Mała ściąga dla MG
i nie tylko
~Zabronione Starteryi nie tylko
~Wzory na expa
~ Spis balli, oraz pokemonów, jakie można do nich złapać
~
Pokedex
i ability dex ~Kanto
~Ability
Nieobecności Ao
PokeHelvetti :: :: Organizacyjne :: Informacje :: Nieobecności
Strona 1 z 1
Nieobecności Ao
No to zgłaszam swoją nieobecność w dniach 07.03.2013 - 11.03.2013. Wyjeżdżam do Berlina na Targi Turystyczne, przez co nie będę miał dostępu do internetu.
Bezimienny- Liczba postów : 2057
Birthday : 20/04/1994
Re: Nieobecności Ao
Tak jakoś wyszło...
Nieobecność od dzisiaj do niedzieli jeśli chodzi o odpisy. Siedzieć żeby siedzieć to będę. Po prostu, jebie się i trzeba odpocząć choć chwilę, a weny na odpisy mieć nie będę. Ami/Cieniek, nie dzwońcie do mnie, wyprowadzka do Anglii na pewien czas.
Nieobecność od dzisiaj do niedzieli jeśli chodzi o odpisy. Siedzieć żeby siedzieć to będę. Po prostu, jebie się i trzeba odpocząć choć chwilę, a weny na odpisy mieć nie będę. Ami/Cieniek, nie dzwońcie do mnie, wyprowadzka do Anglii na pewien czas.
Jo. To jest raczej informacja o mojej aktywności a nie nieobecność. Pracuję codziennie w godzinach 6-17/20. U was godzina do przodu. NIe zawsze będe mieć czas by odpisywać moim graczom, czy też nie zawsze będę mieć siłę. Dlatego też inforumję że odpisy będa pojawiać się rzadko. Wyjątkiem sa week, gdyż będe się starał pisać jak najwięcej, o ile bd w domu xd Tak więc, czymajcie się ciepło. Jak ktoś chce outować, droga wolna, jednak bez powrotu.
Mordy...informuję iż do wtorku nie będzie jeszcze odpisów ode mnie w przygodach, że w grach. Sory bardzo, ale mam chwilową blokadę a do tego pisze na klawiaturze ekranowej xd
Ni ma. Będę w piątek w godzinach popołudniowych. Elo.
Nie tyle co nieobecność, a zmożona aktywność. Powód? Matura, Egzamin zawodowy oraz zagrożenia które muszę do końca miesiąca poprawić. Więc jak człowiek jest zrozumiały to nie będzie mieć do mnie pretensji o brak odpisów, które jednak będą się pojawiać. Głównie w pt/sob/nd.
PokeHelvetti :: :: Organizacyjne :: Informacje :: Nieobecności
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: