Mała ściąga dla MG
i nie tylko
~Zabronione Starteryi nie tylko
~Wzory na expa
~ Spis balli, oraz pokemonów, jakie można do nich złapać
~
Pokedex
i ability dex ~Kanto
~Ability
Pkmn Black Helvetti challenge
+4
Aki
BlackBeard
Nikotynka
TheNeyar
8 posters
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Fan Zone
Strona 2 z 2
Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: Pkmn Black Helvetti challenge
TAK, TAK! W KOŃCU W BOXIE!
Audino? No ja nie wiem miałem ją 3 krotnie i ma w uj życia do tego za zabicie jej dużo expa leci. Czelsi lepsza? LoL tego Poka nigdy w rękach nie miałem a wiem ,że nie jest lepszy! O tyle ci powiem. Co do Poków zapychaczy. To według mnie Pidzejt z kanto jest bardziej zapychaczem niż Rattata, a w Honej pierwsze Poki są o wiele lepsze niż te późniejsze prawdę mówiąc, a w Sinno to nie wiem, do miejsca z Błizelem np: są same zapychacze <Szinx wyjątek>. Takie jest moje zdanie! Średnio napisane ale jest.
Audino? No ja nie wiem miałem ją 3 krotnie i ma w uj życia do tego za zabicie jej dużo expa leci. Czelsi lepsza? LoL tego Poka nigdy w rękach nie miałem a wiem ,że nie jest lepszy! O tyle ci powiem. Co do Poków zapychaczy. To według mnie Pidzejt z kanto jest bardziej zapychaczem niż Rattata, a w Honej pierwsze Poki są o wiele lepsze niż te późniejsze prawdę mówiąc, a w Sinno to nie wiem, do miejsca z Błizelem np: są same zapychacze <Szinx wyjątek>. Takie jest moje zdanie! Średnio napisane ale jest.
Aki- Liczba postów : 213
Birthday : 21/08/1999
Fajny film ale nie moge sie doczekać jak będziesz miał zwykłego SNivy na tam 32 lvl wtedy będzie ciekawie i w końcu będziesz miał jakieś wyzwanie.
BlackBeard- Liczba postów : 252
Birthday : 02/12/1993
TheNeyar- Liczba postów : 326
Birthday : 22/01/1999
Jesli grasz normalnie na pc i emu da sie zrobić wymianę, zapytaj Cienia.
Syntropia pewnie bedzie zadowolona, lubi tego pokemona
ogólnie mega mi się podoba i mam nadzieje, że po blacku wezmiesz sie za platinum o!
Syntropia pewnie bedzie zadowolona, lubi tego pokemona
ogólnie mega mi się podoba i mam nadzieje, że po blacku wezmiesz sie za platinum o!
Rozczaruję cie Niko, nie będzie Giratiny, a... no właśnie, co? Nuzlocke! Z jakiej gry... nie powiem...
W sumie wiesz taka seria mogłaby być ciekawa bądźmy szczerzy *robi słodkie oczka*
Strona 2 z 2 • 1, 2
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Fan Zone
Strona 2 z 2
Pozwolenia na tym forum: