Mała ściąga dla MG
i nie tylko
~Zabronione Starteryi nie tylko
~Wzory na expa
~ Spis balli, oraz pokemonów, jakie można do nich złapać
~
Pokedex
i ability dex ~Kanto
~Ability
X-men w świecie pokemon! - Gra Zerna (Część I)
2 posters
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Gry Trenerskie
Strona 22 z 40
Strona 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: X-men w świecie pokemon! - Gra Zerna (Część I)
Skierowalem się do Pc wiedząc ze 90% ludzi bedize na placu opłakiwać staratę - Ulecz go - Rzklem
Zern- Liczba postów : 1883
Birthday : 03/04/1994
Siostra Joy troche ze strachem uleczyła Twojego pokemona, ale wkrótce Twój Charmander był już zdrowy. Dość sporo zamieszania zrobiłeś tym wszystkim.
Gokai- Liczba postów : 3599
Birthday : 01/10/1997
Wówczas udałem się w góry, cel prosty zmienić Blaze... Bo mało mu brakuje do przemiany. Wówczas zacznie się zabawa
Wkrótce wypuściłeś swojego pokemoa z pokeballa... Ale niedaleko dostrzegłeś coś ciekawego, był to taki oto stworek:
Spojrzał na was i najeżył futerko.
Spojrzał na was i najeżył futerko.
- Jezu... Co to jest... Blaze zajmij się tym. Na start Smokescreen w celu oślepienia go. Wówczas Ember... Uważaj, nie zbliżaj się do niego może to źle się skończyć. Zastosuj Flamenthower a następnie ponownie Ember. Na zakończenie Growl.
Pokemon szybko poległ, pewnie miał niski poziom... Ale wkrótce coś, co bardziej przykuło Twoją uwagę:
W obecnej chwili nie zwracał na was uwagi, tylko jadł jagody.
0,3 do lv
W obecnej chwili nie zwracał na was uwagi, tylko jadł jagody.
0,3 do lv
- Blaze... teraz ostrożnie... Scratch! Uważaj na jego kolec, jest w cholerę zatruty. Wówczas odskocz i zastosuj Ember. Gdy pokemon będzie chciał atakować SmokeScreen na osłabienie widoczności. W efekcie zdołasz zastosować na niem Celny Flamenthower
Dziki pokemon po chwili już był gotów do walki i nim charmander użył shokescreen to twój pokemon dostał z Peck, apotem Double Kick. Flamethrower był ciosem krytycznym.
Ch 80%
N 65%
Ch 80%
N 65%
- Dobra, Ponów Flamenthower a nastepnie zastosuj na nim Growl, Osłabienie zawsze w cenie. Dzięki temu przejdziesz szybko do ofensywy w postaci Scratch. Gdy zacznie atakować strzelaj w niego pojedynczymi Emberami.
Nidoran był bardzo zawziętym pokemonem i nie dawal tak łatwo się powalić. Charmander tak samo się uwziął na przeciwnika i mu nie odpuszczał. Jednak w końcu... Był zatruty.
Ch 20 i zatrucie
N 10
Ch 20 i zatrucie
N 10
- Great Ball - odparlem rzucając Ballem w nidorana. Cóż, ten sie przyda teraz... W zasadzie... Każdy sie przyda - Blaze wytrzymaj trochę, niedługo sobie odpoczniesz dobra? - Odrzekłem czekając na efekt
Dziki pokemon... złapał się! Ale co to? Twój Charmander zaczął się świecić! Powoli jego kształty się zmieniały i pokemon rósł! On ewoluował! W końcu, po tylu trudach treningów i walk się tego doczekałeś!
+ 0, 7 do lv.
+ 0, 7 do lv.
- Dobra robota Bleze - Rzeklem do pokemona(no 36 stron na 9lv... Wiec na 36lv pójdzie... coś koło 100 stron ^^) - A teraz powrót, A ty Nidoran... Witaj w Team'ie - Rzekłem idąc dalej... Cel wiejskie PC albo jakaś chakta zielarzy
Po drodze spotkałeś Camillę. Ta stała pod drzewem i wyraźnie na Ciebie czekała.
- Hej, ja tu tylko coś ci oddać - powiedziała.
Wkrótce dostałeś swojego pokeballa z Pawniardem. Zaraz po tym dziewczyna ruszyła ze spuszczoną głową w swoją stronę.
- Hej, ja tu tylko coś ci oddać - powiedziała.
Wkrótce dostałeś swojego pokeballa z Pawniardem. Zaraz po tym dziewczyna ruszyła ze spuszczoną głową w swoją stronę.
- Wiem że mozesz ją stracić - odparłem - Wiem już o was wiele... Wiem że chcesz miec normalne życie... Ja ci go nie dam... Dobrze o tym wiesz... Ale mogę ci pomóc je mić
Dziewczyna przystanęła, wzięła głęboki wdech i się odwróciła.
- Moje życie przez to wszystko nigdy nie będzie normalne, co najwyżej częściowo.. chwilami - odpowiedziała ci.
- Moje życie przez to wszystko nigdy nie będzie normalne, co najwyżej częściowo.. chwilami - odpowiedziała ci.
- Oddaj komuś moc... Mi proponowałaś bycie zwykłem człowiekiem z dodatkiem adamentowego szkieletu i szponów.. Wiem ze chcesz miec rodzinę, dzieci... Ja ci jak mówiłem, tego nie dam... Ale moge pomóc... Nie jest to żaden skok na twoje sprawy chce byś miała... życie
- Moja moc to wpływy mej duszy, raczej starczy mi jej nie używać, poza tym tamta substancja miała z ciebie wszystko usunąć - oparła się o drzewo. - A tamto wtedy przy policji to nie rozum mnie źle... chciałam pomóc - znowu spuściła głowę.
- Da sie.... Jesteś wybierającą.. Wybierz ale na innej zasadzie... Wybierz osobę która cie ma zastąpić... - rzekłem idąc dalej sam - Zastanów się... a Claw'a naraize sobie zostaw
- To tak nie działa - powiedziała. - Nawet jakbym mogła... przy wybraniu złego opiekuna jest chaos a co dopiero by było, gdyby moc poszła nie tam gdzie trzeba? Zwłaszcza moja, która tylko ciągnie do zła... Chaos, wszystko mów samo za siebie - stwierdziła. -A czy zgodziłbyś się bym jakiś czas z tobą podróżowała? - spytała w pewnej chwili.
Jak ruszyłeś to ta nie szła za Tobą.
Jak ruszyłeś to ta nie szła za Tobą.
- Wiesz jaki jestem... Samemu sie uspokajam... Poza tym jest jeden sposób by cie uwolnić... Ale musisz mi zaufać... Kiedyś... Będziesz wolna ale za ogromną cene... chcesz tego? - rzekłem idąc dalej
Ta po chwili ruszyła za Tobą.
- No już dość zdążyłam się na tobie poznać... - powiedziała. - Szczerze? Nie jestem pewna - pokręciła głową. - To mimo wszystko to, kim od zawsze byłam... Ciągle z jakiegoś powodu nie mam kontaktu z rodzicami, co mnie niepokoi... Cóż, chciałabym to kiedyś sprawdzić - westchnęła.
- No już dość zdążyłam się na tobie poznać... - powiedziała. - Szczerze? Nie jestem pewna - pokręciła głową. - To mimo wszystko to, kim od zawsze byłam... Ciągle z jakiegoś powodu nie mam kontaktu z rodzicami, co mnie niepokoi... Cóż, chciałabym to kiedyś sprawdzić - westchnęła.
- Myśle... Że mogę ci pomóc... Ale muszę znaleść kontakt do starego kolegi z czasów szkolnych... Ostatnio rozkochał w sobie ogień... Było by to ryzykowne ale on ci powie co i jak - Odparłem idąc dalej - na imie mał John jesli dobrze jeszcze pamiętam... Był przeciętny jak ja... Ale to sie odbiło...
Ta się zamyśliła.
- Jak się odbiło? - spytała.
Niedługo byliście przy jakimś niezbyt dobrze wyglądającym pokecenter.
- Cóż, ja chyba na razie wrócę do siebie powiedziała dziewczyna. I nie musisz się mną tak w tej kwestii przejmować... Poradzę sobie, poza tym w wielu rzeczach muszę sobie radzić, ty ciągle mnie odpędzasz, no i skończysz jedno to zaczniesz drugie - zauważyła.
Wkrótce ruszyła w jedną z ścieżek leśnych.
- Jak się odbiło? - spytała.
Niedługo byliście przy jakimś niezbyt dobrze wyglądającym pokecenter.
- Cóż, ja chyba na razie wrócę do siebie powiedziała dziewczyna. I nie musisz się mną tak w tej kwestii przejmować... Poradzę sobie, poza tym w wielu rzeczach muszę sobie radzić, ty ciągle mnie odpędzasz, no i skończysz jedno to zaczniesz drugie - zauważyła.
Wkrótce ruszyła w jedną z ścieżek leśnych.
Po wejściu uzdrowiłem oba poki po czym udałem się do wyjścia... Po wyjściu usiadłem gdzieś na skale - Dobra, Blaze, Donphan, Nidoran i Magnemite - Rzekłem wypuszczając poki
Strona 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Similar topics
» Gra Zerna (Część II)
» NOWE ANIME POKEMON!- Pokemon Origins
» Kopalnia Zerna
» Wynagrodzenia częśc II czyli jak zarobić w uczciwy sposób
» gazetka pokemon.
» NOWE ANIME POKEMON!- Pokemon Origins
» Kopalnia Zerna
» Wynagrodzenia częśc II czyli jak zarobić w uczciwy sposób