Klaus Seragode - Być liderem Zespołu R!

3 posters

Strona 12 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Go down

Klaus Seragode - Być liderem Zespołu R! - Page 12 Empty Re: Klaus Seragode - Być liderem Zespołu R!

Pisanie by BlackBeard Nie Wrz 15, 2013 11:23 am

Co jest kur..!? - powiedziałem wstając - natychmiast po tym pobiegłem do pokoju od Mirajine by sprawdzić co się stało. Oby to tylko nie jakies przydupasy lidera - pomyślałem biegnąc.
BlackBeard
BlackBeard

Male Liczba postów : 252
Birthday : 02/12/1993

Powrót do góry Go down

Klaus Seragode - Być liderem Zespołu R! - Page 12 Empty Re: Klaus Seragode - Być liderem Zespołu R!

Pisanie by Koori Nie Wrz 15, 2013 11:36 am

- AAAAAAaaaaaaAAAAAAaaaaaa! - usłyszałeś i zobaczyłeś ogromnego szczura. Wyjątkowo wielki Raticate, zbliżający się bezlitośnie do Mirajine. Jej pokeballe były daleko...
Koori
Koori

Liczba postów : 1285
Birthday : 17/08/1995

Powrót do góry Go down

Pisanie by BlackBeard Nie Wrz 15, 2013 11:42 am

Raticate wymiata! - pomyślałem sobię, a następnie wypuściłem z pokeballa Pochyene.
Nymeria szybki SHadow Ball przyśpieszony Iron Tailem , a następnie szybko do niego doskocz i spróbój przymroźić mu łapy Ice Punchem! Czy się uda czy nie postaraj się następnie zaatakować go całą serią Iron Tail!
BlackBeard
BlackBeard

Powrót do góry Go down

Pisanie by Koori Nie Wrz 15, 2013 11:48 am

Raticate był szybki i zwinny, mimo jego rozmiarów dorównujących Poochyenie. Walka była wyrównana. Gdy Nymeria chciała zaatakować Ice Punchem to trafił w ogon, który zamarzając stuknął o podłogę
To dało Poochyenie szansę na wyproadzenie serii Iron Taili.

Poochy - 89%
Raticate - 78%
Koori
Koori

Powrót do góry Go down

Pisanie by BlackBeard Nie Wrz 15, 2013 11:58 am

Nymeria szybko Howl by się wzmocnić, a następnie poślij w niego SHadow Balla gdy Raticate będzie zajęty unikiem podbiegnij do niego i użyj Poison Fanga! Później przywal mu z bliska SHadow Ballem i w razie jakiego ś kontrataku wybij się w powietrze Iron Tailem gdy tam będziesz poślij w jego strone całą serie SHadow Balli tak by poprzez unik został podprowadzony mniej więcej podciebie wtedy zaczynając spadać rozpędź się i z całych sił przywal mu z Iront Taila w głowę.
BlackBeard
BlackBeard

Powrót do góry Go down

Pisanie by Koori Nie Wrz 15, 2013 12:00 pm

Twój pokemon był silny, ale nie tak, jak Raticate. Ten się rozpędził i zaatakował, uderzając swoim ciałem w Poochyenę, który walnął w ścianę. Chwilę się kołował, ale potem mu przeszło, jednak zapomniał, co miał zrobić...

Poochy: 80%
Rat: Bez zmian
Koori
Koori

Powrót do góry Go down

Pisanie by BlackBeard Wto Wrz 24, 2013 5:05 pm

Poochyena zacznij od całej serii SHadow Balli! Następnie podbignij i przywal Raticatowi z Tackle,a gdy będzie odlatywał złap go Poison Fangiem rzuc nim w przeciwna stronę! Gdyby chciał zacząć jakiś kontratak zatrzymaj go Sucker Punchem, a później od razu Shadow Ball przyśpiesozny iron Tailem! Gdy ten będzie się regenerwał z zadanych mu obrażen wzmocni jsie kilkoma Howlami,a następnie rozpędź się i zaatakuuj go z całych sił Iron Tail!
BlackBeard
BlackBeard

Powrót do góry Go down

Pisanie by Koori Pon Wrz 30, 2013 8:59 am

Na twoje szczęście Raticate został otruty, co go nieco zdziwiło i spojrzał nie tam, gdzie trzeba. A potem weszła cała seria ataków. Biedny pokemon chwilę się chwiał, a potem potknął się i wywalił na twojego pokemona
Poochy: Bez zmian
Rati: 32%
Koori
Koori

Powrót do góry Go down

Pisanie by BlackBeard Sro Paź 02, 2013 5:42 pm

Nymeria zakończmy to!Wierze że jeśli dasz z siebie wszystko wykończymy tego szczura w tej rundzie! Zacznij od szybkiego Poison Fanga gdyby Raticate próbował go skontrowac bądź unikąć odbij się od ziemii Iron Tailem by szybko go dogonić i czy tak czy tak ostatecznie ugryźć! Później przwal mu w zęby Iron tailem co myśle że powinno mu zadać ogromne obrażenia,a gdy otworzy troche bardzije usta ciśnij nie SHadow Balla!Później postaraj się o całą serię Iron Taili jeden za drugim dopóki nie padnie!
BlackBeard
BlackBeard

Powrót do góry Go down

Pisanie by Koori Sro Paź 09, 2013 11:02 am

No i masz babo placek... Pokemon upadł, ale Iron Tail w zęby nie był dobrym pomysłem, gdyż jeden z siekaczy wziął i się ułamał. Teraz szczur wyglądał... komicznie. Jeden z jego zębów wyglądał jak narysowany przez dziecko czerwoną kredką. Nieładnie, Klaus, nieładnie...
Koori
Koori

Powrót do góry Go down

Pisanie by BlackBeard Czw Paź 10, 2013 2:28 pm

Chyba zapomniałaś o expie.
Eh przynajmniej będzie unikalny - mówię z uśmieszkiem an twarzrzy,a następnie rzuczam w jego stronę pokeball jeżeli uda mi się go złapać od razu sprawdzam go pokedexem w między czasie chwale też Nymerie.
BlackBeard
BlackBeard

Powrót do góry Go down

Pisanie by Koori Wto Paź 15, 2013 10:07 am

No chyba nie do końca xD To, że upadł, nie znaczy, że padł. Zapomniałam wpisać HP, to prawda Wink
Poochy bez zmian, raticate 5% Razz
---
Psowaty był zadowolony z zachwalania, ale Mirajine pokazała palcem na szczura, który cudem wstał i udziabał cię w nogę jednym kłem. Zaraz potem dostał z kopa od dziewczyny i dopiero potem padł. Trafił akurat na twój pokeball...
Ding!
Raticate
Klaus Seragode - Być liderem Zespołu R! - Page 12 020
Płeć: samiec Klaus Seragode - Być liderem Zespołu R! - Page 12 Male
Charakter: Pokemon wytrwały i wytrzymały. Walczy do końca. Jeden z jego siekaczy został ułamany, a przez to stał się ostrzejszy, choć krótszy.
Ability:Run Away
Ataki: Swords Dance, Tackle, Tail Whip, Quick Attack, Focus Energy, Bite
Poziom: 10

Poochy + 1 lvl
Koori
Koori

Powrót do góry Go down

Pisanie by BlackBeard Wto Paź 15, 2013 7:18 pm

Super chyba dzięki tobie jak na razie mam pełny team - mówię podnosząc pokeball,a potem zerkam czy Mirajine nadal jest przestraszona jeżeli tak to zaczynam się śmiać. Następnie w oczekiwaniu na jej prawdopodobny wybuch złości wypuszczam z pokeball Oddisha i każe mu użyć Sweet Scenta by ją troche uspokoić,a przy okazji daje mu zjeść 2 Rare Candy.
BlackBeard
BlackBeard

Powrót do góry Go down

Pisanie by Koori Pon Paź 21, 2013 9:04 am

- Ja ci dam cholero jedna sie ze mnie śmiać! - wrzasnęła Mirajine i skoczyła na ciebie z pięściami. Oddish użył swego ataku i zjadł cuksy. Gdy dziewczyna poczuła słodki zapach uspokoiła się nieco
- I tak ci tego nie daruję, gnomie. Dorwę cię innym razem - rzuciła podenerwowana
Koori
Koori

Powrót do góry Go down

Pisanie by BlackBeard Pon Paź 21, 2013 12:49 pm

Przy okazji współczucia zę względu na tatę i życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia.

Zapewne - mówię uśmiechnięty lecz już nie zaczynam sie śmiać z obawy że tym razem Sweet Scent może nie pomóc.
Następnie chowam do pokeballa Oddisha i dla zabawy po odsunięciu sie o kilka metrów od Mirajine wupuszczam z balla szczurka by móc go przywitać oraz żeby zezłościć Mirajine
BlackBeard
BlackBeard

Powrót do góry Go down

Pisanie by Koori Sob Lis 02, 2013 6:50 pm

Dzięki, BB. Ale teraz to ja padłam - wyrostek, połowiczna martwica i w końcu wylew xD
---
Mirajine spojrzała na ciebie tak, jak lew może patrzeć na surykatkę. Tymczasem szczur patrzył na ciebie z wyrzutem. Zasyczał i odwrócił się do ciebie ogonem. Chyba miał o coś żal... Ciekawe, o co.
Koori
Koori

Powrót do góry Go down

Pisanie by BlackBeard Wto Lis 05, 2013 10:13 am

Ty to masz farta.
Raticate sorry za zęba ale skąd miałem wiedzieć że ci go u szczerbi Nymeria zawsze myślałem że żeby Raticcatow są praktycznie niezniszczalne - w ramach przeprosin załatwiam mu też jakieś poke jedzenie z kuchni.

BlackBeard
BlackBeard

Powrót do góry Go down

Pisanie by Koori Wto Lis 05, 2013 3:39 pm

Zajebistego wręcz. Daj spokój, koszmar po prostu
---
Pokemon nawet nie spojrzał na ciebie, za to zabrał jedzenie i ruszył w kąt, y spokojnie skonsumować pokarm. Machał przy tym ogonem i piszczał z bólu.
Koori
Koori

Powrót do góry Go down

Pisanie by BlackBeard Pią Lis 08, 2013 1:25 pm

Ku... , jaki foch może będzie ci trzeba znaleźć jakiego pokemonowego dentystę o ile takie coś w ogóle istnieje - powie do raticata i już przestaje zwracać na niego uwagę. Następnie obracam się do Mirajine:
No to co robimy już tu trochę siedzimy może skontaktujemy się z Irvinem albo gdzieś pójdziemy czy cos?
BlackBeard
BlackBeard

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gokai Nie Lis 24, 2013 6:22 pm

Mirajine się zamyśliła na chwilę.
- Może jeszcze się przejdźmy - mruknęła i rozejrzała się.
Ratticate wkrótce skończył jeść i widziałeś, ze bardzo odczuwał tego zęba. Pewnie musiałeś go gdzieś przy dziąśle uszkodzić bo skoro szczury i tak ścierają zęby to raczej głupie byłoby mieć w tamtym miejscu unerwienie.

Gokai

Liczba postów : 3599
Birthday : 01/10/1997

Powrót do góry Go down

Pisanie by BlackBeard Wto Gru 10, 2013 8:20 pm

To chodźmy mówię - i ryzykując cios w nos łapię ją za rękę i wyciągam z jaskini na spacer, który sama zaproponowała. Podczas spaceru rozglądam sie dookoła,a także zastanawiam co tam u Irvina i Maxa, a także jak długo wytrzymam trzymając za rękę Mirajine, póki ta mnie nie znokautuje.
BlackBeard
BlackBeard

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 12 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: