Zapisy na safari

2 posters

PokeHelvetti  ::   :: Offtopic :: Archiwum :: Inne

Go down

Zapisy na safari Empty Zapisy na safari

Pisanie by Laureline Pon Mar 11, 2013 1:42 pm

Doszly do mnie skargi/prosba od jednego z graczy ktora brzmi "Zrob mi w koncu zapis na safari bo wszyscy mnie olewaja". Zastanawia mnie, ze sie wetne, czemu gracze ktorzy maja wpiasne ktokolwiek sa przyjowani przed tymi co podali konkretnego prowadzacego. Moim zdaniem powinno byc tak ze prowadzacy ktory zostal wpisany przez jakiegos gracza powinien wziac gracza ktory ma wpisane ktokolwiek ale nie ma jeszcze zalozonego safari. Czemu tak pisze? A no temu ze sama mialam podobna sytuacje tyle ze na starej helci z tym ze chodzilo o Gym. Mialam wpiasanego prowadzacego ale mialam zablokowany GYM bk uzytkownicy ze znanym "kto kolwiek" ktorzy zlozyli podanie przede mna nie mieli zalozonego GYMA. Napisalam ta sama wiadomosc w zapisach na safari mozliwe ze w koncu mi sie dostanie warn no ale takie moje zdanie a sie powstrzymac nie moglam.
Laureline
Laureline

Female Liczba postów : 1648
Birthday : 07/04/1995

Powrót do góry Go down

Zapisy na safari Empty Re: Zapisy na safari

Pisanie by Cieniu Pon Mar 11, 2013 2:37 pm

Doszly do mnie skargi/prosba od jednego z graczy ktora brzmi "Zrob mi w koncu zapis na safari bo wszyscy mnie olewaja".
What what what?! To widzisz skoro nikt tej osobie nie założył safari to wkońcu zmotywował się i napisał do jednego z prowadzących czy mu założy. Problem sam się rozwiązał.

Zastanawia mnie, ze sie wetne, czemu gracze ktorzy maja wpiasne ktokolwiek sa przyjowani przed tymi co podali konkretnego prowadzacego.
Goooood.... Jak wpisujesz kogoś że ma Ci prowadzić to co administracji do tego że twój wybraniec nie może zebrać weny aby założyć Ci to safari?

Moim zdaniem powinno byc tak ze prowadzacy ktory zostal wpisany przez jakiegos gracza powinien wziac gracza ktory ma wpisane ktokolwiek ale nie ma jeszcze zalozonego safari.
Czyli jeśli osoba X zapisuje się i podaje osobę Y jako prowadzącego, a osoba Y prowadzi już 3 safari + Jest MG i zdecydowała że znajdzie jeszcze czas na jedno safari to idąc twoim tokiem rozumowania lepiej aby osoba X wcale nie miała safari? No bo skoro Y miałby wziąć 2 a ma czas na 1 to by zrezygnował..

Czemu tak pisze? A no temu ze sama mialam podobna sytuacje tyle ze na starej helci z tym ze chodzilo o Gym. Mialam wpiasanego prowadzacego ale mialam zablokowany GYM bk uzytkownicy ze znanym "kto kolwiek" ktorzy zlozyli podanie przede mna nie mieli zalozonego GYMA.
W gymach jest zasada kolejności realizowania podań ponieważ były ogromne problemy, nie takie jak w safach że 1 osobnik ginie w tłumie... W gymach było że 4-5 podań czekało a prowadzący mieli to totalnie gdzieś. Safari to inna bajka i nie będzie zasady kolejności, jeśli gracz serio chce mieć safa to na prawdę z kimś się może ugadać. Ja mam Adila jako gracza, napisał mi kulturalnie na PW czy poprowadzę mu safa z racji tego że jestem jego MG i że nikogo tutaj nie zna, no jak można się własnemu graczowi nie zgodzić? Nieraz na Czacie spamią ludzie że założą safa... Nie rozumiem problemu.

Napisalam ta sama wiadomosc w zapisach na safari mozliwe ze w koncu mi sie dostanie warn no ale takie moje zdanie a sie powstrzymac nie moglam.
Skoro napisałaś tu to po co tam, skoro napisałaś tam to po co tu, warn za takie coś? Niedorzeczne <evil cień>

Ogólnie w safari nigdy nie było problemów z prowadzącymi a teraz.. Są nagrody za prowadzenie także całkowicie jestem zdziwiony zaistniałą sytuacją.
Cieniu
Cieniu
Admin

Male Liczba postów : 3460
Birthday : 07/04/1991

Powrót do góry Go down

Pisanie by Laureline Wto Mar 12, 2013 7:21 am

Wlasnie tez jestem takowa sytuacja ze sa nagrody a w podaniach co maja slynne "ktos kto ma czas/cokolwiek" nie ma prowadzonego. Napisalam to ze wzgledu na to ze strefy nie sa pilnowane. Moze i wprowadzilam zamieszanie no ale coz. Taka jestem. Przepraszam.
Laureline
Laureline

Female Liczba postów : 1648
Birthday : 07/04/1995

Powrót do góry Go down

Pisanie by Cieniu Pią Mar 15, 2013 12:45 pm

Będę sprawdzać i wyciągać ostrzejsze konsekwencje.

Zamykam.
Cieniu
Cieniu
Admin

Male Liczba postów : 3460
Birthday : 07/04/1991

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry