Mała ściąga dla MG
i nie tylko
~Zabronione Starteryi nie tylko
~Wzory na expa
~ Spis balli, oraz pokemonów, jakie można do nich złapać
~
Pokedex
i ability dex ~Kanto
~Ability
104 - Cinnabar Gym - Laureline
2 posters
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Gymy
Strona 2 z 2
Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: 104 - Cinnabar Gym - Laureline
Ciebie Unfezant potem wezwe teraz chwile sie zregeneruj w ballu spisales sie dzielnie kochany! cofnelam ptaka do balla i wypuscilam swoja Charizard.
Kochana pokaz na co cie stac! Gdy tylko sie pojawisz zaslon sie za pomoca Smokescreen i zza zaslony zaskocz naszego przeciwnika za pomoca Dragon Rage i wznies sie w powietrze i udez mocno skrzydlami by wyprowadzic konika z rownowagi zaatakuj z powietrza Dragon Claw i zlap go w pazury tylnych lap za pomoca Scratch i wznies w powietrze i zrzuc go i zlec za nim z Fire Fang i zmroz go. Chyba jest za bardzo rozgrzany trzeba ostudzic jego zapaly. Potem kombinacja atakow Dragon Claw i Dragon Rage, niech poczuje potege smoka. Nastepnie uzyj najmocniejszy jaki dasz rade Ember i Sratch zadrap go po plecach i podpal to miejsce za pomoca Flame Burst. Jest to oslabione miejsce. A pieczona karkowka jest w sam raz na grilla a jestem glodna. zasmialam sie Uzyj Slash a nastepnie Air Cutter rozrostuj skrzydla Chatizard.
Kochana pokaz na co cie stac! Gdy tylko sie pojawisz zaslon sie za pomoca Smokescreen i zza zaslony zaskocz naszego przeciwnika za pomoca Dragon Rage i wznies sie w powietrze i udez mocno skrzydlami by wyprowadzic konika z rownowagi zaatakuj z powietrza Dragon Claw i zlap go w pazury tylnych lap za pomoca Scratch i wznies w powietrze i zrzuc go i zlec za nim z Fire Fang i zmroz go. Chyba jest za bardzo rozgrzany trzeba ostudzic jego zapaly. Potem kombinacja atakow Dragon Claw i Dragon Rage, niech poczuje potege smoka. Nastepnie uzyj najmocniejszy jaki dasz rade Ember i Sratch zadrap go po plecach i podpal to miejsce za pomoca Flame Burst. Jest to oslabione miejsce. A pieczona karkowka jest w sam raz na grilla a jestem glodna. zasmialam sie Uzyj Slash a nastepnie Air Cutter rozrostuj skrzydla Chatizard.
Laureline- Liczba postów : 1648
Birthday : 07/04/1995
Charizard
Hp:78 | Atk:84 | Def:78 | Sp.Atk:109 |Sp.Def:85 | Spd:100
Ponyta
Hp:50 | Atk:85 | Def:55 | Sp.Atk:65 |Sp.Def:65 | Spd:90
Unfezant +20%
Charizard zaraz po tym jak wyleciał z kuli zasłonił się smokescreen ale niestety flamethrower ponyty był bardzo silny, następnie konik oberwał Dragon Rage i Dragon Claw. Pokemony wlaczyły dzielnie jak i szybko wymieniały się atakami.
Fire Fang nie zamraża z tego co wiem.
88% VS 40%
Hp:78 | Atk:84 | Def:78 | Sp.Atk:109 |Sp.Def:85 | Spd:100
Ponyta
Hp:50 | Atk:85 | Def:55 | Sp.Atk:65 |Sp.Def:65 | Spd:90
Unfezant +20%
Charizard zaraz po tym jak wyleciał z kuli zasłonił się smokescreen ale niestety flamethrower ponyty był bardzo silny, następnie konik oberwał Dragon Rage i Dragon Claw. Pokemony wlaczyły dzielnie jak i szybko wymieniały się atakami.
wznies w powietrze i zrzuc go i zlec za nim z Fire Fang i zmroz go.
Fire Fang nie zamraża z tego co wiem.
88% VS 40%
Cieniu- Admin
- Liczba postów : 3460
Birthday : 07/04/1991
Pomylilo mio sie z Ice Fang...
Inmferno wznies sie w powietrze i zaslon sie Smokescreen i zza zaslony uzyj Dragon Claw i spadnij na Ponyte jak grom z jasnego nieba i odpowiedz ogniem na ogien tak wiec potez Flamethower a nastepnie w slad z anim poslij Shadow Claw. Zlap Ponyte w tytlne lapy i uunies wysoko w powietrze i potem upusc ja i lez za nia wymierzajac jej Ice Fangi i wbij ja w ziemie. Nastepnie poki lezy uzyj Scary Face i Shadow Claw z mieszanka Dragon Claw. Wybacz moja poprzednia omylke, kto ogniem wojuje ten od ognia ginie wiec otocz naszego przeciwnika sciana ognia wytworzona przez Flame Burst. Ponow atak drapania w plecy i podpal to miejsce Ember. Jeszcze raz Ice Fang, najlepiej w grzywe to ja troche ostudzi.
Inmferno wznies sie w powietrze i zaslon sie Smokescreen i zza zaslony uzyj Dragon Claw i spadnij na Ponyte jak grom z jasnego nieba i odpowiedz ogniem na ogien tak wiec potez Flamethower a nastepnie w slad z anim poslij Shadow Claw. Zlap Ponyte w tytlne lapy i uunies wysoko w powietrze i potem upusc ja i lez za nia wymierzajac jej Ice Fangi i wbij ja w ziemie. Nastepnie poki lezy uzyj Scary Face i Shadow Claw z mieszanka Dragon Claw. Wybacz moja poprzednia omylke, kto ogniem wojuje ten od ognia ginie wiec otocz naszego przeciwnika sciana ognia wytworzona przez Flame Burst. Ponow atak drapania w plecy i podpal to miejsce Ember. Jeszcze raz Ice Fang, najlepiej w grzywe to ja troche ostudzi.
Twój pokemon zasłonił się smokescreen przez co stomp przeciwnika nie trafił praktycznie wcale, dragon claw za to był bardzo silny i dobrze wymierzony flamethrower także trafił, Ponyta zaczęła galopować wkoło sali przez co twój pokemon musiał się nalatać za nią aby trafić jakimkolwiek atakiem.
77% VS 21%
77% VS 21%
Cieniu- Admin
A więc tak się bawimy? charizard lec nad nią a najlepiej ją przegon a następnie gdy będziesz na prowadzeniu wyląduj na ziemi tuż przed nią i użyj dragon claw a następnie ice punch i zasłon się smokescreen. drogę odwrotu odetnij poprzez ścianę ognia za nią jak i z boku. ta arena przypomnia padok tak więc pewnie biegła przy ścianie i za dużo nie ma miejsca by uciekać chyba że cię staranuje swoim stop ty wtedy pochwyc jej kopyta w ice punch i wznies sie w powietrze a następnie spuśc ją i dobijaj ją dragon clawami
Ponyta nagle przyspieszyła przez co twój pokemon był trochę zdezorientowany, szybkie uderzenia kopytami i duża ruchliwość sprawiła że niektóre ataki Charizarda trafiały tylko i wyłącznie w powietrze. Konik był już bardzo zmęczony ale starał się jak mógł.
66% VS 5%
66% VS 5%
Cieniu- Admin
Strona 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» #041 - Cinnabar Gym - Lion
» Gra Laureline: Laureline Stone
» #079 - Cinnabar Gym - Shura
» #087 - Cinnabar Gym - Leniu
» #090 - Cinnabar Gym - Bezimienny