Mała ściąga dla MG
i nie tylko
~Zabronione Starteryi nie tylko
~Wzory na expa
~ Spis balli, oraz pokemonów, jakie można do nich złapać
~
Pokedex
i ability dex ~Kanto
~Ability
Polana - Leniu
4 posters
PokeHelvetti :: :: Offtopic :: Archiwum :: Safari Zone
Strona 6 z 6
Strona 6 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Polana - Leniu
- Cieszę się że ci smakuje. To dobrze wróży. Posiliłeś się i teraz powinieneś odpocząć dzięki temu szybciej wrócisz do zdrowia. Zresztą mi też przyda się trochę odpoczynku - powiedziałem siadając koło mojego pokemona.
Leniu- Liczba postów : 768
Birthday : 21/02/1996
1.
Pokemon zasnął po chwili, to samo ty, obudziłeś się kiedy na niebie było już ciemno, nie widzieliście nic, ale i ty i pokemon byliście cali w dziwnej sieci, nie spodobało się wam to za bardzo, nie mogliście się ruszyć
Pokemon zasnął po chwili, to samo ty, obudziłeś się kiedy na niebie było już ciemno, nie widzieliście nic, ale i ty i pokemon byliście cali w dziwnej sieci, nie spodobało się wam to za bardzo, nie mogliście się ruszyć
- No i pięknie. Nawet sobie spokojnie odpocząć nie można żeby nic się nie stało. No nic Scyther musimy się jakoś z tego wydostać...tylko jak? Postaraj się może ruszyć ostrzami i rozciąć sieć - powiedziałem do pokemona szarpiąc się i próbując wydostać.
2.
Twój pokemon bardzo się starał no i udało mu się rozciął sieć, któa was otaczała i po chwili byliście wolni, poszło mu to na prawdę genialnie, po chwili twój pokemon zaczął dokładnie ściągać z Ciebie tą dziwną sieć.
Twój pokemon bardzo się starał no i udało mu się rozciął sieć, któa was otaczała i po chwili byliście wolni, poszło mu to na prawdę genialnie, po chwili twój pokemon zaczął dokładnie ściągać z Ciebie tą dziwną sieć.
- Wielkie dzięki Scyther. Jeśli nie ty to pewnie siedzielibyśmy w tej sieci nie wiadomo ile. Jeszcze raz ci dziękuje mój mały. Chyba już lepiej się czujesz - powiedziałem do pokemona gdy byłem już cały obrany z sieci. Czas się zmywać stąd.
WYCHODZĘ WRAZ Z POKEMONEM ZE STREFY SAFARI.
WYCHODZĘ WRAZ Z POKEMONEM ZE STREFY SAFARI.
Sunkern, strona 1 opuszczony
Budew, strona 2 złapany
Paras, strona 4, opuszczony
Shroomish strona 8 opuszczony
Budew, strona 2 złapany
Paras, strona 4, opuszczony
Shroomish strona 8 opuszczony
Zern- Liczba postów : 1883
Birthday : 03/04/1994