Mała ściąga dla MG
i nie tylko
~Zabronione Starteryi nie tylko
~Wzory na expa
~ Spis balli, oraz pokemonów, jakie można do nich złapać
~
Pokedex
i ability dex ~Kanto
~Ability
VI generacja pokemon
+20
Lionheart
BlackBeard
Nikotynka
Run
berry
OccuredJakub12
Wilk
Steus Arios
Miramato
Mruczek
Koori
Ellen
Wojas021
Bezimienny
Yuya
Cieniu
JoJo
Timothy
Tedd
Ghuji
24 posters
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Rozmowy :: Nowinki ze świata pokemon
Strona 2 z 7
Strona 2 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: VI generacja pokemon
Rok 2020
Pikachu: Ludzie, mam wam coś do powiedzenia! Wchodzi generacja 14 pokemonów! Nowymi starterami będą: Elektryczny Smartfon, Wodny Basenno i Ognisty Kuchenkon! Legendami będą Szmaller(Typ: Duch/Metal) oraz Biedda(Typ: Walczący/Kamienny)! Grało się będzie w hełmach do wirtualnej rzeczywistości! Łąpcie za pokeballe(jedynie 2,99zł sztuka) i do dzieła!!!
Koniec przekazu
Pikachu: Ludzie, mam wam coś do powiedzenia! Wchodzi generacja 14 pokemonów! Nowymi starterami będą: Elektryczny Smartfon, Wodny Basenno i Ognisty Kuchenkon! Legendami będą Szmaller(Typ: Duch/Metal) oraz Biedda(Typ: Walczący/Kamienny)! Grało się będzie w hełmach do wirtualnej rzeczywistości! Łąpcie za pokeballe(jedynie 2,99zł sztuka) i do dzieła!!!
Koniec przekazu
Koori- Liczba postów : 1285
Birthday : 17/08/1995
Akurat to z tymi chełmami to nie głupi pomysł^^ To byłaby prawdziwa rewolucja, nawet można by było coś a'la Baku Przetrzeń stworzyć xD
Wojas021- Liczba postów : 371
Birthday : 06/04/1995
a daj spokój, to przecież parodia była. W cuda wierzysz? Spójrzmy prawdzie w odbyt... wróć. W twarz. Spójrzmy prawdzie w pysk: Nikogo nie będzie stać na takie coś! No, chyba że Japońców...
@Wojas a potem zrobią nam taki żarcik jak w SAO! hue hue hue
Tedd- Liczba postów : 189
Birthday : 01/09/1997
Wiem, że parodia. Jeśli kogoś nie będzie stać to nas Polaków z naszymi marnymi pensjami, bo innych to moze będzie. Poza tym tehnologia ię zmienia, czasy sie zmieniaja. Kiedyś ludzie jak wychodziły pierwsze telefony komorkowe to mówili: Nikogo nie będzie na to stać. A co jest teraz? Gdzie się nie popatrzysz masz telefon po 1000 zł. WIęc taki "chełm" przez jakiś czas bylby drogi, ale zaś nie aż tak drogi jak telefony. Zresztą moze nie wyglądałoby to jak chełm, ale bardziej jak okulary.
Tedd: W czym? xD
Tedd: W czym? xD
Wojas: Niby tak, ale zanim nas, Polaków będzie stać na takie cudeńko, to prawdopodobnie wyjdzie już nowsze, lepsze. Tak jak z Playstation w moim mieście. Dawno wyszła trójka, coś ktoś przebąkiwał o 4(chyba) a 3/4 ludności dopiero 2 kupiło -.-"
Swords Art Online? Nie oglądałeś? Wstydź się!!! Najlepsze anime 2012 roku.
Żarty żartami, ale powstaje taki hełm wirtualnej rzeczywistości, wygooglujcie se, jest to projekt bardziej wczesny od alfa, ale za kilka lat...
Ghuji- Liczba postów : 359
Birthday : 18/05/1913
Obejrzyj sobie SAO to przestanie Ci się podobać ten pomysł : )
Oj tam, filmy/seriale a życie
Tak czy siak SAO pokazuje jak wpuszczenie na rynek takiego urządzenia może się skończyć... I imo nie jest to żadna ściema, a anime połączone z moim zdaniem ostrzeżeniem przed tego rodzaju sprzętem.
Dobra kończymy temat, bo OT się robi
Dobra kończymy temat, bo OT się robi
Dobra, to pora na małe zgaduj-zgadula. Obstawiamy za co odpowiadają główne 2 legendy! Wg mnie leleń to jakiś strażnik żywiołów, te jego kolorowe rogi... a smoczysko ? Szczerze mówiąc nie mam pomysłu...
Yuya- Liczba postów : 1852
Birthday : 04/02/1996
Moim zdaniem to będzie coś z wymiarami. Nie bez powodu ich pierwsze litery to X oraz Y, ale pewnie moja dedukcja okaże się błędna...
A może nawiązanie do DNA? W sensie chromosom X i Y?
Ellen- Liczba postów : 677
Birthday : 04/02/1997
Są pogłoski, że mają reprezentować światło i dźwięk...
moim zdaniem to one będą reprezentowały coś tak głupio oczywistego że nikt na to nie wpadnie a jak już wydadzą to będzie takie AAAAAAA oooo tooo chodzi
Mruczek- Liczba postów : 455
Z wymiarami raczej nie. Przecież od tego są Dialga, Palkia i Giratina. Też bym właśnie obstawiał bardziej na coś powiązanego z DNA, w końcu saga BW nam się kończy, pod koniec roku mają wyjść kolejne gry, więc pewnie i anime też się zmieni, bo oprócz Plasmy to Ash w Unovie nie ma co robić. Ligę zawalił. Poza tym wychodzi jeszcze film z Genesectem, więc to może jakieś nawiązanie.
No właśnie są też pogłoski, jak już Ghuji wspomniał, nowe typy mają być. Podobno coś ma być przeciwstawnego do mroku, coś a'la typ światło lub coś w ten deseń.
No właśnie są też pogłoski, jak już Ghuji wspomniał, nowe typy mają być. Podobno coś ma być przeciwstawnego do mroku, coś a'la typ światło lub coś w ten deseń.
OOOO! Światło i dźwięk, takie typy mogą być. A genetyka? No nie wiem, jakoś mi się nie wydaje. X to symbol niewiadomej, a Y... nie wiem. A, i ciekawie kto teraz na doczepkę pójdzie z Ashem-czy starzy znajomi czy znów nowi?
Yuya- Liczba postów : 1852
Birthday : 04/02/1996
X i Y to bylyby symbole chromosomów jak ktoś już wcześniej wsponiał. Co do przydupasów Asha to mam nadzieję, że obydwoje zniknął. Na miejscu Cilana chętnie znów zobaczyłbym Brocka.
Brock już chyba nie powróci... Może Tracey? Ale to też tylko fikcja. Znowu walną jakieś denne postacie bez motywu! A co tam! Brock był już trochę za długo pewnie i to im nie pasuje... Ciekawe jaka znowu będzie żeńska partnerka... Ale bardziej unikatowej postaci od Iris chyba im się nie uda zrobić...
Tracey woli siedzieć u Oaka, już prędzej Max może by się reaktywował. Co do żeńskiej postaci... każda jest lepsza od Dawn^^ Iris dla mnie jest przeciętna, w ogóle dzieciak taki^^ Fajnie byłoby zobaczyć znowu dziewczynę z charakterem podobnym do tego Misty lub May.
No cóż, pożyjemy zobaczymy, miejmy nadzieję, że wymyślą jakieś fajne postacie, a nie znowu gym-leaderów xd
Temat legend z następnej geny został poruszany w najnowszym CoroCoro (co prawda wygląda to tak jak zawsze przy okazji nowej geny, ale zawsze coś).
kasssa, oni od trzeciej generacji wlacznie robia to dla kasy. pierwsza i druga generacja to majstersztyk, potem coraz gorzej, trzecia zjadliwa, czwarta zrabana, piata dno, nie wiedzialem ze mozna upasc jeszcze nizej, ale oni to robia! jeszcze co do wymiarow, nie ma pokemonow od wymiarow, te wymienione wczesniej to nie wymiarowe a od rownoleglych rzeczywistosci, wymiaty mamy cztery, dlugosc, szerokosc, wysokosc i czas. trzy gestosci bo czas nie jest gestoscia. na wykresie x jest oznaczeniem szerokosci y zas wysokosci, z to dlugosc, mozliwe ze bedzie jak z r/g/y i dorobia potem z'ke
Miramato- Liczba postów : 333
I co pragniesz tym udowodnić? O_o? Czas jako wymiar - nieźle kurde, nie ma to jak rewolucjonizować cały wszechświat na PBF-ie
Poza tym jesteś typowym przykłądem genwunnera, wszystkie geny inne od pierwszej ( i drugiej w tym przypadku) są złe bo tak -.- Wg mnie wszystkie geny mają coś w sobie fajnego i ciekawego, ale przecież nie ma co tłumaczyć to takim osobom...
Poza tym jesteś typowym przykłądem genwunnera, wszystkie geny inne od pierwszej ( i drugiej w tym przypadku) są złe bo tak -.- Wg mnie wszystkie geny mają coś w sobie fajnego i ciekawego, ale przecież nie ma co tłumaczyć to takim osobom...
Strona 2 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» NOWE ANIME POKEMON!- Pokemon Origins
» Nowa Generacja! Miejsce w KP!
» Generacja 1 - Kanto - Schemat
» Generacja 1 - Kanto - Rezerwacje
» Tworzymy PokeDex - Generacja I - Kanto
» Nowa Generacja! Miejsce w KP!
» Generacja 1 - Kanto - Schemat
» Generacja 1 - Kanto - Rezerwacje