Mała ściąga dla MG
i nie tylko
~Zabronione Starteryi nie tylko
~Wzory na expa
~ Spis balli, oraz pokemonów, jakie można do nich złapać
~
Pokedex
i ability dex ~Kanto
~Ability
Sprawdzone banki
3 posters
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Poke System
Strona 1 z 1
Sprawdzone banki
Od chwili obecnej będę sprawdzał banki, czy ktoś gdzieś nie oszukał czy też nie robił innych wykrętów ;-) Banki będę próbował sprawdzać równo co tydzień, zaczynając od poniedziałku, jednak nie zawsze być może będzie mi to wychodzić(teraźniejszy plan zajęć szkolnych na wtorek jest z lekka... dobijający).
Aby ułatwić mi pracę, chciałbym abyście używali bb-codu, oczywiscie nie musicie skoro wedlug was bedzie to wygladac nieestetycznie. Kod:
Aby ułatwić mi pracę, chciałbym abyście używali bb-codu, oczywiscie nie musicie skoro wedlug was bedzie to wygladac nieestetycznie. Kod:
- Kod:
[url=URLlinku]Ilość kwoty, np; - 500$(zakup tego i tego) lub + 300$(wygrana tam i tam)[/url]
- Spoiler:
Bank gracza Berry - sprawdzony.
Bank gracza Kuroi - sprawdzony.
Bank gracza Dabako - sprawdzony.
Bank gracza Teriuihi - sprawdzony.
Bank gracza Swallow - Piszcie + i -. Ile kasy zostało odjęte a ile wpłynęło. Bo zdanie "Dano w prezencie 750$ Elmowi" można odczytać w dwojaki sposób. Z jednej przedstawie wasza postac w 3 os i to jej wreczono dana kwote, lub dana kwota zostala wreczona komus innemu.
Bank gracza Aki - sprawdzony.
Bank gracza Sigmy - sprawdzony.
Bank gracza Maya1331 - sprawdzony.
Bank gracza Steus Arios - sprawdzony.
Bank gracza Ao - sprawdzony.
Bank gracza Hideki Naleśnik - sprawdzony.
Bank gracza Miramato - sprawdzony.
Bank gracza Iralein - sprawdzony.
Bank gracza Nikotynka - sprawdzony.
Bank gracza Wojas021 - sprawdzony.
Bank gracza Wilk - sprawdzony
Ostatnio zmieniony przez JoJo dnia Nie Lut 24, 2013 7:23 pm, w całości zmieniany 2 razy
Re: Sprawdzone banki
Linki do transakcji dodane - nie jest na tyle duży problem, skoro ułatwi komuś pracę .
Steus Arios- Liczba postów : 140
Birthday : 01/01/1994
Wybacz ale ja na tel nie dam rady tak bo telefon mi przy edycji postow muli. Jednakze bede pisala dokladnie co i gdzie wydalam badz zarobilam.
Kuroi- Liczba postów : 32
No więc sprawa wygląda tak: Jest lekki syf, są pomieszane stare dochody/wypłaty z nowymi. Postanowiłem je podzielić.
W niedługim czasie dodam wszystkim graczom ze starego forum taki mały wpis jak "Dochody/wypłaty ze starego forum". Będzie tam wasz stary bank ukryty w [spoilerze] także jedyny problem, jaki będziecie mieli to ten, że będziecie musieli się troche nascrollować, aby znaleźć swój teraźniejszy bank :-)
Jeśli kogoś ciekawi, jak to wygląda to wysyłam do banku Nikotyny: BANK, KLIK!
I PAMIĘTAJCIE O UŻYWANIU KOMENDY [URL] Z ODNOŚNIKIEM DO TEMATU GDZIE UZYSKALIŚCIE/STRACILIŚCIE DANĄ KWOTĘ!
W niedługim czasie dodam wszystkim graczom ze starego forum taki mały wpis jak "Dochody/wypłaty ze starego forum". Będzie tam wasz stary bank ukryty w [spoilerze] także jedyny problem, jaki będziecie mieli to ten, że będziecie musieli się troche nascrollować, aby znaleźć swój teraźniejszy bank :-)
Jeśli kogoś ciekawi, jak to wygląda to wysyłam do banku Nikotyny: BANK, KLIK!
I PAMIĘTAJCIE O UŻYWANIU KOMENDY [URL] Z ODNOŚNIKIEM DO TEMATU GDZIE UZYSKALIŚCIE/STRACILIŚCIE DANĄ KWOTĘ!
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Poke System
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: