Mała ściąga dla MG
i nie tylko
~Zabronione Starteryi nie tylko
~Wzory na expa
~ Spis balli, oraz pokemonów, jakie można do nich złapać
~
Pokedex
i ability dex ~Kanto
~Ability
Las - Koori
3 posters
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Safari Zone
Strona 1 z 1
Las - Koori
1. Oj jak ja nie lubie prowadzenia saffari. No ale niestety, jak coś się chce to trzeba dać to w zamian. Upragnione wzbogacanie się przed wygranie kolejnego gymu doprowadziło mnie tu, i Ciebie również. Poczułaś woń nowej przygody, nowego miejsca, które ma do dyspozycji wiele ciekawych miejsc. Ale jakich? TO zapewne się dowiesz podczas swojej wędrówki.Użytkownik: Koori
Prowadzący: Ktoś
Partner "Pokemon": Eevee
Odznaki: 1
Strefa Safari: Las Tysiąca Słów
Ekwipunek: 2x SafariBall, Pokedex
Bezimienny- Liczba postów : 2057
Birthday : 20/04/1994
Re: Las - Koori
- No i co, Aeris? Ruszamy - rzuciłam rozglądając się dokoła. Na pewno spotkam tu pokemona marzeń... W każdym razie ruszam w poszukiwaniu przygody, choć ta pewnie ominie mnie szerookim łukiem. Choć z drugiej strony... może spotkam pokemona, o jakim mi się nawet nie śniło?
Koori- Liczba postów : 1285
Birthday : 17/08/1995
2. No oczywiście. Na przykład wyskoczy CI tutaj Suicine, czyż nie? Albo RainbowDash, będzie biegł po tęczy. Byłoby fajnie, prawda? Niestety, to nie ta bajka. Ty stanęłaś na rozgałęzieniu się dróg. W sumie strażnik zostawił Cię w środku samego lasu, z którego odbiegało pięć dróg, w zupełnie różne rejony lasu. Teraz miałaś szeroki wachlarz możliwości do tego by się zdecydować, gdzie pójdziesz dalej?
Bezimienny- Liczba postów : 2057
Birthday : 20/04/1994
Suicune wcale nie byłby taki zły, mi by bardzo pasował. Co do RainbowDash... Jej nie lubię xD No nic, idziemy drogą numer 3. To zawsze był mój szczęśliwy numer
- A więc ruszajmy - powiedziałam, a potem zaczęłam śpiewać
- Przez las, przez sad, przez pola idę wciąż drogą by złapać cooś - wiem, fałszuję. Ale cii!
- A więc ruszajmy - powiedziałam, a potem zaczęłam śpiewać
- Przez las, przez sad, przez pola idę wciąż drogą by złapać cooś - wiem, fałszuję. Ale cii!
Koori- Liczba postów : 1285
Birthday : 17/08/1995
Brak
Zern- Liczba postów : 1883
Birthday : 03/04/1994
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Safari Zone
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: