Mała ściąga dla MG
i nie tylko
~Zabronione Starteryi nie tylko
~Wzory na expa
~ Spis balli, oraz pokemonów, jakie można do nich złapać
~
Pokedex
i ability dex ~Kanto
~Ability
Zagajnik: Koorin
4 posters
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Safari Zone
Strona 1 z 4
Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Zagajnik: Koorin
Powoli wyjąłem pokedex, cały czas przemawiając do stworka przyjacielsko i ciepło. Nie byłem do tego przyzwyczajony, ale no cóż... Zeskanowałem stworka
- Miałbyś ochotę do nas dołączyć? - zapytałem uśmiechając się
- Miałbyś ochotę do nas dołączyć? - zapytałem uśmiechając się
Koori- Liczba postów : 1285
Birthday : 17/08/1995
8.
Pokemon spojrzał na Ciebie i znów próbował uciec...
Shinx #403
Poziom: 8.25
Charakter: Jest bardzo bojaźliwy. Nie ufa nikomu.
Ataki: takie jak na level.
Pokemon spojrzał na Ciebie i znów próbował uciec...
Ostatnio zmieniony przez JoJo dnia Sob Mar 02, 2013 11:46 am, w całości zmieniany 1 raz
- Hej, nie bój się. Naprawdę nie zrobię ci krzywdy. Jeżeli nie chcesz, nie będę cię zmuszał - powiedziałem cicho, cokolwiek zawiedziony. Wstałem powoli i rozejrzałem się wokół, czy nie ma innych pokemonów.
Być może w końcu ci zaufał. Podszedł do Ciebie i usiadł na swoim maluśkim tyłeczku. Dookoła Ciebie i twojego pokemona nie mogłeś nic dostrzec. Najwyraźniej wszystkie stworki bacznie obserwują sytuację, która się odbywa z udziałem ciebie i Shinxa.
--
wybacz ze tyle nie pisalem, choroba mnie wziela :/
--
wybacz ze tyle nie pisalem, choroba mnie wziela :/
Spoko, skądś to znam
---
wyjąłem pokeball
- Co, zmieniłeś zdanie? - zapytałem, patrząc na malca. Nic tam, będziemy szukać dalej... Mam tylko nadzieję, że nic nas tu nie zeżre. W każdym razie nie zapowiadało się na to. Z tego, co zdążyłem zauważyć, pokemony tu są raczej bojaźliwe...
---
wyjąłem pokeball
- Co, zmieniłeś zdanie? - zapytałem, patrząc na malca. Nic tam, będziemy szukać dalej... Mam tylko nadzieję, że nic nas tu nie zeżre. W każdym razie nie zapowiadało się na to. Z tego, co zdążyłem zauważyć, pokemony tu są raczej bojaźliwe...
W lesie było spokojnie. Bez żadnych niebezpieczeństw. Było słychać śpiewy ptaków i inne odgłosy natury. A pokemony znów się pochowały w swoich małych domkach i za nic z nich sie nie wychylą.
Dotknąłem pokemona pokeballem. Poczekałem, aż "dingnie" i włożyłem go do kieszeni. No i super, jeden z głowy. Westchnąłem i spojrzałem na Kyuunga.
- Lecimy dalej, mały - powiedziałem, ruszając i rozglądając się. może gdzieś dalej są jakieś pokemony, które się mnie nie boją...
- Lecimy dalej, mały - powiedziałem, ruszając i rozglądając się. może gdzieś dalej są jakieś pokemony, które się mnie nie boją...
Niestety - jak na razie takich nie znalazłeś. Kilka się napotkało po drodze, aczkolwiek szybko uciekały. Jednak jak to jest zapisane w Biblii: "Szukajcie, a znajdziecie"
No cóż, może i było tak napisane, aczkolwiek moja cierpliwość również ma swoje granice. Stwierdziłem, że i tak pewnie nic nie znajdę, co jednak nie zmieniało faktu, że nadal szukałem. Spojrzałem na mojego pokemona
- Widzisz coś?
- Widzisz coś?
12. Ty, jak i twój przyjaciel nic nie mogliście znaleźć. Szukanie pokemonów w Zagajniku to jak szukanie igły w stogu siana. Jest to miejsce, które odwiedza każdy trener, więc nic dziwnego, że wszystkie lepsze okazy trafiły już w cudze ręce.
Ostatnio zmieniony przez JoJo dnia Sob Mar 02, 2013 11:46 am, w całości zmieniany 1 raz
Mimo to nie rezygnuję i szukam dalej. A nóż widelec coś się trafi? albo i nie. Cóż, nawet w stogu siana można znaleźć igłę, jeśli znajdzie się sposób...
- Dobra mały, rozdzielmy się. Jeśli coś znajdziesz, użyj Ember w powietrze. Wtedy do ciebie dobiegnę
- Dobra mały, rozdzielmy się. Jeśli coś znajdziesz, użyj Ember w powietrze. Wtedy do ciebie dobiegnę
13. Nie minęło kilka minut, kiedy nagle usłyszałeś krzyk (jeśli można to tak nazwać) swojego pokemona, spojrzałeś odruchowo w niebo - zauważyłeś tylko lekki dym. Najwidoczniej Ember twojego poka niezbyt się udał...
Uśmiechnąłem się krzywo i pobiegłem w miejsce pobytu mojego pokemona. Mam nadzieję, że nie wystraszył za bardzo tamtego zwierza, ani że nie zrobił sobie krzywdy. Może to jednak nie był dobry pomysł, żeby szedł sam? A może po prostu bałem się o niego? Nigdy nie zostawał sam, nawet, gdy był jeszcze w jajku. Byłem chyba zbyt opiekuńczy...
1.
Twój pokemon siedział w krzakach słyszałeś, że coś martretuje, szarpał rzucał, po chwili zobaczyłeś, że nie ma tam żadnego pokemona, a jedyne czym zajmuje się twój pokemon to jakaś czerwona piłeczka, którą pewnie znalazł w czasie biegu
Twój pokemon siedział w krzakach słyszałeś, że coś martretuje, szarpał rzucał, po chwili zobaczyłeś, że nie ma tam żadnego pokemona, a jedyne czym zajmuje się twój pokemon to jakaś czerwona piłeczka, którą pewnie znalazł w czasie biegu
Uśmiechnąłem się z rozczuleniem
- Brawo, znalazłeś piłkę! Możesz ją zatrzymać. Ale teraz szukajmy dalej, okej? - spytałem uśmiechając się.
- Brawo, znalazłeś piłkę! Możesz ją zatrzymać. Ale teraz szukajmy dalej, okej? - spytałem uśmiechając się.
2.
Pokemon zacisnął pyszczek na piłce a ta wydała z siebie słaby pisk, po chwili pokemon średnio zadowolony ruszył przed siebie, chyba jednak wolałby się dalej pobawić, ale no co poradzisz ma inne obowiązki prawda?
Pokemon zacisnął pyszczek na piłce a ta wydała z siebie słaby pisk, po chwili pokemon średnio zadowolony ruszył przed siebie, chyba jednak wolałby się dalej pobawić, ale no co poradzisz ma inne obowiązki prawda?
Spojrzałem na jego wyraz pyska i stwierdziłem, że ma rację. I tak już długo chodzimy, a pokemony jak będą chciały to same przyjdą
- No dobra, mały. Należy się nam odpoczynek. Jak na razie to i tak safari jest udane, prawda? - zapytałem
- No dobra, mały. Należy się nam odpoczynek. Jak na razie to i tak safari jest udane, prawda? - zapytałem
3.
Pokemon poruszył łbem jakby miał ADHD po czym zaczął ściskać piłkę w pyszczku, a ta wydała z siebie kolejne piski, po chwili pokemon puścił okrągły przedmiot i zaczął ganiać za swoimi ogonami, po czym jeden z nich dotknął piłkę i od razu lisek zaczał wokół niej biegać, co do pokemonów jak na razie nic nie widzisz
Pokemon poruszył łbem jakby miał ADHD po czym zaczął ściskać piłkę w pyszczku, a ta wydała z siebie kolejne piski, po chwili pokemon puścił okrągły przedmiot i zaczął ganiać za swoimi ogonami, po czym jeden z nich dotknął piłkę i od razu lisek zaczał wokół niej biegać, co do pokemonów jak na razie nic nie widzisz
Uśmiechnąłem się. Niby taki dostojny pokemon, a jednak tylko dziecko. No ale tak już bywa, prawda? Prawda. Rozejrzałem się i usiadłem pod drzewem obserwując mojego małego przyjaciela, bawiącego się jak gdyby nigdy nic. Rozluźniłem się i zacząłem rozmyślać nad wszystkim.
4.
Usiadłeś pod drzewem chowając się w cieniu, twój pokemon nadal się bawił... jednak po chwili się zatrzymał i zaczął się drapać po nosie, rzucił się na plecy i zaczął się tarzać w trawie, po czym znowu wstał i nadal drapał się po nosie, zapiszczał w pewnym momencie i podszedł do Ciebie dźgając Cię noskiem
Usiadłeś pod drzewem chowając się w cieniu, twój pokemon nadal się bawił... jednak po chwili się zatrzymał i zaczął się drapać po nosie, rzucił się na plecy i zaczął się tarzać w trawie, po czym znowu wstał i nadal drapał się po nosie, zapiszczał w pewnym momencie i podszedł do Ciebie dźgając Cię noskiem
Spojrzałem na niego pytająco
- Co się stało, Kyuung? - zapytałem, oglądając mu nos. To po nim się drapał, więc wywnioskowałem, że albo mu coś tam utkwiło, albo coś go ugryzło. Delikatnie, by nie zranić bardziej zwierzątka dotknąłem noska
- Co się stało, Kyuung? - zapytałem, oglądając mu nos. To po nim się drapał, więc wywnioskowałem, że albo mu coś tam utkwiło, albo coś go ugryzło. Delikatnie, by nie zranić bardziej zwierzątka dotknąłem noska
5.
Piesek zaczął od razu poruszać łebkiem kiedy tylko dotknąłeś jego nosek
-Sęęę- mruknął jednak nie był w stanie wymówić całego słowa, co poradzisz polska trudny język.
Piesek zaczął od razu poruszać łebkiem kiedy tylko dotknąłeś jego nosek
-Sęęę- mruknął jednak nie był w stanie wymówić całego słowa, co poradzisz polska trudny język.
Piesek? PIESEK? To obraza dla Vulpixa! To są LISY! xD
-------
Sęę... sę... cholera jasna!
- Chodzi o sęk? Drzazgę? Drzazga ci utkwiła? - jeszcze raz obejrzałem nos, wypatrując jakiejś drzazgi czy czegoś. Może jest tak mała, że trudno zauważyć? Hmmm... chyba będziemy musieli się ewakuować, jeżeli tego nie wyciągnę...
-------
Sęę... sę... cholera jasna!
- Chodzi o sęk? Drzazgę? Drzazga ci utkwiła? - jeszcze raz obejrzałem nos, wypatrując jakiejś drzazgi czy czegoś. Może jest tak mała, że trudno zauważyć? Hmmm... chyba będziemy musieli się ewakuować, jeżeli tego nie wyciągnę...
6.
Ojj tam, sama mam vulpixa, znaczy się teraz ninetalesa, ale ciiicho xD
______
Pokemon piszczał dalej, jednak nie widziałeś nic na jego nosie
-Swęę- mruknął znowu, ale co poradzisz, średni rozumiesz nadal o co mu chodzi, pokemon dalej ocerał się nosem o Ciebie
Ojj tam, sama mam vulpixa, znaczy się teraz ninetalesa, ale ciiicho xD
______
Pokemon piszczał dalej, jednak nie widziałeś nic na jego nosie
-Swęę- mruknął znowu, ale co poradzisz, średni rozumiesz nadal o co mu chodzi, pokemon dalej ocerał się nosem o Ciebie
I co uważasz, że ninetales to tyż piesek? ;P
-------
Uśmiechnąłem się
- Aaa, swędzi! No to na to szybko coś zaradzimy - odparłem i zacząłem drapać Kyuunga po nosku. Uśmiechnąłem się przy tym w duvchu. Mój pokemon może i nie jest mistrzem "polska język" ale porozumieć się potrafi. No, w miarę...
-------
Uśmiechnąłem się
- Aaa, swędzi! No to na to szybko coś zaradzimy - odparłem i zacząłem drapać Kyuunga po nosku. Uśmiechnąłem się przy tym w duvchu. Mój pokemon może i nie jest mistrzem "polska język" ale porozumieć się potrafi. No, w miarę...
Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Safari Zone
Strona 1 z 4
Pozwolenia na tym forum: