Mała ściąga dla MG
i nie tylko
~Zabronione Starteryi nie tylko
~Wzory na expa
~ Spis balli, oraz pokemonów, jakie można do nich złapać
~
Pokedex
i ability dex ~Kanto
~Ability
Poszukujesz sędziego?
+6
Koori
Leniu
Uspeh
Bezimienny
Yuya
wikkaz
10 posters
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Informacje
Strona 1 z 1
Poszukujesz sędziego?
Tak, więc ostatnio wpadł mi go głowy pewien pomysł, ale nie miałem czasu żeby to tutaj napisać. Mianowicie chodzi oczywiście o walki. Ludzie chcą zawalczyć ze sobą, ale najczęściej ciężko jest znaleźć jakiegokolwiek chętnego sędziego. A pisanie na pw często skutkuje tym, że np. nie dostaje siew ogóle odpowiedzi.
Dlatego też chciałbym, aby powstał taki temat jak zapisy do gymu. Tylko, że tutaj będzie się zgłaszać jedna z walczących osób, która nie ma sędziego i wypisywać wszystkie dane dotyczące walki. Czyli ile pokemonów i jak mają zamiar walczyć np.
Chyba, że pokemony nie są dobrane to można napisać po prostu I walka 1vs1 II walka 2vs2 i np. ( pokemony wybrane losowo przez sędziego lub zawodników)
Dzięki temu będzie łatwiej znaleźć sędziego, bo jest ich kilku na forum a jak chce się zawalczyć to już jest problem, bo nie można żadnego znaleźć.
Jeśli taki temat by istniał ktoś kto jest sędzią mógłby wchodzić do tematu i sprawdzać czy są jakieś oczekujące walki.
Mam nadzieję, że ten pomysł się wam spodoba i że dzięki temu na forum będzie więcej walk.
Dlatego też chciałbym, aby powstał taki temat jak zapisy do gymu. Tylko, że tutaj będzie się zgłaszać jedna z walczących osób, która nie ma sędziego i wypisywać wszystkie dane dotyczące walki. Czyli ile pokemonów i jak mają zamiar walczyć np.
Kto walczy:Wikkaz vs Niko
Po ile pokemonów: 3
Pokemony 1 zawodnika:Wikkaz - Roselia, Charmeleon, Umbreon
Pokemony 2 zawodnika:Niko - Swanna, Sneasel, Mawile
Jakim sposobem:
I walka (2 VS 2)
Roselia i Charmeleon VS Swanna i Sneasel
II walka (1 VS 1)
Umbreon VS Mawile
Chyba, że pokemony nie są dobrane to można napisać po prostu I walka 1vs1 II walka 2vs2 i np. ( pokemony wybrane losowo przez sędziego lub zawodników)
Dzięki temu będzie łatwiej znaleźć sędziego, bo jest ich kilku na forum a jak chce się zawalczyć to już jest problem, bo nie można żadnego znaleźć.
Jeśli taki temat by istniał ktoś kto jest sędzią mógłby wchodzić do tematu i sprawdzać czy są jakieś oczekujące walki.
Mam nadzieję, że ten pomysł się wam spodoba i że dzięki temu na forum będzie więcej walk.
wikkaz- Mistrz PokeHelvetti
- Liczba postów : 262
Birthday : 12/09/1994
Re: Poszukujesz sędziego?
Pomysł zdecydowanie dobry, wielu ludzi chce walczyć i ma problemy z zaciągnięciem sędziego. Pozostawione wyzwania prędzej czy później wygasają, lub osoba odchodzi... a to pomoże zaprowadzić trochę porządku i będzie dużo wygodniejsze.
Yuya- Liczba postów : 1852
Birthday : 04/02/1996
Również jestem ZA. Walki czy te w gymie czy te z userami, to bardzo irytujący temat na tym forum. Ostatnimi czasy nie było wgl. możliwości o tym by cała walka byla przeprowadzona przez jednego sędziego. Ja bym jeszcze starał się jakoś rozwikłać zagadkę leniących się sędziów, z racji tego iż dość że trudno jest go znaleźć, to coraz częściej sa przypadki że sedzia nie kończy walki, ponieważ po prostu znika :/
Bezimienny- Liczba postów : 2057
Birthday : 20/04/1994
Jeżeli ma pomóc i usprawnić forum to jestem na TAK.
Uspeh- Liczba postów : 481
Ja osobiście jestem na TAK!!! To znacznie usprawniło by system poszukiwania sędziego i tak jak mówił Ao zmuszało do ruszenia się mało wydajnych sędziów.
Leniu- Liczba postów : 768
Birthday : 21/02/1996
TAK jest! Ja na tak ofkoz
Koori- Liczba postów : 1285
Birthday : 17/08/1995
Jak najbardziej, na tak! C:
Luxian- Liczba postów : 83
Okej spoko, pomysl fany, ale tak wiekszosc osób ustala walki ja z tym pozniej ty z tym i ja sedziuje.
I co z tym tematem? będzie i podani będą brane według kolejnosci?
ja w sumie jestem na nie, bo ludzie beda buczec ze oni juz walke maja a my ni
I co z tym tematem? będzie i podani będą brane według kolejnosci?
ja w sumie jestem na nie, bo ludzie beda buczec ze oni juz walke maja a my ni
Proponowałbym wprowadzić taki temat, tylko jeśli ktoś sobie załatwi sędziego jakoś szybko po złożeniu takiego formularzyka, edytuje swój post dodając dopisek:
Zgłoszenie posiada już sędziego.
Dodałbym jeszcze że na przykład zgłoszenie które czeka powyżej 10 dni musi zostać przeprowadzone przez jakiegoś sędziego aby odblokować innym udział w walkach. Czyl coś na zasadzie gymu ale zgłoszenie nie musiałoby być wzięte odrazu.
Zgłoszenie posiada już sędziego.
Dodałbym jeszcze że na przykład zgłoszenie które czeka powyżej 10 dni musi zostać przeprowadzone przez jakiegoś sędziego aby odblokować innym udział w walkach. Czyl coś na zasadzie gymu ale zgłoszenie nie musiałoby być wzięte odrazu.
Cieniu- Admin
- Liczba postów : 3460
Birthday : 07/04/1991
Temat zamykam
Wikkaz - Pomysł bardzo dobry dla ludzi aktywnych na arenie, pomyślę nad tym intensywnie i myślę że wejdzie to w niedługim czasie trochę zmodernizowane - 500$
Wikkaz - Pomysł bardzo dobry dla ludzi aktywnych na arenie, pomyślę nad tym intensywnie i myślę że wejdzie to w niedługim czasie trochę zmodernizowane - 500$
Cieniu- Admin
- Liczba postów : 3460
Birthday : 07/04/1991
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Informacje
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: