba to była jego odpowiedź na Twoje stwierdzenie, że czuje się tutaj jak w domu. Niestety dalej nie widzicie żywej duszy w zasięgu wzroku
Run
Run

Powrót do góry Go down

Pisanie by Bezimienny Nie Sty 27, 2013 1:21 pm

Okej, okej Wink Bo tutaj ta jakoś dużo miejsca ta jedna linijka zabiera w przeciwieństwie do mf. ;p

Powrót do góry Go down

Pisanie by Run Nie Sty 27, 2013 1:43 pm

3. Pokemon lekko znudzony bezowocnymi poszukiwaniami dalej śmigał sobie pomiędzy drzewami, nie wiadomo dlaczego sprawiało mu to frajdę. Lekko skupiony na pokemonie próbowałeś się rozglądać, niestety nic ciekawego dalej nie było widać. Niby las duży, a stworki się pochowały w jednym miejscu, czy jak?
Run
Run

Powrót do góry Go down

Pisanie by Bezimienny Nie Sty 27, 2013 2:23 pm

- Ciekawe gdzie się tamte wszystkie pochowały? Ani jednej żywej duszy... Chloris, widzisz coś? - zapytałem pokemona który w porównaniu do mnie powinien mieć większe pole widzenia. Gdy coś wraz z Chloris zauważymy od razu wyciągam Dexa skanując pokemona. No pod warunkiem że będzie tego wart.
Bezimienny
Bezimienny

Powrót do góry Go down

Pisanie by Run Nie Sty 27, 2013 2:28 pm

4. Idziecie dalej, tym bardzie jeszcze mocniej skupieni na tym, aby znaleźć jakieś pokemony. Mija kilkanaście minut i ani Ty, ani Twój przyjaciel nie widzicie nic poza drzewami. Jednak w pewnym momencie Servine zatrzymał się, wyciągnął i patrzył w jedno miejsce nic nie mówiąc. Podejrzane.

Ostatnio zmieniony przez Run dnia Nie Sty 27, 2013 2:36 pm, w całości zmieniany 1 raz
Run
Run

Powrót do góry Go down

Pisanie by Bezimienny Nie Sty 27, 2013 2:34 pm

- Servine, zauważyłaś coś? - zapytałem szeptem pokemona, tak by nie spłoszyć czegoś co może się kryć w miejscu które Chloris obczaja. Staram sę ukryć za drzewem, krzakiem tak by nie było mnie widać jednak abym ja widział miejsce celu doskonale. Wyciągam Dexa i skanuje.
Bezimienny
Bezimienny

Powrót do góry Go down

Pisanie by Run Nie Sty 27, 2013 2:38 pm

5. Pokemon nie odpowiada na Twoje pytania, stoi jak wryty. Ty zaś niczym Dżejms Bond skradasz się zza drzewa, wyciągasz dex'a, starasz się coś zeskanować, wyskakujesz, a tu... pusto. Dziwna sprawa, a Servine dalej czymś zaskoczona lub przerażona patrzy w dal.
Run
Run

Powrót do góry Go down

Pisanie by Bezimienny Nie Sty 27, 2013 3:10 pm

- Servine, ogarnij się! Jeżeli przeczuwasz że coś tam jest, użyj Vine Whip i wyciągnij tamto z krzaków. - powiedziałem do pokemona a sam wyszedłem z ukrycia i zmierzałem w stronę krzaków. Gdy do nich dojdę zaglądam głębiej by sprawdzić czym Servine jest tak zaskoczona?
Bezimienny
Bezimienny

Powrót do góry Go down

Pisanie by Run Nie Sty 27, 2013 7:14 pm

6. Stworek tym razem zareagował, jednakże nie użył Vine Whip, ponieważ starał Ci się coś pokazać. Wymachiwał łapami wskazując coś przed wami, ale wygląda na to, że na razie ty nie jesteś w stanie tego dostrzec. Kto wie, może w końcu jakiś trop, Twój pokemon wygląda na podekscytowanego.
Run
Run

Powrót do góry Go down

Pisanie by Bezimienny Nie Sty 27, 2013 9:56 pm

Spojrzałem niepewnym wzrokiem na Servine, jednak postanowiłem jej zaufać. Już się nie ukrywałem. Wyszedłem naprzeciwko Servine i szedłem w stronę w którą wskazywała mi trawiasta towarzyszka. Mam nadzieje że jeżeli będzie to coś niebezpiecznego to ta będzie mnie asekurować, jednak innego wyjścia nie miałem. Musiałem w końcu się dowiedzieć co tam jest...?
Bezimienny
Bezimienny

Powrót do góry Go down

Pisanie by Run Pon Sty 28, 2013 10:36 am

1. Wyszedłeś zza drzewa, jednak dalej - przynajmniej Ty - nic nie widzisz. Tak więc ruszyłeś w stronę, którą wskazywał Ci przyjaciel. Pokemon cały czas jest z czegoś zadowolony. Idziecie więc dalej, niestety jak nic nie było, tak nic nie widać na drodze.
Run
Run

Powrót do góry Go down

Pisanie by Bezimienny Wto Sty 29, 2013 8:01 pm

- Servine, z czego ty tak jape cieszysz? Przecież nic tu nie widać? - powiedziałem do pokemona wszędzie się rozglądając, a głównie tam gdzie chloris się wpatrywała swym wzrokiem. ...co ona tam widzi? Siusiaka jakiegoś chyba?
Bezimienny
Bezimienny

Powrót do góry Go down

Pisanie by Run Wto Sty 29, 2013 8:35 pm

2. Pokemon zaczął coś tam brzdąkać po swojemu, po czym zdecydowanie przyśpieszył, ostro przyśpieszył. Aż musiałeś zacząć za nią biec. W końcu dogoniłeś poka, staliście na lekkim wzniesieniu i miałeś idealny widok, na takie oto stworki:
Las - Ao 495
Było ich mnóstwo. Servine chyba po prostu wypatrzyła swoją rodzinę... dla Ciebie to jakaś rewelacyjna wiadomość chyba nie jest.
Run
Run

Powrót do góry Go down

Pisanie by Bezimienny Wto Sty 29, 2013 9:04 pm

Snivy! - powiedziałem z wytrzeszczem na twarzy. Takiego roju pokemonów to ja nie widziałem, był większy chyba nawet od tego co widziałem wcześniej z Treecko.
- Servine...chcesz do nich pójść? Pogadać czy coś? - zapytałem pokemona.
Bezimienny
Bezimienny

Powrót do góry Go down

Pisanie by Run Wto Sty 29, 2013 9:09 pm

3. A skąd ja, jako narrator mam wiedzieć co ty żeś wcześniej widział? Zresztą, nie ważne Very Happy Twój stworek z radością popędził do roju Snivy. Radosny skakał od pokemona do pokemona i tak sobie z każdym rozmawiał, a ty stoisz jak ten bęcwał i sie przyglądasz.
Run
Run

Powrót do góry Go down

Pisanie by Bezimienny Wto Sty 29, 2013 9:22 pm

- Servine wygląda na szcześliwą...może tej uda się jakiegoś Snivy zgarnąć. Możnaby zbić na nim niezłą kasę... - pomyślałem, nad tym przez chwilę jednak zdałem sobie sprawę iż byłoby to samolubne jednak ...
- Servine! - zawołałem towarzyszkę machając rękoma by do mnie przyszła...
Bezimienny
Bezimienny

Powrót do góry Go down

Pisanie by Run Wto Sty 29, 2013 9:29 pm

4. Servine zadowolona po pięciu minutach wróciła do Ciebie, po czym palcem pokazywała na jednego ze Snivy, który siedział sobie w tłumie jakiś taki smutaśny. Pokemon szybko podbiegł do niego, zaczęli do siebie nawijać, a stworek zawołał Cię do siebie. Podszedłeś, a Snivy jakże słodkimi oczami zaczął patrzeć na Twoje Safari Balle, w dziwny sposób okazuje chęć złapania.
Run
Run

Powrót do góry Go down

Pisanie by Bezimienny Wto Sty 29, 2013 9:44 pm

Podszedłem po chwili do Snivy która wskazała mi Chloris.
- Cześć Snivy, jestem Ao, trener Servine. Wszystko w porządku? Wyglądasz na troszeczkę smutną. - powiedziałem do dzikiego pokemona.
- Pozwolisz że Cię zeskanuję moim pokedexem? - zapytałem po czym wyjąłem dexa i uczyniłem to co miałem zrobić.
- Snivy, może chciałabyś wraz ze mną i Servine oddalić się z tego miejsca byś mogła pozwiedzać nieco świat, inny i bardziej zróżnicowany od tego, twojego obecnego otoczenia. Nabrałabyś nowych znajomości, przeżywałabyś nowe przygody...
Bezimienny
Bezimienny

Powrót do góry Go down

Pisanie by Run Wto Sty 29, 2013 9:48 pm

Pokemon bez żadnych problemów dał się zeskanować
Las - Ao 495
#495 Snivy [M]
Level: 15.00
Typ: Trawiasty
Ataki: Tackle, Leer, Vine Whip, Wrap, Growth, Magical Leaf(!)
Charakter: Pokemon smutas. Często dołuje się bez żadnego powodu, ale jeżeli zachodzi taka potrzeba walczy do upadłego
Po Twojej jakże imponującej przemowie, stworek prawie sam pchał się do balla.

Ostatnio zmieniony przez Run dnia Czw Sty 31, 2013 9:09 pm, w całości zmieniany 1 raz
Run
Run

Powrót do góry Go down

Pisanie by Bezimienny Wto Sty 29, 2013 10:00 pm

No dobrze więc, tutaj masz Saffari Balla. Jeżeli chcesz to kliknij w guziczek na nim a momentalnie zostaniesz schowana do środka tej kuli. - powiedziałem do pokemona, a sam cieszyłem się z nowej zdobyczy.
Bezimienny
Bezimienny

Powrót do góry Go down

Pisanie by Run Wto Sty 29, 2013 10:07 pm

-Sniv! - stworek wesoły sam wbił się do balla, a po chwili już słyszałeś tylko ding, oznaczający złapanie stworka.
-Serr - troszkę większy przyjaciel zadowolony uśmiechnął się do Ciebie
Run
Run

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 1 z 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Powrót do góry

Pozwolenia na tym forum: