Mała ściąga dla MG
i nie tylko
~Zabronione Starteryi nie tylko
~Wzory na expa
~ Spis balli, oraz pokemonów, jakie można do nich złapać
~
Pokedex
i ability dex ~Kanto
~Ability
Gdyby Pokemony istniały naprawdę..
+5
TheNeyar
Joell
Run
Steus Arios
berry
9 posters
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Rozmowy :: O wszystkim!
Strona 1 z 1
Gdyby Pokemony istniały naprawdę..
Temat zaczerpnięty z innych for(ów) - uprzedzam. No właśnie gdyby Pokemony istniały naprawdę - to jakie by były wasze składy i dlaczego?
Ja, ponieważ jestem fanem dwóch pierwszych generacji - podróżowałbym najpierw po Kanto, a następnie po Johto. Oto i moja wymarzona drużyna;
--
No cóż - mój ulubiony starter, z którym nigdy bym się nie rozstawał, nawet po zakończeniu swojej podróży.
--
Pierwszy napotkany na drodze Pokemon, choć bardzo pospolity stałby się silny dzięki bardzo intensywnym treningom.
-
Kocham ognistego pieska, dlatego koniecznie musiałby się znaleźć w mojej drużynie.
-?
Także ważny punkt w mojej drużynie. Niestety nie wiem, w kogo by go przemienić. Niekoniecznie musiałby to być stworek z I/II generacji.
--
Po prostu lubię elektryczną owieczkę. :3
Co do ostatniego Pokemona - nie mogę się zdecydować.
Ja, ponieważ jestem fanem dwóch pierwszych generacji - podróżowałbym najpierw po Kanto, a następnie po Johto. Oto i moja wymarzona drużyna;
--
No cóż - mój ulubiony starter, z którym nigdy bym się nie rozstawał, nawet po zakończeniu swojej podróży.
--
Pierwszy napotkany na drodze Pokemon, choć bardzo pospolity stałby się silny dzięki bardzo intensywnym treningom.
-
Kocham ognistego pieska, dlatego koniecznie musiałby się znaleźć w mojej drużynie.
-?
Także ważny punkt w mojej drużynie. Niestety nie wiem, w kogo by go przemienić. Niekoniecznie musiałby to być stworek z I/II generacji.
--
Po prostu lubię elektryczną owieczkę. :3
Co do ostatniego Pokemona - nie mogę się zdecydować.
berry- Liczba postów : 102
Birthday : 23/02/1995
Re: Gdyby Pokemony istniały naprawdę..
Że tak powiem - jest temat dream team, więc to jest dubel.
Steus Arios- Liczba postów : 140
Birthday : 01/01/1994
Twoja głowa to dubel... albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Co do mnie, wydaje mi się, że mój DT wyglądałby mniej więcej tak:
--
Wyjaśnienie? Po prostu świetny pokemon
Zdecydowanie ulubiony Hitmon, w sumie sam nie wiem dlaczego.
--
Niepozorny głaz, ale po treningu by koksił totalnie.
--
Zdecydowanie najlepszy wodny pokemon ever
--
Ktoś powie, że same startery? Cóż, są jednak takie genialne, że nie da się ich nie lubić, a tym bardziej nie umieścić w swojej drużynie
Skamielinka, ale na tyle silna, aby powalić wieeeele stworków
Tylko I Generacja, ponieważ jest, była i będzie najlepsza.
Co do mnie, wydaje mi się, że mój DT wyglądałby mniej więcej tak:
--
Wyjaśnienie? Po prostu świetny pokemon
Zdecydowanie ulubiony Hitmon, w sumie sam nie wiem dlaczego.
--
Niepozorny głaz, ale po treningu by koksił totalnie.
--
Zdecydowanie najlepszy wodny pokemon ever
--
Ktoś powie, że same startery? Cóż, są jednak takie genialne, że nie da się ich nie lubić, a tym bardziej nie umieścić w swojej drużynie
Skamielinka, ale na tyle silna, aby powalić wieeeele stworków
Tylko I Generacja, ponieważ jest, była i będzie najlepsza.
Run- Liczba postów : 535
Bardzo bym prosił o chociaż odrobinę kultury i szacunku. Jesteśmy dorosłymi ludźmi i chyba jakaś kultura nas obowiązuje, nieprawdaż?
Jeśli się ze mną nie zgadzasz, to napisz "nie zgadzam się, bo..." zamiast mnie atakować, bo w ten sposób do niczego nie dojdziemy.
Nadal uważam, że temat do dubel.
Jeśli się ze mną nie zgadzasz, to napisz "nie zgadzam się, bo..." zamiast mnie atakować, bo w ten sposób do niczego nie dojdziemy.
Nadal uważam, że temat do dubel.
Już prosiłbym Cię o nie udawanie takiego wielkiego uczonego
NIE ZGADZAM SIĘ, BO tutaj chodzi o co by było gdyby... jest to temat do off topu, NIE DOTYCZĄCY GIER FORUMOWYCH. Chodzi tutaj o to, jakbyś nie zauważył, iż jaką chciałbyś posiadać drużynę, gdybyś mógł żyć w świecie pokemonów.
Dodając, skoro uważasz się za wielce dorosłego człowieka, to wszelkie komentarze zaczynaj od czytania czego one dotyczą.
NIE ZGADZAM SIĘ, BO tutaj chodzi o co by było gdyby... jest to temat do off topu, NIE DOTYCZĄCY GIER FORUMOWYCH. Chodzi tutaj o to, jakbyś nie zauważył, iż jaką chciałbyś posiadać drużynę, gdybyś mógł żyć w świecie pokemonów.
Dodając, skoro uważasz się za wielce dorosłego człowieka, to wszelkie komentarze zaczynaj od czytania czego one dotyczą.
Run- Liczba postów : 535
charizard, czemu? bo jest jednym z najlepszych poków ever
muk, mam słabość do muka
alkazam, najlepszy z dostępnych normalną drogą psycholi w 1 gen
golduck, opopop także 1 genka
czemu 1 genka, bo najlepsza
muk, mam słabość do muka
alkazam, najlepszy z dostępnych normalną drogą psycholi w 1 gen
golduck, opopop także 1 genka
czemu 1 genka, bo najlepsza
Joell- Liczba postów : 19
Run, ale to dokładnie na to samo wychodzi - tak czy siak pytają Cię o ulubione pokemony.
Ależ ja nie udaję, ja taki jestem.
Ależ ja nie udaję, ja taki jestem.
Mój squad w realu mógłby wygłądać tak:
Jeden z ulubionych starterów, do tego kiedy by był już Blazikenem... dla mnie po prostu koks
Dlaczego? Nie wiem czy to urok, czy to, że po prostu go lubie.
Po prosu go lubie A jako Zoroark jest czystym badassem.
Czy tylko ja lubię najbardziej IV generację? Może ma on duże słabości, ale uczy się naprawde niezłych ruchów.
Typ dark, nic dodać, nic ująć. Do tego, czytaliście jego opisy? Straszne...
Ninja! I tyle
Co do pokemonów to jeszcze mógłbym się zastanawiać, mniej więcej wyglądał by właśnie tak.
Gdybym miał wybierać region podróży to byłby to region Sinnoh. Fajna atmosfera... nie wiem. Po prostu lubie IV generację jak mówiłem wcześniej. Najlepsze poki, liderzy, zespół kryminalny i ulubiona legenda (po mym avku można zobaczyć ).
Jeden z ulubionych starterów, do tego kiedy by był już Blazikenem... dla mnie po prostu koks
Dlaczego? Nie wiem czy to urok, czy to, że po prostu go lubie.
Po prosu go lubie A jako Zoroark jest czystym badassem.
Czy tylko ja lubię najbardziej IV generację? Może ma on duże słabości, ale uczy się naprawde niezłych ruchów.
Typ dark, nic dodać, nic ująć. Do tego, czytaliście jego opisy? Straszne...
Ninja! I tyle
Co do pokemonów to jeszcze mógłbym się zastanawiać, mniej więcej wyglądał by właśnie tak.
Gdybym miał wybierać region podróży to byłby to region Sinnoh. Fajna atmosfera... nie wiem. Po prostu lubie IV generację jak mówiłem wcześniej. Najlepsze poki, liderzy, zespół kryminalny i ulubiona legenda (po mym avku można zobaczyć ).
TheNeyar- Liczba postów : 326
Birthday : 22/01/1999
Za to mój skład wyglądałby tak:
-> Quilava. Czemu? Bo uwielbiam jej wygląd. To mój ulubiony typ starterowy.
-> Fearow. Jedyny pokemon ptak z Kanto, jaki mi się podoba.
-> Rapidash. Można na nim podróżować.
-> Dragonair. Po prostu mi się podoba!
-> Umbreon. Jak dla mnie najlepsza evo Eevee. Na pewno lepsza niż ten Sylveon...
-> Lanturn. Po prostu mój typ wodno-elektryczny
-> Quilava. Czemu? Bo uwielbiam jej wygląd. To mój ulubiony typ starterowy.
-> Fearow. Jedyny pokemon ptak z Kanto, jaki mi się podoba.
-> Rapidash. Można na nim podróżować.
-> Dragonair. Po prostu mi się podoba!
-> Umbreon. Jak dla mnie najlepsza evo Eevee. Na pewno lepsza niż ten Sylveon...
-> Lanturn. Po prostu mój typ wodno-elektryczny
Koori- Liczba postów : 1285
Birthday : 17/08/1995
Eee... Skoro mówimy tu o pokach w realu to... Ty się spalisz na tym Rapidashu xD
nie. Oglądałeś odcinek, gdzie Ash jadąc na Ponycie, która ewoluowała w Rapidasha wygrał wyścig? Gdy Ponyta/Rapidash ufa jeźdźcowi, to jego/jej(pokemona) ogień nie rani trenera
Moja drużyna zapewne przedstawiałaby się następująco:
1. -> ->
Ulubiony starter. Mam do niego słabość. ♥
2. ->
Aww~ Ukochana evo Eevee ♥
3. -> ->
4. -> ->
5. ->
6. -> ->
Pozostała ukochana czwóreczka~
1. -> ->
Ulubiony starter. Mam do niego słabość. ♥
2. ->
Aww~ Ukochana evo Eevee ♥
3. -> ->
4. -> ->
5. ->
6. -> ->
Pozostała ukochana czwóreczka~
Ellen- Liczba postów : 677
Birthday : 04/02/1997
Koorin: Nie oglądałem dużo odcinków Anime z I geny, bo okazji nie miałem, ale ok, mój błąd Po za tym, skąd wziąłeś te grafy poków? Fajne.
Hm. Obrazki chyba wziął z kard. Wpisz sobie w google pokemon card i dowolną nazwę pokemona. ^-^
Ellen- Liczba postów : 677
Birthday : 04/02/1997
TheNeyar: Wziąłem je z serebii. Wejdź sobie w carddex czy coś w tym stylu i wyszukaj pokemona
Zdecydowanie mój najbardziej ulubiony pokemon ever i tak już chyba zostanie. Jakbym musiała wybrać jednego, wzięłabym właśnie ją.
Jeden z ważniejszych dla mnie pokemonów, trudno go nie ewoluować w grze... jednak w prawdziwym życiu nie zrobiłabym tego i latałby tak sobie przy mnie ^_^
Jak tu Politoeda nie kochać? *-* Mój ulubiony pokemon wodny, właściwie od kiedy się do niego przekonałam trudno mi zaakceptować inne... nazywałby się Kum-chan :3
Może nie fair... ale Mew to moja ulubiona legenda od pierwszej generacji i to się raczej nie zmieni. Co tam że legendarny, co tam że potężny... bym nie wypuszczała z rąk!
Kto się zgadza, że to najlepsza Eeveelucja? Niestety nie zawsze mam go w drużynie, gdyż zwykle nie ma Politoeda a tylko Vaporeon może się z nim prawie równać.
Nigdy nie miałam tego pokemona w grze... a jednak ogromny sentyment z dzieciństwa sprawił, że znalazł się na najważniejszej liście.
Saya- Liczba postów : 531
Gdyby istniały na prawdę, sprawa jest prosta i oczywista przynajmniej jeśli o moją osobę chodzi:
Jeden z piękniejszych pokemonów jakie znam, od zawsze mi się podobał, jest silny jak na takie małe stworzonko.
Pokemon stworzony do pokazów, mimo tego, że nie każdy za nim przepada, na prawdę można z niego wiele wycisnąć.
Idealny przywódca dla każdego stada, bez problemu oprowadzi po każdym lesie, dobry w walkach i nie tylko
Dobre stworzonko, małe, słodkie, waleczne, wspaniałe w pokazach, oprowadzi po ciemnych jaskiniach i ogrzeje w odpowiednim momencie.
Z tą czwórką jestem w stanie podbić cały świat więc czego chcieć więcej, wiem brakuje mi 2, jednak te dwa ostatnie mogą się co chwilkę zmieniać, te cztery poki na pewno musiałabym mieć od razu.
Jeden z piękniejszych pokemonów jakie znam, od zawsze mi się podobał, jest silny jak na takie małe stworzonko.
Pokemon stworzony do pokazów, mimo tego, że nie każdy za nim przepada, na prawdę można z niego wiele wycisnąć.
Idealny przywódca dla każdego stada, bez problemu oprowadzi po każdym lesie, dobry w walkach i nie tylko
Dobre stworzonko, małe, słodkie, waleczne, wspaniałe w pokazach, oprowadzi po ciemnych jaskiniach i ogrzeje w odpowiednim momencie.
Z tą czwórką jestem w stanie podbić cały świat więc czego chcieć więcej, wiem brakuje mi 2, jednak te dwa ostatnie mogą się co chwilkę zmieniać, te cztery poki na pewno musiałabym mieć od razu.
Similar topics
» Zaadoptowane Pokemony
» Kulki i Pokemony
» 6 Generacja - Ataki- Pokemony- Zmiany
» Przygoda Takeshi - Entuzjazm i pokemony
» Kulki i Pokemony
» 6 Generacja - Ataki- Pokemony- Zmiany
» Przygoda Takeshi - Entuzjazm i pokemony
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Rozmowy :: O wszystkim!
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: