Mała ściąga dla MG
i nie tylko
~Zabronione Starteryi nie tylko
~Wzory na expa
~ Spis balli, oraz pokemonów, jakie można do nich złapać
~
Pokedex
i ability dex ~Kanto
~Ability
Las - Ao
4 posters
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Safari Zone
Strona 5 z 5
Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Las - Ao
5.
Daliście radę, praktycznie w ostatniej chwili wbiegliście do jaskini, ale udało się, nie spotkaliście się z deszczem, który padał niemiłosiernie z nieba, twój pokemon zaczął się rozglądać, jaskinia nia była wielka, ale w dajszym punkcie twój pokemon coś zobaczył
Daliście radę, praktycznie w ostatniej chwili wbiegliście do jaskini, ale udało się, nie spotkaliście się z deszczem, który padał niemiłosiernie z nieba, twój pokemon zaczął się rozglądać, jaskinia nia była wielka, ale w dajszym punkcie twój pokemon coś zobaczył
Gdy tylko wbiegliśmy do jaskini zacząłem zerkać na niebo, wychylając się nieco. Po chwili zobaczyłem jakieś zaciekawienie ze strony Chloris.
Servine, wszystko okej? Co tam wypatrzyłaś? - zapytałem, po czym sam dostrzegłem w dalszej cześć jaskini coś...podchodzę powoli do tego czegoś by dokładnie mu się przyjżeć.
Servine, wszystko okej? Co tam wypatrzyłaś? - zapytałem, po czym sam dostrzegłem w dalszej cześć jaskini coś...podchodzę powoli do tego czegoś by dokładnie mu się przyjżeć.
Bezimienny- Liczba postów : 2057
Birthday : 20/04/1994
1.
W dalszej częsci jaskini zobaczyłes takie dwa pokemony:
Pokemony siedziały wtulone w siebie widziałęś, ze ten niebieski telepał się dośc mocno, jednak sam nie wiesz czy z zimna czy z jakiegokolwiek innego powodu
W dalszej częsci jaskini zobaczyłes takie dwa pokemony:
Pokemony siedziały wtulone w siebie widziałęś, ze ten niebieski telepał się dośc mocno, jednak sam nie wiesz czy z zimna czy z jakiegokolwiek innego powodu
Opuszczam strefę safarii.
Bezimienny- Liczba postów : 2057
Birthday : 20/04/1994
Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Safari Zone
Strona 5 z 5
Pozwolenia na tym forum: