Mała ściąga dla MG
i nie tylko
~Zabronione Starteryi nie tylko
~Wzory na expa
~ Spis balli, oraz pokemonów, jakie można do nich złapać
~
Pokedex
i ability dex ~Kanto
~Ability
Meowth
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Day Care
Strona 1 z 1
Meowth
Oddaję moją Meowth na 8 dni Stopnia 1. Kotka jest teraz na poziomie 5, a jak do mnie wróci 8/02/14 będzie na poziomie 13.
Do tego czasu pozna Bite (poziom 6).
Koszt - 8x$250 + $500 = $2500
Odejmuję od razu.
Skan:
Meowth
Ability: Pickup
Charakter: Na pierwszy rzut oka wygląda na cichą i spokojną kotkę. Taką też odgrywa przy większości ludzi, aby zyskać ich przychylność. Jeśli jednak zostawić ją na dłuższą chwilę z innymi pokemonami, staje się wredna i chce się wszystkimi wysługiwać.
W wolnych chwilach poszukuje błyszczących przedmiotów do których ma słabość.
Ataki: Scratch | Growl | Swagger | Dig | Hypnosis
lvl: 5.oo
EDIT: Jednak pokemona zostawiam na dodatkowe 3 sesje, czyli razem 11 dni i odbiór 11 Lutego. W tym czasie pozna jeszcze Fury Swipes na poziomie 14. Wróci do mnie na poziomie 16. Odejmuję dodatkowe $1250 (350*3 + 500) i od dzisiaj przędzę o chlebie i wodzie TT_TT
Do tego czasu pozna Bite (poziom 6).
Koszt - 8x$250 + $500 = $2500
Odejmuję od razu.
Skan:
Meowth
Ability: Pickup
Charakter: Na pierwszy rzut oka wygląda na cichą i spokojną kotkę. Taką też odgrywa przy większości ludzi, aby zyskać ich przychylność. Jeśli jednak zostawić ją na dłuższą chwilę z innymi pokemonami, staje się wredna i chce się wszystkimi wysługiwać.
W wolnych chwilach poszukuje błyszczących przedmiotów do których ma słabość.
Ataki: Scratch | Growl | Swagger | Dig | Hypnosis
lvl: 5.oo
EDIT: Jednak pokemona zostawiam na dodatkowe 3 sesje, czyli razem 11 dni i odbiór 11 Lutego. W tym czasie pozna jeszcze Fury Swipes na poziomie 14. Wróci do mnie na poziomie 16. Odejmuję dodatkowe $1250 (350*3 + 500) i od dzisiaj przędzę o chlebie i wodzie TT_TT
Saya- Liczba postów : 531
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Day Care
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: