Mała ściąga dla MG
i nie tylko
~Zabronione Starteryi nie tylko
~Wzory na expa
~ Spis balli, oraz pokemonów, jakie można do nich złapać
~
Pokedex
i ability dex ~Kanto
~Ability
X-men w świecie pokemon! - Gra Zerna (Część I)
2 posters
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Gry Trenerskie
Strona 7 z 40
Strona 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: X-men w świecie pokemon! - Gra Zerna (Część I)
Ta aż lekko podskoczyła. Chyba zobaczyłeś, że zrobiła się czerwona na policzkach. Szybko się wyślizgnęła.
- Ekhm, no pewnie sobie poradzimy... - powiedziała lekko speszona . - A myślałam, że ci przeszkadza ciągła moja obecność - powiedziała z lekkim uśmiechem.
- Ekhm, no pewnie sobie poradzimy... - powiedziała lekko speszona . - A myślałam, że ci przeszkadza ciągła moja obecność - powiedziała z lekkim uśmiechem.
Gokai- Liczba postów : 3599
Birthday : 01/10/1997
- To po wojnie atomowej mam grać w karty z grupą karaluchów? - Rzekłem ironiczne po czym miałem chytry ton głosu - Swoją drogą, coś chyba chora jesteś skoro masz takie czerwone wypieki hehe
Zern- Liczba postów : 1883
Birthday : 03/04/1994
- No może - odpowiedziała po chwili.
W końcu ruszyła dalej.
- Musiałbyś poczekać kilka milionów lat, by były do tego zdolne - powiedziała rozbawiona.
Była lekko zamyślona.
W końcu ruszyła dalej.
- Musiałbyś poczekać kilka milionów lat, by były do tego zdolne - powiedziała rozbawiona.
Była lekko zamyślona.
- Wątpię zjadły by double Blasta i gotowe... - Odparłem po czym złapałem ja za rękę - Słuchaj, może i masz wiedze, ale ja znam sie na ludziach... Widzę twoje reakcje, uciekanie wzrokiem... Boisz sie ze to sie źle skończy prawda?
- Może... Szczerze? Nigdy nie byłam w takiej sytuacji - powiedziała.
Tym razem się nie wyślizgnęła i mogłeś trzymać jej rękę. Nie wiedziała chyba po prostu jak się ma zachować w tej sytuacji.
Tym razem się nie wyślizgnęła i mogłeś trzymać jej rękę. Nie wiedziała chyba po prostu jak się ma zachować w tej sytuacji.
- Swoja drogą - Po czym odsunąłem się - Wiem co nieco o tym świecie... Ale... Jaka wojna... I co za 100 lat.. Dobrze wiesz ze przeżyje i będę czekał wiem mów... - Odparłem nieco innym głosem, już nie miłym i tak ciepłym jak wtedy
- Tamta wojna nie była w tym świecie, raczej w przestrzeni między nimi, tak zwana Wojna Światów - wyjasniła. - Tamto to było "na odczep się" - dodała.
Znowu schowała ręce do kieszeni i dalej szła.
Znowu schowała ręce do kieszeni i dalej szła.
- Yhym... To może powiedź mi jedno... Jaka jest twoja prawdziwa... - Zawiesiłem się.. Dobrze wiem że jak sie dowiem mogę sie nieco zdziwić... - Forma? Jak naprawdę wyglądasz Camille... Skoro mamy możliwość spróbowania razem... Chce wiedzieć... Mimo że może to spowodować chęć zaatakowania ciebie...
Dziewczyna westchnęła.
- Jak wyglądałam kiedyś, hm? - zamysliła się. - Miałam dwie główne formy... Pokażę ci jutro rano szkice - powiedziała po chwili. - Z opisem by mi zeszło - dodała.
- Jak wyglądałam kiedyś, hm? - zamysliła się. - Miałam dwie główne formy... Pokażę ci jutro rano szkice - powiedziała po chwili. - Z opisem by mi zeszło - dodała.
- No już Camille - Rzekłem wyciągając jej rękę z kieszeni - Daj spokój... Brzydsza od Muka raczej nie byłaś - Po czym spojrzałem jej w oczy(Taa Nie dość że Wolverine to jeszcze romantyk) - No chyba że dawniej byłaś mukiem to z góry mówię że cie nie pocałuje
Ta zaczęła się śmiać.
- Spokojnie, mukiem nie byłam - odpowiedziała.
Znowu trochę się zaczerwieniła jak wziąłeś jej rękę.
- Chyba mam na telefonie zdjęcie jakiegoś rysunku, ale nie wiem czy go czasem nie usunęłam - powiedziała, wyjmując wolną ręką telefon i przeglądając na nim zdjęcia. - O, jest... - wkrótce pokazała ci obrazek.
(sorka, ale twoja mg porządnie rysuje tylko konie xD, mały dodatkowy opis: postać na ogół czarna i czarno ubrana, wyjątkiem są oczywiście zielono-pomarańczowe oczy, jaskrawo zielone są także : zygzakowate elementy na ubiorze, dwa pasemka na włosach, zakończenia grzywki i ogona)
- Spokojnie, mukiem nie byłam - odpowiedziała.
Znowu trochę się zaczerwieniła jak wziąłeś jej rękę.
- Chyba mam na telefonie zdjęcie jakiegoś rysunku, ale nie wiem czy go czasem nie usunęłam - powiedziała, wyjmując wolną ręką telefon i przeglądając na nim zdjęcia. - O, jest... - wkrótce pokazała ci obrazek.
(sorka, ale twoja mg porządnie rysuje tylko konie xD, mały dodatkowy opis: postać na ogół czarna i czarno ubrana, wyjątkiem są oczywiście zielono-pomarańczowe oczy, jaskrawo zielone są także : zygzakowate elementy na ubiorze, dwa pasemka na włosach, zakończenia grzywki i ogona)
Spoko, a twój gracz umie tak xD
-----------------------------------
- Bywało gorzej, przynajmniej nie byłaś czymś błoto-podobnym - Odparłem przybliżając się - A teraz może wrócimy? Bo zaraz ten księżyc mnie sprowokuje do bycia wilkiem - Rzekłem proponując powrót... Dodatkowo nasłuchiwałem czy nic się nie dzieje
-----------------------------------
- Bywało gorzej, przynajmniej nie byłaś czymś błoto-podobnym - Odparłem przybliżając się - A teraz może wrócimy? Bo zaraz ten księżyc mnie sprowokuje do bycia wilkiem - Rzekłem proponując powrót... Dodatkowo nasłuchiwałem czy nic się nie dzieje
- No tak, przynajmniej to, chociaż jak chciałam to mogłam być wszystkim - powiedziała rozbawiona - Dobra, to chodzmy - kiwnęła głową.
Wkrótce szliście w kierunku szkoły. Nic się nie działo, absolutna cisza. Między wami to samo, nikt się nie odzywał.
Wkrótce szliście w kierunku szkoły. Nic się nie działo, absolutna cisza. Między wami to samo, nikt się nie odzywał.
- Hmm Myślę nad zmianą pseudonimu... Wolf nie kojarzy się strasznie... - Odparłem po czym popatrzyłem na nią -Co powiesz na Wolverine? - Odparłem trzymając ją za rękę(Jezu, szybki jestem)
Ta chyba ciągle była speszona tym faktem.
- No fajnie brzmi - pokiwała głową. - I groźne też jest - dodała.
Rozejrzała się wokoło. Niedługo po tym byliście pod budynkiem szkoły.
- No fajnie brzmi - pokiwała głową. - I groźne też jest - dodała.
Rozejrzała się wokoło. Niedługo po tym byliście pod budynkiem szkoły.
- Ty idź, ja potem wejdę... Mam - rzekłem patrząc na las... Po czym gdy poszła skierowałem się do niego... Wypuściłem poko - Dobra Blaze, Claw zaczynamy. Blaze zacznij używać Flamethower'em na skały a ty Claw Scratch na drzewa!
- Dobranoc - machnęła ci ręką i wkrótce sobie poszła.
Pokemony natomiast zabrały się za trening. Chyba ruch im był bardzo potrzebny, bo minęło trochę czasu nim się zmęczyły.
Pokemony natomiast zabrały się za trening. Chyba ruch im był bardzo potrzebny, bo minęło trochę czasu nim się zmęczyły.
Po treningu schowałem pokemony i udałem się w kierunku budynku. Po zbliżeniu się do ogrodzenia przeskoczyłem i kierowałem się do pokoju... Bądąc pod nim wsrapałem się po ścianie przy pomocy pazurów. Po znalezieniu się w środku wypuściłem poki
Wkrótce byłeś w pokoju. Pokemony zaraz po tym jak je wypuściłeś położyły się spać, a ty zresztą też byłeś już zmęczony. Zastanawiała cie Camilla. Mimo wszystko niezbyt wiele mówi o sobie. Cisza i spokój. Miejsce, gdzie przynajmniej jakiś czas nie musisz uciekać.
- Dobra, można se iść... - Po czym polazłem spać... Sen dość mi pomagał a poza tym... Tamci dawaj musza sobie odpocząć poza tym podejrzewam iż jutro będzie coś ciężkiego do robienia...
Wkrótce zasnąłeś. Spało ci się bardzo dobrze. Obudziłeś się późnym rankiem, a pokemony już rozrabiały z rana. Między innymi dywan był przypalony... Za oknem były chmury, czyli pewnie będzie niedługo padać deszcz. Do tego byłeś strasznie głodny.
- maluchy! Spomkój! - Po czym wstalem i polazłem szukać żarcia... Niuchałem niczym wilk w poszukiwaniu kiełbasy... Hmm taka smażona z cebulką a do tego kawał chleba i browarek yhmmmm
Pokemony po chwili się uspokoiły (aaa, jeszcze masz plus 0,5 do lv za trening). Zacząłeś poszukiwania jedzenia. W końcu... Byłeś w stołówce. Ogólnie to wszyscy tu się teraz schodzili na drugie śniadanie. Łącznie z dziewczyną i jej młodszym bratem.
Rozglądałem się za jedzeniem... Kiełbasa była moim teraz największym skarbem i po znalezieniu jej nabiłem ją na szpony(kilka) i polazłem gdzieś usiąć.. .Tak dziwnie to wyglądało ale mam to gdzieś - Ymmm Kiełbasa
Wkrótce zamiast sobie nałożyć na talerz to zrobiłeś użytek ze swoich szponów.
- Naczyń nie uznajesz? - spytała się Camilla, siadając przy tym stoliku co ty.
Ona sobie wzięła jakieś kanapki z rybą.
- Naczyń nie uznajesz? - spytała się Camilla, siadając przy tym stoliku co ty.
Ona sobie wzięła jakieś kanapki z rybą.
Strona 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Similar topics
» Gra Zerna (Część II)
» NOWE ANIME POKEMON!- Pokemon Origins
» Kopalnia Zerna
» Wynagrodzenia częśc II czyli jak zarobić w uczciwy sposób
» gazetka pokemon.
» NOWE ANIME POKEMON!- Pokemon Origins
» Kopalnia Zerna