Mała ściąga dla MG
i nie tylko
~Zabronione Starteryi nie tylko
~Wzory na expa
~ Spis balli, oraz pokemonów, jakie można do nich złapać
~
Pokedex
i ability dex ~Kanto
~Ability
Zagajnik - Steus
4 posters
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Safari Zone
Strona 2 z 2
Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: Zagajnik - Steus
1.
To brzmiało... Niepokojąco. Wyczuwanie obecności kogoś kogo nie da się zobaczyć... I jeszcze to "pochłanianie ciepła"... Ciekawe, czy Gengar może w ten sposób zabić człowieka... Ale te przemyślenia muszą poczekać. Trzeba mieć się na baczności. Wszędzie może czaić się wróg. Jednak na razie nikogo nie widziałeś. W ogóle mało można było zobaczyć. Jaskinię spowijał mrok i... Może ci się tak tylko wydaje, ale chyba temperatura zaczęła spadać...Pokedex napisał:Gengar #094
Wyższa forma Hauntera. Przez noc chowają się w cieniach ludzi i pochłaniają ciepło ich ciała, aż ofiara zaczyna trząść się z zimna.
Nekolies- Liczba postów : 182
Co mogłem zrobić? Miałem plan, a ja nie odstępuję od raz podjętych decyzji:
"Gastly będzie mój i nie interesuje mnie ile ryzykuję próbując go schwytać" - myślałem idąc naprzód. Co prawda możliwość spotkania Gengara nie należała do najprzyjemniejszych, ale przecież one są rzadkie - musiałbym mieć niezwykłego pecha... albo szczęście, żeby spotkać takiego pokemona.
"Gastly będzie mój i nie interesuje mnie ile ryzykuję próbując go schwytać" - myślałem idąc naprzód. Co prawda możliwość spotkania Gengara nie należała do najprzyjemniejszych, ale przecież one są rzadkie - musiałbym mieć niezwykłego pecha... albo szczęście, żeby spotkać takiego pokemona.
Steus- Liczba postów : 39
Birthday : 01/01/1994
1
Ruszyłeś przed siebie starając znaleźć swojego wymarzonego pokemona, jednka wiedziałeś, ze zajmie to wiele czasu, przemierzanie safari nie było łatwym zadaniem, czułeś, że już bolą Cię nogi, jednak miałeś jasny cel do którego dążyłeś.
Ruszyłeś przed siebie starając znaleźć swojego wymarzonego pokemona, jednka wiedziałeś, ze zajmie to wiele czasu, przemierzanie safari nie było łatwym zadaniem, czułeś, że już bolą Cię nogi, jednak miałeś jasny cel do którego dążyłeś.
Strona 2 z 2 • 1, 2
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Safari Zone
Strona 2 z 2
Pozwolenia na tym forum: