Mała ściąga dla MG
i nie tylko
~Zabronione Starteryi nie tylko
~Wzory na expa
~ Spis balli, oraz pokemonów, jakie można do nich złapać
~
Pokedex
i ability dex ~Kanto
~Ability
A moze by tak...
3 posters
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Informacje
Strona 1 z 1
A moze by tak...
- Witam!
Wiecie za pewne ze jestem tu dluzszy czas. W zwiazku z czym wiem co w trawie poszczy. Jestem tez dosc oblatana na forach pokemon. Wiecie rowniez ze wyszla nowa generacja zwana "X&Y" jak i "MegaEvolucje". Wiecie a moze nie wiecie, ze wiekszosc jesli nie wszystkie stworki juz maja zaktualizowane wszystkie dane. Co wy na to by na forum wprowadzic VI Generacje? Nie zauwazylam jeszcze takiego pomyslu na tym jak i na innych forach.
~Lau
Laureline- Liczba postów : 1648
Birthday : 07/04/1995
Re: A moze by tak...
Nie ma podanych wszystkich danych,. wejdź na Serebi i zobacz na przykład Giratine, pojawienie sie 6 geny to nie tylko nowe pokemony, ale zmiany w starych stworkach i właśnie na to czekamy, dziękuję za uwagę temat można zamknąć.
Dla potwierdzenia moich info weszłam na serebii, sam tez to zróbcie wejdzcie w pokedex xi y po czym przejrzyjcie pokemony, dodali nawet info, że niedługo dodadzą egg move, więc ja nie wiem skąd wy bierzecie wszystkie info o pokemonach.
Dla potwierdzenia moich info weszłam na serebii, sam tez to zróbcie wejdzcie w pokedex xi y po czym przejrzyjcie pokemony, dodali nawet info, że niedługo dodadzą egg move, więc ja nie wiem skąd wy bierzecie wszystkie info o pokemonach.
Re: A moze by tak...
Temat zamykam
Cieniu- Admin
- Liczba postów : 3460
Birthday : 07/04/1991
Similar topics
» A może tu byłem? A może nie... A nie czekaj wczoraj byłem tu i tam... - Copyrade
» Wojas, I Neo może srać w gacie
» Wojas, I Neo może srać w gacie
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Informacje
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: