Gra Nikotynka - Emra - II

2 posters

Strona 21 z 31 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 31  Next

Go down

Gra Nikotynka - Emra - II - Page 21 Empty Re: Gra Nikotynka - Emra - II

Pisanie by Nikotynka Pon Maj 19, 2014 7:25 pm

-Lilith zostało naprawdę niewiele, postaraj się jeszcze bardziej, wiem, że stać Cię na wiele, posłuchaj mnie twój przeciwnik skupia się na okładaniu twojego ciała, ale ty już dajesz radę poznać jego wszelkie ataki dlatego mozesz przygotować się jak na nie odpowiedzieć, w większości przypadków wiesz jak on sam bedzie zabierał się za zaatakowanie Cię dlatego sama szybko przygotuj ogony, użyj na nich iron taila, dzięki czemu przeciwnik chcąc Cię zaatakować sam oberwie, a Ciebie to nie za bardzo powinno zaboleć, ze względu na to że twoje ogony staną się o wiele twardsze, musisz dalej podnosić swoją prędkość poruszania się dzięki czemu reszta twoich uników też powinna zadziałaś o wiele lepiej, ty sama powinnaś skupić się na szybkim poruszaniu się i atakowaniu przeciwnika z zaskoczenia, on sam bedzie Cię atakował konkretnie wykorzystując całą swoją siłę, dlatego postaraj się unikać jego ataków jednak mniejsza już z tym zacznij okładać przeciwnika tam samo jak wcześniej okręcaj się  atakuj go swiftem jednocześnie tak jak wcześniej powinnaś go dość mocno obić, tak powinno być, dlatego teraz szybko confuse ray, dzięki czemu przeciwnik zgłupieje a ty powinnaś w tym czasie zyskać nad nim sporą przewagę, po chwili pobiegnij do przeciwnika tak jak wcześniej quick attackiem, po czym szybko wyskocz w powietrze i zaatakuj swojego rywale za pomocą zen headbuta jak juz wczesniej ustaliłyśmy to najlepiej zadziałą na twojego przeciwnika i tego się trzymajmy co do reszty bardziej efektywnych ataków mamy spory problem z twoim shadow punchem który nie zawsze trafia wiem ze jest to dosc dziwny jak dla twojego gatunku atak jednak postaraj się go częściej używać wierze, ze w koncu Ci się uda i nie będziesz musiała dłużej się przed nim skupiać, wtedy walak bedzie jeszcze łątwiejsza dla Ciebie, skup się wiec i atakuj na zmiane zen headbuttem oraz shadow punchem po czym unikaj ataków rywala tak jak wczesniej ustaliłyśmy osłanianiem się swoim iron tailem, ponownie postaraj się osłabić przeciwnika za pomocą tail whipa, po którym od razu okładaj przeciwnika iron tailem po puszczku dzięki czemu pownnaś nieźle namieszać w jego skupieniu na walce i on sam powinien stać się dla Ciebie bardzo łatwym celem dlatego staraj się i nie kombinuj za bardzo po prostu nacieraj na przeciwnika z całej siły
Nikotynka
Nikotynka
Admin

Female Liczba postów : 4576
Birthday : 31/07/1993

https://pokehelvetti.forumpl.net

Powrót do góry Go down

Pisanie by Cieniu Pon Maj 19, 2014 7:37 pm

Ninetales walczyła dzielnie jak i lew, oba pokemony wymieniały się ognistymi atakami jak i różnymi rodzajami gryzień. Dzięki zen headbutt twój pokemon zyskiwał przewagę ale lew był bardzo twwardy obniżał staty twojego pokemona i nadal napierał, po chwili i twój pokemon i pokemon przeciwnika zniknął w ogniu, gdy dym jak i chmury ognia opadły, oba pokemony leżały nieprzytomne na arenie. Typek zaczął CI bić brawo.
- Jesteś na prawdę bardzo zaawansowaną trenerką nie myślałem że mój pokemon aż tak oberwie
Skomentował cofając lwa do kuli.

Ninetales +45%
Cieniu
Cieniu
Admin

Male Liczba postów : 3460
Birthday : 07/04/1991

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nikotynka Pon Maj 19, 2014 7:46 pm

Podleciałam od razu do Ninetalesa i kucnęłam przy nim bardzo szybko i od razu prztuliłam ją do siebie
-Nie było aż tak źle powiem szczerze i dziękuję za walkę- uśmiechnełam się do chłopaka kiedy zorientowałam się jak poważny jest stan mojego pokemona, miałam tylko nadzieje ze poza małym obiciem jej ciałka oraz zmęczeniem nie stało się jej nic poważnego, przynajmniej nie aż tak poważnego po chwili od razu cofnęłam ją do walki i podniosłam się z ziemi jednocześnie rozglądająć się po okolicy zainteresowana czym jeszcze można sie zająć, lub komu nakopać.
Nikotynka
Nikotynka
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Cieniu Wto Maj 20, 2014 7:29 am

Po przytuleniu swojego pokemona zorientowałaś się że facet już odszedł cóż pewnie chciał tylko zawalczyć, zauważyłaś że przywitał się z Reno gdy ten podchodził do Ciebie.
- Widziałem że walczyłaś z tutejszym championem, jak Ci poszło?
Zapytał zaciekawiony wynikiem i spojrzał po arenie
- walczyłem z Enteiem także możesz spodziewać się go w pokazach nie był za silny ale kombinacje różne znał.
Cieniu
Cieniu
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nikotynka Wto Maj 20, 2014 1:00 pm

Wróciłam szybko swojego pokemona do pokeballa, po czym od razu kiedy pojawił się Reno przytuliłam się do niego bardzo delikatnie
-W sumie walczyłam z nim i w sumie... no w sumie to był remis- uśmiechnęłam sie i odsunęłam szybko od towarzysza po czym zamyśliłam się na chwilkę
-Entei to ten piesek prawda? W sensie legenda z Jotho?- zapytałam Reno starając się upewnić w 100% czy mówimy o tym samym zawsze warto wiedzieć prawda?
- Jakby nie było, można zawsze wytrenować na szybko Ninetalesa- powiedziałam dopiero po chwili.
Nikotynka
Nikotynka
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Cieniu Wto Maj 20, 2014 3:04 pm

- taki ognisty wielki psiak, nie jest zbyt silny ale jak na pokazy jest dość wytrenowany, ale kto wie co wystawi prawda?
Powiedział przytulając Cię lekko z uśmiechem. Słońce zaczęło powoli zachodzić przez co, zrobiło się nieco chłodniej ale ogólnie było przyjemnie
- nie wiem jak ty ale ja nie jestem wcale głodny.
Skomentował no tak w sumie pora kolacyjna zaczynała się robić
Cieniu
Cieniu
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nikotynka Wto Maj 20, 2014 3:11 pm

Rozejrzałam się jeszcze szybko po arenie, po czym przeciągnęłam się i uśmiechnęłam się jeszcze bardziej
-Hmmm w sumie ja chyba też nie- pogłaskałam się po brzuszku i rozejrzałam się czy nie ma tutaj nigdzie żadnego mojego pokemona, jeśli jakiś jest szybko go cofam
-Chyba czas iść masz jakieś plany? Jutro w sumie pokazy wiec na żadną imprezę za bardzo nie możemy iść bo muszę wypocząć, prawda?- zerknęłam Reno i po prostu ruszyłam przed siebie.
Nikotynka
Nikotynka
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Cieniu Wto Maj 20, 2014 7:39 pm

- Znaczy ja mogę się urznąć w trupa a ty na 7 musisz się wstawić w auli, mam nadzieję że potrafisz pływać
Zaśmiał się oczywiście wiedział że potrafisz po prostu dzięki temu że to powiedział zwrócił na Ciebie uwagę niektórych ludzi którzy przechodzili, no cóż koordynatorka przychodzi na wodne pokazy a nie potrafi pływać? Dziwna sprawa.
Cieniu
Cieniu
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nikotynka Wto Maj 20, 2014 7:49 pm

Naburmuszyłam się jak jeszcze chyba nigdy
-Dobrze wiesz, że umie, to, że musiałeś mnie wyciągać z wody kilka razy nic nie znaczy, sam dokładnie wiesz jakiego efektu oczekiwałam i to dostałam- pokazałam mu język, jednocześnie przypominając sobie dokładnie co działo się u Niobe, ale mniejsza szybko zakręciłam głową i uśmiechnęłam się jeszcze bardziej, jednak po chwili dotarło do mnie co on powiedział
-Sam chcesz się upić, a co ze mną? Co z biedną Emrą, która będzie cierpieć taka sama i trzeźwa?- zamrugałam słodko oczkami mając nadzieję, że to chociaż troszeczkę na niego zadziała.
Nikotynka
Nikotynka
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Cieniu Wto Maj 20, 2014 8:24 pm

- no ty będziesz spać i odpoczywać przed wielkim dniem prawda?
Spojrzał na Ciebie równie słodko i dziecięco niczym ty na niego.
- I tak nie mam dzisiaj ochoty się upijać tak więc naprawię twój pokedex na pewno na pokazy Ci się przyda.
Powiedział całkiem spokojnie i ruszył kierując się powoli poza teren areny, za pewne mieliście zmierzać prosto do hotelu.
Cieniu
Cieniu
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nikotynka Wto Maj 20, 2014 8:32 pm

Ruszyłam spokojnie za Reno i szłam do hotelu, cieszyłam się, że nie ma jakoś ochoty upić się dzisiejszego dnia, czuyłabym się dziwnie sama w pokoju hotelowym, a tak nprzynajmniej będę wiedziała, że nic mi nie będzie i, że nie będę sama
-Ciesze się, zę ze mną zostaniesz, moze poza robieniem mojego pokedexa zajmiesz się troszeczkę mną? -uśmiechnęłam się i w tuliłam mocno w jego bok jednocześnie obejmując go na chwilkę w pasie, po prostu żeby przez chwilkę być przy nim blisko, nic wiecej.
Nikotynka
Nikotynka
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Cieniu Sro Maj 21, 2014 10:06 am

- No to na pewno, na pewno się zajmę
Zaśmiał się do Ciebie przytulając Cię czule. Po kilkunastu minutach byliście już na prostej do hotelu, nie byłaś głodna ale za to byłaś dość podekscytowana jutrzejszym dniem.
- Pierwszy dzień to na pewno zero stresu co nie?
Zapytał się Ciebie spoglądając to na Ciebie to na drogę.
Cieniu
Cieniu
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nikotynka Sro Maj 21, 2014 1:20 pm

Szłam dalej wtulona w niego, na pewno nie było wygodnie, no ale, byłam w niego wtulona to było dla mnie najważniejsze, droga do hotelu na pewno nie zajmie mi wiele czasu jednak nie miało to dla mnie znaczenia, co do samych pokazów stresowałam się odrobinkę, nie byłam pewna czy wystarczająco czasu poświęciłam na trening ze swoimi pokemonami, uparty Sneasel, mógł nie ogarnąć aż tak dobrze taktyki, albo ja coś porkecę, to było lekko przerażające
-W sumie stresuje się, sam nie wiesz jak, boje się, że coś się nie uda, tyle- mruknęłam cichutko szukając pocieszenia w jego uścisku.
Nikotynka
Nikotynka
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Cieniu Sro Maj 21, 2014 1:25 pm

- Nawet jakbyś była przygotowana na 100% i jakbyś była najlepszą koordynatorką z największą ilością tytułów to i tak byś sie zapewne bała
Zaśmiał się delikatnie stwierdzając w sumie prawdziwe fakty, taka była prawda, stresowałaś się i nie byłaś pewna jak Ci pójdzie mimo tego że trenowałaś do ów pokazów bardzo dużo i długo
Cieniu
Cieniu
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nikotynka Sro Maj 21, 2014 1:56 pm

-Pewnie tak by było- mruknęłam po cichutku i rozglądałam się dalej po okolicy, chciałam już znaleźć się w pokoju, wykąpać się przygotować do pokazów jak normalny człowiek, ale sama nie wiedziałam czy będę w stanie zasnąć, chociaż po upojnej nocy, bardzie po upojnej godzinie z Reno powinnam zasnąć od razu, ojj mniejsza, sama siebie męczę, musze sie wykąpać przygotować włosy, ojj dużo roboty przede mną, muszę to jakoś zorganizować inaczej ale bez przesady nie zrobie listy
-Reno pomożesz mi wykąpać pokemony, chociaż... lepiej jakby je oddała do szybkiego czyszczenia... masz jakiś pomysł?- mruknęłam niebędąc pewna tego co chciałam zrobić dokładnie.
Nikotynka
Nikotynka
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Cieniu Czw Maj 22, 2014 9:51 am

- Co do czyszczenia hmm w tym mieście nie było żadnego salonu dla pokemonów z tego co pamiętam.
Powiedział spokojnie gdy wchodziliście do hotelu, szybka winda i siuup jesteście już w pokoju. Chłopak włączył światło przez co nie pozabijaliście się o meble
- w sumie to mogę Ci pomóc jakoś je wykąpać uczesać i tym podobne, zależy kogo dokładnie wystawiasz do pokazów
Cieniu
Cieniu
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nikotynka Czw Maj 22, 2014 10:17 am

Weszłam do pokoju jednocześnie zastanawiając się czy kąpanie pokemonów w hotelu to dobry pomysł
-W sumie pamiętasz jak skończyło się ostatnie mycie pokemonów, prawda? Co jak znowu im odwali? tym razem nie uciekniemy od tak o- powiedziałam po chwili zastanowienia i rozejrzałam się po pokoju
-Na pewno Sneasel, później Luxray, gallade, no i ninetales, oni powinni mi wystarczyć  tych pokazach- dodałam po chwili i usiadłam na fotelu
Nikotynka
Nikotynka
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Cieniu Czw Maj 22, 2014 5:20 pm

- dopóki nie sprawdzisz drugi raz to się nie dowiesz prawda? Ja mogę zając się Luxrayem i Ninetalesem a ty ogarniesz sneasla i gallade? Zabiore czworonogi na piętro do łaźni, może jak dobrze zapłace to mi ją udostępnią?
Powiedział dość spokojnie i usiadł na łóżku ściągnął buty i ubrał kapcie, w sumie nie widziałaś ich wcale wcześniej. Tak już tak się rozgościł w hotelowym pokoju że aż ma kapcie
Cieniu
Cieniu
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nikotynka Czw Maj 22, 2014 8:09 pm

Wzięłam głęboki wdech po czym uśmiechnęłam się
-Skoro aż tak chcesz pomóc to jestem za- powiedziałam grzecznie i wtuliląm się w fotel na którym siedziałam, musiałam się jakoś zrelaksować, ale bałam się, że zasnę dlatego szybko zebrałam się, włączyłam tv i jakąś muzykę, po czym rozejrzałam się po pokoju i podeszłam do Reno wtulając się w niego, tak po prostu szukając pocieszenia, jakiegoś wsparcia, albo po prostu mocnego uścisku od mężczyzny na którym mi dość mocno zależy.
Nikotynka
Nikotynka
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Cieniu Pią Maj 23, 2014 5:32 am

Reno z uśmiechem spojrzał na Ciebie i wstał.
- No to wypuść czworonogi i idę z nimi póki jeszcze nie jest za późno, Ninetales zabiore jeszcze na małe leczenie w końcu walka dała jej nieźle w kość.
Spojrzał na tv w którym leciała jakaś top lista i zadowolony czekał na pokemony od Ciebie, po chwili Cię przytulił
- Wszystko będzie dobrze, na pewno sobie poradzisz
Cieniu
Cieniu
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nikotynka Pią Maj 23, 2014 8:58 am

Wypuściłam Luxraya i Ninetalesa
-Maluchy idziecie teraz z Reno on się wami zajmie, macie być grzeczne- powiedziałam do poków przeciągnęłam się
-Macie nie narozrabiać- dodałam po chwili i wypuściłam kolejne dwa stworki, te którymi miałam zając się ja, po czym grzecznym tonem głosu oznajmiłam
-Czas na kąpiel- miałam nadzieję, zę Gallade nie odwali nic, chociaż on sam w sobie był nad wyraz spokojnym pokemonem.
Nikotynka
Nikotynka
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Cieniu Pią Maj 23, 2014 5:36 pm

Reno zajął się twoimi 2 pokemonami dzięki czemu nie miałaś aż tak dużo do roboty, chłopak wyszedł z pokoju i tyle go widziałaś. Wypuściłas z kuli Sneasla i Gallade którzy cały czas patrzyli na Ciebie.
- Glejd!
Zawołał wesoło pokemon stając obok Ciebie, Sneasel spojrzał na Ciebie i zastanawiał się o co chodzi. po czym ustawił się pierwszy w kolejce do łazienki.
Cieniu
Cieniu
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nikotynka Sob Maj 24, 2014 1:47 pm

Przytuliłam się mocno do Gallade, lubiłam się do niego tulić, był taki miły, jednak mniejsza szybko weszłam ze swoimi pokemonami do łazienki i otworzyłam im drzwi sama usiadłam na skraju wanny i szybko związałam włosy, żeby nie przeszkadzały mi za bardzo w myciu poków, jakby nie było czasami moze to denerwowac
-Okej Sneasel wskakuj- pokazałam swojemu pokemonowi, i jednocześnie nastawaiłam łapki, żeby zrobić z nich schodki, dzięki którym będzie mógł wejść do wanny, a chwilkę po tym włączyłam ciepłą wodę i nalałam troszkę płyny, chwilke po tym poprosiłam Gallade żeby zrobił to samo i wyszorowałam oba pokemony dość dokładnie.
Nikotynka
Nikotynka
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Cieniu Sob Maj 24, 2014 2:29 pm

Gallade był miły z zachowania, jego ciało było bardzo twarde ale mimo wszystko jego zachowanie mówiło samo za siebie, swoimi ostrzami przytulił Cię do siebie bardzo zadowolony. Gdy wanna już była pełna sneasel zadowolony podszedł do niej i powoli wszedł do wody, zaczęłaś go szorować i myć a ten zadowolony po prostu siedział sobie i oddawał się twoim zabiegom. Gallade spojrzał na Ciebie i na wannę gdy stanął w niej i po chwili woda zaczęła się unosić, w końcu zauważyłaś swojego pokemona w bańce wodnej wystawała mu tylko głowa poza różową otoczkę od Psychica, czekał aż zaczniesz go myć ale zrobiło to na tobie trochę wrażenie i tylko spoglądałaś.
Cieniu
Cieniu
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nikotynka Sob Maj 24, 2014 2:40 pm

Uśmiechnęłam się do obu pokemonów, po czym grzecznie zabrałam się za mycie mohego małego Gallade
-Brawo mały widzę, że ktoś się bardzo szybko uczy, jestem z Ciebie dumna- dodałam po chwili dalej go szorując, kiedy oba pokemony były już wykąpane, odsunęłam się od nich i usiadłam na sedesie po prostu żeby siedzieć niedaleko nich i je obserwować. Po chwili po prostu złapałam za szczotkę i zaczęłam czesać swoje włosy, dopiero po jakimś czasie odezwałam się do swoich pokemonów
-Maluchy zbieramy się, muszę się sama też wykąpać, uczesać i iść spać, wstajemy wcześnie rano, żeby przygotować się odpowiednio prawda?- zapytałam poki jednak każde z nas znało odpowiedź na to co trzeba i jak trzeba zrobić
Nikotynka
Nikotynka
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 21 z 31 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 31  Next