~*~ Ich bin tajnos agentos - gra Aiana ~*~

2 posters

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Go down

~*~ Ich bin tajnos agentos - gra Aiana ~*~ - Page 2 Empty Re: ~*~ Ich bin tajnos agentos - gra Aiana ~*~

Pisanie by Aian Sob Mar 23, 2013 7:23 am

Tak więc ruszyłem do siebie do pokoju, nie będę się płaszczył. Zachodząc do siebie wziąłem się za lekturę materiałów danych przez Maca. Ciekawe o co chodzi? pomyślałem mimowolnie kładąc się na łóżku. Zacząłem czytać z nadzieją, że dokończę to w tym miesiącu. Nienawidzę tych wprowadzeń, które są długie jak Kerry wypracowania z Polskiego.-powiedziałem cicho sam do siebie.

Aian

Liczba postów : 44

Powrót do góry Go down

~*~ Ich bin tajnos agentos - gra Aiana ~*~ - Page 2 Empty Re: ~*~ Ich bin tajnos agentos - gra Aiana ~*~

Pisanie by Laureline Pon Mar 25, 2013 7:31 am

WPROWADZENIE DO ZADANIA DLA JEAMSA ADAMSA
MISJA O STANDARDZIE FFA
NUMER 1037 (Marzec 2004)

Wprowadzenie:

Standard FFA jest częścią porozumienia pomiędzy Federalnym Zarządem Lotnictwa w Stanach Zjednoczonych a Publicznym Zarządem Lotnictwa w Wielkiej Brytanii. Każdego roku Brytyjski rząd oficjalnie próbuje złamać przynajmniej 120 razy przepisy
ochrony amerykańskich lotnisk, w ciągle trwającym programie szukania uchybień w ochronie lotnisk. Amerykanie robią dokładnie te same rzeczy z ochroną naszych lotnisk. Każda próba jest nieco inna. W tym przypadku dziecko bez opieki, podstawione przez CHERUB, będzie próbowało znaleźć niedociągnięcia w ochronie lotniska O’Hare w Chicago Agent będzie niósł ze sobą wyrzutnię rakiet M72 Light. Jest to duży sprzęt prawdopodobieństwo wykrycia go jest wysokie. Agent będzie musiał ominąć Brytyjską ochronę lotniska zanim wejdzie na pokład
samolotu do Ameryki. W przypadku gdy broń zostanie wykryta w stanach zjednoczonych, agent musi przedstawić odpowiedni dyplomatyczny list i poprosić o rozmowę z menedżerem ochrony lotniska.
Jeśli broń nie zostanie wykryta agent musi udać się na z powrotem przez punk kontrolny, a następnie do holu lotniska gdzie będzie na niego czekał łącznik z FBI. Agent ma pozwolenie na zostanie w Chicago na noc i zwiedzenie w następny dzień miasta w towarzystwie opiekuna. Lot powrotny jest wieczorem.

Misja moze ekscytujaca nie jest ale na co mozna liczyc na samym poczatku tym bardziej ze to pierwsza misja.
Laureline
Laureline

Female Liczba postów : 1648
Birthday : 07/04/1995

Powrót do góry Go down

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: