Mała ściąga dla MG
i nie tylko
~Zabronione Starteryi nie tylko
~Wzory na expa
~ Spis balli, oraz pokemonów, jakie można do nich złapać
~
Pokedex
i ability dex ~Kanto
~Ability
Bezimienny- Świątynia Umysłu
3 posters
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Eventy
Strona 1 z 1
Bezimienny- Świątynia Umysłu
*Bezimienny:
Właśnie zatrzymałeś się przed wejściem do świątyni, była ogromna, wszelkie elementy na jej powierzchni były koloru ciemno różowego, wchodząc do jednej z sal, zauważyłeś postać, w kapturze i szacie o tym samym kolorze co cała świątynia, z budowy ciała widziałeś, że jest to kobieta, stała spokojnie na przeciwko wejścia, którym dostałeś się do tego miejsca, nie zadrżała widząc Cię po prostu wypięła dumnie pierś
-Czekałam na Ciebie.
- Spoiler:
- Eevee
brak płci
lvl: 21
charakter: Dość leniwy psiak, o niewielu zainteresowaniach, jego podejście jest dość dziwne, najlepiej gdyby ktoś nosił go na rękach, walczył za niego, w sumie jedzenie toż mógłby dostawać jako papkę, wygodniej się przecież to je, czasami "odłącza" się od rzeczywistości, a pewne rzeczy trzeba mu powtarzać kilka razy
Właśnie zatrzymałeś się przed wejściem do świątyni, była ogromna, wszelkie elementy na jej powierzchni były koloru ciemno różowego, wchodząc do jednej z sal, zauważyłeś postać, w kapturze i szacie o tym samym kolorze co cała świątynia, z budowy ciała widziałeś, że jest to kobieta, stała spokojnie na przeciwko wejścia, którym dostałeś się do tego miejsca, nie zadrżała widząc Cię po prostu wypięła dumnie pierś
-Czekałam na Ciebie.
Re: Bezimienny- Świątynia Umysłu
Kiedy me oczy ujrzały dziwnie mistyczne miejsce, zacząłem dokładnie przypatrywać się każdemu zakamarku jakie skrywała ciemno różowa świątynia. Mą uwagę przykuła najbardziej zakapturzona osoba, którą oszacowałem na kobietę. Kapłanka? W sumie pasowałaby do miejsca jakim jest świątynia.
- Jak mam rozumieć, że czekałaś? - zapytałem kobietę. Po chwili zerknąłem na małego lisa towarzyszącego mej osobie.
A ty skąd żeś się tutaj wziął? - pomyślałem po czym ponownie spojrzałem na tajemniczą osobę.
- Kim jesteś jeśli mogę zapytać?
- Jak mam rozumieć, że czekałaś? - zapytałem kobietę. Po chwili zerknąłem na małego lisa towarzyszącego mej osobie.
A ty skąd żeś się tutaj wziął? - pomyślałem po czym ponownie spojrzałem na tajemniczą osobę.
- Kim jesteś jeśli mogę zapytać?
Bezimienny- Liczba postów : 2057
Birthday : 20/04/1994
Kobieta ukłoniła się, a lisek obok twojej nogi wypiął dumnie pierś kiedy zobaczył samą kapłankę
-Jest nas wiele, mamy różne imiona, które zacierają się podczas naszej służby, każda z nas słyszy co innego widzi co innego, oraz ufa czemu innemu, ja sama nasłuchuję głosów dochodzących z głebi duszy, wewnętrzych krzyków, takich jak twój, twoja dusza krzyczy, twój umysł błaga o pomoc, synu Demacii- powiedziała spokojnie i kucnęła w tym czasie mały Eevee podszedł do niej dając się głaskać, jak wierny piesek.
-Jest nas wiele, mamy różne imiona, które zacierają się podczas naszej służby, każda z nas słyszy co innego widzi co innego, oraz ufa czemu innemu, ja sama nasłuchuję głosów dochodzących z głebi duszy, wewnętrzych krzyków, takich jak twój, twoja dusza krzyczy, twój umysł błaga o pomoc, synu Demacii- powiedziała spokojnie i kucnęła w tym czasie mały Eevee podszedł do niej dając się głaskać, jak wierny piesek.
Wysłuchując kobiety, przez myśl mi przeszło że jest kimś w rodzaju przewodnika. Widząc jaka relacja łączy ją z liskiem, też mogłem twierdzić że Eevee jest w pewien sposób połączony z nią i tym miejscem.
- Syn demacii? Ja? Moja dusza krzyczy? Wybacz jednak trudno jest mi zrozumieć to o czym mówisz? Ten pokemon należy do Ciebie? Relacja między wami wydaje się być dość dobra. - zapytałem kobiety spoglądając a to na nią, a to na psiaka
- Syn demacii? Ja? Moja dusza krzyczy? Wybacz jednak trudno jest mi zrozumieć to o czym mówisz? Ten pokemon należy do Ciebie? Relacja między wami wydaje się być dość dobra. - zapytałem kobiety spoglądając a to na nią, a to na psiaka
-Łączy mnie więź z wieloma pokamonami, których nigdy w życiu nie widziałam, ale to już cięższa sztuczka, może masz ochotę na wodę, wybacz tylko to piję, więc nie spodziewaj się za wiele, woda oczyszcza umysł, nie otumania- kobieta wskazała w tym samym czasie niewielki stolik z trzema krzesłami, sama podeszła do niego i usiadła na jednym z krzeseł
-Co do samego miana Synu Demacii, jesteś jednym z potomków, demaciańskich mistrzów, jakbyś sam nie wiedział- dodała po chwili upijając łyka wody z pięknej wysokiej szklanki.
-Co do samego miana Synu Demacii, jesteś jednym z potomków, demaciańskich mistrzów, jakbyś sam nie wiedział- dodała po chwili upijając łyka wody z pięknej wysokiej szklanki.
Przyjmując zaproszenie kobiety, niepewnie i nie ufnie mimo wszystko, siadam przy stoliku. Rzadko kiedy przydarza mi się zawrzeć kontakt z nieznajomym, jednak widząc reakcję Eevee, że ta sie jej nie obawia, doszedłem do wniosku że ja też raczej nie powinienem czuć się zagrożony.
- Pierwsze słyszę o tym pojęciu, tym bardziej bym był jakimś potomkiem, zwłaszcza że nie jestem zbytnio stąd. Więc sądzę że i tak się zbytnio nie dogadamy, ale dziękuję za chęci wytłumaczenia. Powiedz mi proszę, skąd tak "oczojebny" wystrój tego miejsca? To jest jakoś powiązane z wami? Mam na myśli Ciebie i Eevee.
- Pierwsze słyszę o tym pojęciu, tym bardziej bym był jakimś potomkiem, zwłaszcza że nie jestem zbytnio stąd. Więc sądzę że i tak się zbytnio nie dogadamy, ale dziękuję za chęci wytłumaczenia. Powiedz mi proszę, skąd tak "oczojebny" wystrój tego miejsca? To jest jakoś powiązane z wami? Mam na myśli Ciebie i Eevee.
-Wszystkie pokemony są powiązane, na rózne dziwne sposoby, jedne mają kontakt ze swoimi wyższymi formami, inne z tą samą płcią, jakby nie było pokemony jako,ś się porozumiewają prawda? Mogą nie mieć tych samych gatunków, ale jednak zawsze- powiedziała i siedząc pstryknęła palcami, a przed nią pojawiła się kawa i kawałek ciasta, zerknęła na Ciebie i pstryknęła ponownie, i tym razem to samo pojawiło się przed toba.
- Ty to raczej wróżką jesteś, niż jakąś kapłanką skoro towarzyszą Ci takie moce. Dzięki za ciasto. Przebywam w tym świecie stosunkowo krótko, jednak już jest mnie ciężko zdziwić pewnymi irracjonalistycznymi rzeczami. Mówię o twojej magii. Jednak wracając do tematu pokemonów. Mówisz że są one ze sobą powiązane i się porozumiewają. To normalne, jak u zwierząt. A w przypadku Eevee? Ten też ma swoje wyższe stadium, prawda? - odparłem kobiecie szukając jakiegoś wspólnego języka. Starałem się rozgadać, mimo że na co dzień wychodzi mi to strasznie mizernie. Cały czas smakuję po trochu ciasta i popijam herbatą <3 Cudo świata.
- Eevee, chcesz troche ciasta?
- Eevee, chcesz troche ciasta?
Eevee spojrzał na Ciebie ale niestety nie odpowiedział nic na twoje pytanie, po chwili kobieta pstryknęła palcami i obok pokemona pojawiła się miska z świeżą karmą dla pokemonów.
- Nie marnuj tak pysznego ciasta, poza tym po coś została wymyślona karma, ciasto może zaszkodzić tym stworkom, jest zbyt słodkie.
Powiedziała spokojnie kończąc swój kawałek po chwili spojrzała na Ciebie i rozejrzała się po komnacie
- Synu Demacii musisz uważać na siebie jak i na swoją łatwo wierność, wystarczył kawałek ciasta aby odwrócić twoją uwagę, posłuchaj mej rady wykorzystaj ją i zapamiętaj. Nie jestem wróżką, jestem kapłanką.
- Nie marnuj tak pysznego ciasta, poza tym po coś została wymyślona karma, ciasto może zaszkodzić tym stworkom, jest zbyt słodkie.
Powiedziała spokojnie kończąc swój kawałek po chwili spojrzała na Ciebie i rozejrzała się po komnacie
- Synu Demacii musisz uważać na siebie jak i na swoją łatwo wierność, wystarczył kawałek ciasta aby odwrócić twoją uwagę, posłuchaj mej rady wykorzystaj ją i zapamiętaj. Nie jestem wróżką, jestem kapłanką.
Cieniu- Admin
- Liczba postów : 3460
Birthday : 07/04/1991
Odruch bezwarunkowy, wybacz. Między mną a moimi pokemonami jest coś na zasadzie przyjaźni i stąd też moje posunięcie o dzieleniu się dobrem z innymi. - odparłem.
- Odwrócić uwagę? W jakim niby celu? - zapytałem jedząc ciasto jakim zostałem poczęstowany. Widząc że kapłanka rozgląda się wzrokiem po pomieszczeniu, ja gonię wzrokiem miejsca w które ona się wpatrywała.
- Okej, powiedz mi w końcu o co chodzi z tym czekaniem na mnie, i z tym moim wewnętrznym krzykiem duszy?
- Odwrócić uwagę? W jakim niby celu? - zapytałem jedząc ciasto jakim zostałem poczęstowany. Widząc że kapłanka rozgląda się wzrokiem po pomieszczeniu, ja gonię wzrokiem miejsca w które ona się wpatrywała.
- Okej, powiedz mi w końcu o co chodzi z tym czekaniem na mnie, i z tym moim wewnętrznym krzykiem duszy?
5/6 Jednak jesteś kolejną osobą, która wymagała od kapłanki opowiedzenia historii własnego życia mieliście przekonać ją do użyczenia swojej mocy, a nie..
Espeon
brak płci
lvl: 21
charakter: Dość leniwy psiak, o niewielu zainteresowaniach, jego podejście jest dość dziwne, najlepiej gdyby ktoś nosił go na rękach, walczył za niego, w sumie jedzenie toż mógłby dostawać jako papkę, wygodniej się przecież to je, czasami "odłącza" się od rzeczywistości, a pewne rzeczy trzeba mu powtarzać kilka razy
ataki: helping hand, growl, tackle, tail whip, sand attack, swift, quick attack, bite, refresh, confusion, psybeam, dream eater.
Similar topics
» Shura- Świątynia Umysłu
» Lionheart- Świątynia Umysłu
» Świątynia Niepewności
» Soul- Świątynia Ognia
» Zern -Świątynia Gromu
» Lionheart- Świątynia Umysłu
» Świątynia Niepewności
» Soul- Świątynia Ognia
» Zern -Świątynia Gromu
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Eventy
Strona 1 z 1