Mała ściąga dla MG
i nie tylko
~Zabronione Starteryi nie tylko
~Wzory na expa
~ Spis balli, oraz pokemonów, jakie można do nich złapać
~
Pokedex
i ability dex ~Kanto
~Ability
Przywileje
3 posters
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Informacje
Strona 1 z 1
Przywileje
Tak sobie siedze i widzę, że ostatnio mało osób na forum i przyszedł mi do głowy pomysł. Może trochę błahy i nudny ale co mi tam... Napisze. A mianowicie o co chodzi z przywilejami?
... Nie dawno dużo osób truło dupe i marudziło, że nie ma jak zarabiać, żeby dać coś za kase itd...
Przywileje polegałyby na tym, że osoby pełniące jakieś tam funkcje miały jakiś bonusy z tego, że to robią. Nie chodzi mi o bonusy pieniężne ale o bardziej przydatne, że tak powiem.
PRZYKŁAD: Żeby pójść do następnego Gymu po zakończeniu tam xx Gymu trzeba czekać ileś czasu ( chyba 4 dni xD) i np sędziowie czy Mg którzy aktywnie prowadzą Gymy mogli by chodzić do innych Gymow po np 3 albo 2 dniach.
Tak samo z prowadzącymi safari niby 20 odpisów na tydzien, ale prowadzący ( chyba Strażnicy tak?) to prowadzący OCZYWIŚCIE AKTYWNI dostawali by tam możliwość 5 odpisów więcej.
Co do MG to nie mam pomysłów ale często te osoby prowadzą i Gymny i safari więc mogli by mieć ulgi w obu działach.
oczywiście są to wartości tylko przykładowe i do uzgodnienia. Myślę, że zachęciło by to wiele osób do zajmowania różnych stanowisk.
Proszę o zbytnie nie hejtowanie tego i wyrażanie swoich opinii.
... Nie dawno dużo osób truło dupe i marudziło, że nie ma jak zarabiać, żeby dać coś za kase itd...
Przywileje polegałyby na tym, że osoby pełniące jakieś tam funkcje miały jakiś bonusy z tego, że to robią. Nie chodzi mi o bonusy pieniężne ale o bardziej przydatne, że tak powiem.
PRZYKŁAD: Żeby pójść do następnego Gymu po zakończeniu tam xx Gymu trzeba czekać ileś czasu ( chyba 4 dni xD) i np sędziowie czy Mg którzy aktywnie prowadzą Gymy mogli by chodzić do innych Gymow po np 3 albo 2 dniach.
Tak samo z prowadzącymi safari niby 20 odpisów na tydzien, ale prowadzący ( chyba Strażnicy tak?) to prowadzący OCZYWIŚCIE AKTYWNI dostawali by tam możliwość 5 odpisów więcej.
Co do MG to nie mam pomysłów ale często te osoby prowadzą i Gymny i safari więc mogli by mieć ulgi w obu działach.
oczywiście są to wartości tylko przykładowe i do uzgodnienia. Myślę, że zachęciło by to wiele osób do zajmowania różnych stanowisk.
Proszę o zbytnie nie hejtowanie tego i wyrażanie swoich opinii.
Soul- Liczba postów : 964
Birthday : 09/02/1996
Re: Przywileje
Brakuje wam kasy, tak? To namówcie Admina, by zrobił dział, w którym pisząc post byście zarabiali. Np. Jestę kelnerę i sprzątam. Dostanę za to 5$ za pełną linijkę.
Albo: Jestę poliantę i łapię kradziei. Dostanę za to 10$, ale muszę mieć 2 odznaki bądź wstążki.
Albo: Jestę poliantę i łapię kradziei. Dostanę za to 10$, ale muszę mieć 2 odznaki bądź wstążki.
Koori- Liczba postów : 1285
Birthday : 17/08/1995
ALe tu nie chodzi o kase - jak widać trzeba czytać ze zrozumieniem... Chodzi mi o to aby ludzie którzy pełnią aktywnie jakies funkcje mieli jakieś profity z tego powodu - niekoniecznie finansowe.
Hmm... W takim razie uważam, że to dobry pomysł, ale wtedy Sędziowie czy Strażnicy mogliby mieć pretensje że MG mają większe prawa. Nie lepiej, żeby ci aktywni userzy(z funkcjami) mieli takie same prawa?
To są tylko przykłady... Oczywiście ze można to sprowadzić do jakiegoś kompromisu czy coś w tym stylu.
Zobaczyym, co na to reszta, ja na razie jestem na tak
Czarno to widzę. Już po raz enty jest założony pomysł z jakimś ułatwieniem a Admini się nie zgadzają bo coś tam. + jest taki że nie chodzi tutaj o kasę, ale też raczej wątpię by graczom wystarczyła taka nagroda. Prawda jest taka że jesteśmy niewdzięczni i coś takiego nie kusi. Jeżeli mowa o utrzymaniu graczy, to powinny być inne sposoby, takie jakie były w styczniu/lutym/marcu.
Bezimienny- Liczba postów : 2057
Birthday : 20/04/1994
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Informacje
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: